Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale również do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania użytkowników również na plus, prezentacje są przejrzy... Ver mais
A empresa respondeu
Wszystkie ważne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki możliwości utworzenia planu dużo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. Dużym plusem... Ver mais
A empresa respondeu
Platforma przemyślana, na bieżąco aktualizowana. Duży plus za różne formy materiału, testów, fiszek, każdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę że dojdzie jakaś możliw... Ver mais
A empresa respondeu
Więcej niż LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a także innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, że nauka jest bardziej efektywna i angażująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niż LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale także społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.
Ułańska 3, 60-748, Poznań, Polônia
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Najlepsza platforma do przygotowywania do LDEK

Resposta da Więcej niż LEK
Świetne materiały do nauki, świetne schematy i tabelki. Nauka z WNL to sama przyjemność!

Resposta da Więcej niż LEK
Swietnie opracowane pytania oraz prezentacje zawierajace wiele szczegółów.

Resposta da Więcej niż LEK
Najlepsza pomoc w nauce, dane ze wszystkich źródeł opracowane i omówione w 1 miejscu, wszystko uporządkowane i gotowe do przyswajania, ekstra!

Resposta da Więcej niż LEK
Nowe funkcje dodane w ramach WNL 2.0 są cudne. Mam problem z zadaniem? Pytam asystenta nauki, który nawet podlinkowuje slajdy z których wziął informacje, dlatego zawsze są prawidłowe? Zapomniałam o jakimś temacie na kolokwium? Szybko odpalam artykuł w autobusie i już jest po problemie. Na prawdę zmiana na wielki plus

Resposta da Więcej niż LEK
Według mnie najlepszym sposobem nauki są tradycyjne prezentacje ale doceniam rozszerzenie oferty dla innych osób również

Resposta da Więcej niż LEK
O platformie Więcej niż Lek słyszałam dużo dobrych opinii, ale zrozumiałam dlaczego tyle osób ją poleca, dopiero gdy miałam okazję sama z niej korzystać. Kursy dotyczące Stomatologii Zachowawczej, Stomatologii Dziecięcej i Fizjologii w przystępny sposób przedstawiają treści z tych przedmiotów zebrane z różnych źródeł, a często bardziej zrozumiale i na temat niż bezpośrednio jest to opisane w podręczniku. Niewątpliwą zaletą jest forma estetycznych prezentacji i artykułów z grafikami i wykresami. Za bezcenną pomoc uważam możliwość dodawania komentarzy i uzyskania odpowiedzi na nurtujące nas pytania od ekspertów, co nie raz pomogło mi zrozumieć dane zagadnienie. Dziękuję że jesteście!

Resposta da Więcej niż LEK
Jestem bardzo zadowolona z tego, jak rozwinęła się platforma WNL. Tryb “Artykuły” naprawdę się sprawdza, bo ta sama treść co w prezentacjach jest dostępna także w formie tekstowej, co mocno ułatwia naukę. Dodatkowo nowa wyszukiwarka działa sprawnie i pozwala szybko znaleźć konkretne zagadnienia. Asystent nauki AI ułatwia powtórki i pracę z materiałem, szczególnie gdy trzeba coś sobie szybko przypomnieć. Całość jest lepiej uporządkowana technicznie i bardzo wygodna w codziennym użytkowaniu. Serdecznie polecam!

Resposta da Więcej niż LEK
Materiały są jasne, dobrze podane i naprawdę wciągają, dzięki czemu chce się wracać. Uczę się we własnym tempie i widzę realne efekty — bez stresu i nudy.
System 2.0 realnie ułatwia powtórki i z asystentem AI można wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Genialne i serdecznie polecam.

Resposta da Więcej niż LEK
Platforma super sprawdza się przy nauce, szczególnie o jednostkach chorobowych (np. patofizjologia). Bardzo przydatne są grafiki i mnemotechniki, które znacznie ułatwiają zapamiętanie objawów bądź diagnostyki schorzeń. Fajną opcją są też testy i system powtórek, które sprawdzają i utrwalają wiedzę.

Resposta da Więcej niż LEK
Nauka z WNL to bezcenna pomoc w nauce na studiach i w dodatku czysta przyjemność, naprawdę. Często materiały z uczelni są niewystarczające lub nieaktualne, a tutaj jest wszystko w jednym miejscu, przejrzyście napisane. Teraz nowa funkcja Artykułów jest super, a jeszcze lepszy jest dla mnie Asystent AI, który działa bez zarzutów. Ostatnio gdyby nie on i WNL, nie byłabym w stanie w tak krótkim czasie tak dobrze i szybko nauczyć się do egzaminu. Nie zamieniłabym tej platformy na żadną inną, całkowicie zmieniła sie moja efektywność nauki na co bardzo czekałam długi czas, a na kierunku lekarskim to bardzo istotne. Jednym słowem: POLECAM z całego serca!

Resposta da Więcej niż LEK
Korzystam z platformy od trzeciego roku studiów. Uważam, że zawiera wszystko, co potrzebne w procesie przyswajania materiału. Zebranie informacji w jednym miejscu pomaga zaoszczędzić czas na szukaniu zagadnień w podręcznikach. Schematy, mnemotechniki i grafiki ułatwiają zapamiętywanie, a co za tym idzie sprawiają, że nauka „wchodzi” na zupełnie inny poziom. Baza pytań do LEK w formie wyjaśnień prawidłowych i błędnych odpowiedzi umożliwia dogłębną analizę pytania, dzięki czemu łatwiej zapamiętać prawidłowe odpowiedzi.
Z całego serca polecam wszystkim, którzy lubią mieć jedno, czytelne i przystosowane dla studenta środowisko nauki ❤️

Resposta da Więcej niż LEK
Z kursów korzystam już 2 rok. Na początku tylko fizjologia, a od października za równo kursy z nauk podstawowych jak i klinicznych. Z materiałów korzysta się cudownie. Ogromny plus należy się prezentacjom - wygląd, przejrzystość, dodatki - wszystko gra! Dodatkowo nowości, które weszły w tym roku to totalna rewolucja. Od kilku dni asystent AI to mój przyjaciel na platformie, a artykuły to najlepsza rzecz do czytania na telefonie (np. w autobusie). Śmiało mogę przyznać, że dzięki kursowi z fizjologii rok temu zdałam egzamin z pierwszym terminie, a teraz na prawdę rozumiem co przerabiamy na zajęciach. Nawet jeśli nie rozumiem podręcznika to rozumiem po przerobieniu lekcji w kursie. Polecam każdemu!

Resposta da Więcej niż LEK
Świetnie kursy. Wszystkie potrzebne informacje w pigułce - nie trzeba już wertować 5 podręczników i zastanawiać się czy na pewno jest to najbardziej aktualna wiedza.
Co do ceny - rozumiem jej wysokość za pierwszy zakup (szczególnie przy częstych akcjach promocyjnych), lecz uważam, że przedłużenie kursów na kolejne lata mogłoby być tańsze...

Resposta da Więcej niż LEK
Super że do większości pytań do LEK są objaśnienia, duża szkoda że przy robieniu ich w aplikacji na telefon nie da się ich za bardzo powiększać i są nieczytelne, jakby niedostosowane formatem. Ostatnio dostałam też mail z wnl z pochwałą za to ile czasu spędziłam ucząc się, a to mi przypomina nieproszony feedback z dualingo, proszę, nie idźmy w tą stronę. Podnoszenie cen za kurs też jest nieuzasadnione moim zdaniem, bo był już stosunkowo drogi wcześniej.

Resposta da Więcej niż LEK
Prezki były średnie do powtarzania materiału, chociaż świetne do nauki.

Resposta da Więcej niż LEK
Jedyna platforma, posiadająca zweryfikowane odpowiedzi i odpowiadająca na potrzeby studentów i lekarzy! Polecam. :)

Resposta da Więcej niż LEK
Intuicyjności platformy, dostęp do dodatkowych źródeł, żeby wszystko było bardziej klarowne. Polecam.

Resposta da Więcej niż LEK
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.