Więcej niż LEK Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Czasem brakuje mi dokładniejszych schematów - na podstawie lekcji z hematologii, szczególnie npl. Bardziej rozpisane schematy podziału npl np. linii limfoidalnej ułatwiłoby umiejscowienie sobie tych... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale również do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania użytkowników również na plus, prezentacje są przejrzy... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystkie ważne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki możliwości utworzenia planu dużo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. Dużym plusem... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Platforma przemyślana, na bieżąco aktualizowana. Duży plus za różne formy materiału, testów, fiszek, każdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę że dojdzie jakaś możliw... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instituição Educacional

Escrito pela empresa

Więcej niż LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a także innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, że nauka jest bardziej efektywna i angażująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niż LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale także społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

109 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

polecam! 🤩

Z platformy WNL korzystam już od około roku i jestem z niej bardzo zadowolona :) miałam okazję przetestować zarówno Kurs z Nauk Klinicznych jak i kurs do LEK-u i jeden jak i drugi mogę szczerze polecić. Prezentacje zawierają wszystkie najważniejsze informacje, o które pojawiają się pytania na LEK-u, a przedstawione są w sposób bardzo czytelny i przejrzysty. Dodatkowo do dyspozycji dostępna jest baza z pytaniami do LEK-u jak i bardzo dużo pytań autorskich.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko czego potrzebuje student…

Kurs z nauk klinicznych jest po prostu świetny! Wszystko czego potrzebuje zawalony książkami student w jednym miejscu. Świetne prezentacje, precyzyjnie dopracowane zarówno pod względem treści jak i szaty graficznej. Duży plus za tabelki, schematy i mnemotechniki ułatwiające naukę. Do tego wszystkiego platforma jest bardzo łatwa w użytkowaniu, tematy prezentacji starannie uporządkowane, wszystko przejrzyste i sugestywne.

Cześć Aleksandra! 👋
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za wspólną naukę, życzymy Ci dalszych sukcesów! 💛

Jest super! 😻

Bardzo czytelna platforma i posiada wszystkie niezbędne informacje. Bakuła to czysta przyjemność!

Cześć! 👋

Genialne rysunki

Wszystko w jednym miejscu. Genialne rysunki, które pozwalają lepiej zrozumieć materiał. Jasna, przejrzysta strona

Cześć Aneta! 👋

Uwielbiam to

Uwielbiam to, że mam wszystko w jednym miejscu i mogę mieć to zawsze przy sobie.

kurs na 5 roku kierunku lek-dent

Kursy WNL sprawiły, że całą najważniejszą wiedzę miałam zawsze ze sobą i nie musiałam brać ze sobą ciężkich książek. Dzięki nim udało mi się również bardzo dobrze zdać egzaminy dyplomowe :) Polecam serdecznie każdemu!

Cześć Natalia! 👋
Dziękujemy za miłe słowa i Twoje polecenie! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i życzymy Ci dalszych sukcesów. ✨

Przejrzyste informacje

Przejrzyste informacje, w czytelnej postaci. Nauka staje się uporządkowana i prostsza.

Cześć Karol! 👋

Super kurs

Kurs sprawdza się super do nauki do Leku, wszystko fajnie zebrane w jednym miejscu. Polecam każdemu :)

Cześć Natalia! 👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i polecenie. Życzymy Ci samych dalszych sukcesów! 🩵

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Odpowiedz na każde moje pytanie

Bardzo doceniam kursy WNL, przede wszystkim za pięknie zebraną wiedzę bazujaca na EBM. Szczególnie cenię sobie sprawny kontakt i szybkie odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytania. A wyobrażania, które zamieszczane są w kursach, faktycznie zostają ze mną na dłużej, jest to ogromne ułatwienie w nauce. Na pewno kurs WNL zostanie ze mną do końca studiów, a może i dłużej bo słyszałam same dobre rzeczy i kursie Twój Pierwszy Dyżur :)

Cześć Nina! 👋

Polecam!

Ta platforma uratowała mnie w czasie sesji, gdy każda minuta jest na wagę złota. Wszystko w jednym miejscu, z pewnych źródeł, przyjemnie i zrozumiale wytłumaczone. Polecam z całego serca!

Cześć Martyna! 👋

Kurs z Interny, Patofizjologii, Chirurgii

Przez ostatni rok mam przyjemność korzystać z Kursu z Interny, Chirurgii i Patofizjologii WNL i był to rok, kiedy szukanie informacji i nauka na zajęcia były sprawne, jak nigdy dotąd! Materiały, prezentacje pełne schematów, obrazków i nagrań audio, baza pytań - wszystko jest szyte na miarę pod studenta, który musi przyjąć dużą dawkę wiedzy w wiadomo.. niedużym czasie. Polecam!!

Cześć Klaudia! 👋

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

WNL to nie tylko przygotowanie do LEK

Więcej niż LEK to platforma, dzięki której tysiące młodych studentów i lekarzy rozwija swoją wiedzę m.in. w dziedzinie medycyny. Przygotowanie do LEKu to jedno, ale WNL to nie tylko baza pytań z ich bardzo rzetelnym wytłumaczeniem i możliwością tworzenia planu. Więcej niż LEK oferuje kursy pomagające podczas toku studiów - dostosowane do konkretnych przedmiotów. Mamy tam przejrzyste (ogromnie ważne!) slajdy opatrzone możliwością zadawania pytań oraz dostęp do bazy testowej z danego działu. Całość jest podzielona na wygodne do planowania lekcje, z których każda jest zakończona minitestem, czyli uczysz się a potem sprawdzasz, czy wyłapałeś wszystkie ważne aspekty!
Podczas ostatnich miesięcy miałam przyjemność korzystać z kilku kursów, np. Kursu z EKG, który pomógł mi zdać kardiologię. Rozpracowanie EKG krok po kroku, z wieloma mnemotechnikami i grafikami pomogło mi zrozumieć coś, co do tej pory było tylko zbiorem szlaczków. Dodatkowo, dzięki lekcjom praktycznym po każdym temacie, interpretacja EKG nie przynosi mi już tyle trudu. Czuję się przygotowana.
Serdecznie polecam!

Cześć Daria! 👋

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kurs Twój Pierwszy Dyżur - must have pracy klinicznej!

Zdecydowanie na plus jest Kurs Twój Pierwszy Dyżur i nauka na przypadkach klinicznych i dużo ciekawych historii. Bardzo ułatwia mi pracę na SOR.

Cześć Dorota! 👋

Genialne notatki

Materiały są bardzo dobrze przygotowane, znajduje się w nich wszystko, co potrzebne na zajęcia i zaliczenia.

Cześć Oliwia! 👋

Genialna platforma!

Wiecejnizlek to platforma która gromadzi najważniejsze materiały w jednym miejscu. Idealne na powtórki przed egzaminami ale też przed wejściówkami czy kolokwiami. Szybkie odpowiedzi na zadane pytania w komentarzach sprawiają że zawsze wątpliwości zostają rozwikłane. Polecam!

Cześć Dawid! 👋

Świetna konstrukcja prezentacji

Prezentację są od ogółu do szczegółów co pozwala złapać kontekst i nie od razu poczuć się przytłoczonym. Opcja zapisywania i łatwego powrotu do slajdów to must have, więc korzystałam z tego wielokrotnie :)

Cześć Milena! 👋

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Idealnie wyselekcjonowane treści z…

Idealnie wyselekcjonowane treści z podręczników.

15 de julho de 2025

Cześć Łukasz! 👋

Bardzo nas cieszy, że doceniasz dobór treści na platformie. Dbamy, aby nasze kursy zawierały całą niezbędną wiedzę potrzebną do napisania egzaminów maturalnych.

Dziękujemy za tę recenzję 🩵

Super jest

Super, wszystko poukładane ;)

10 de julho de 2025

Cześć Sylwia! 👋

Cieszymy się, że doceniasz naszą selekcję materiału. Zależy nam, aby treści przez nas przygotowane były przejrzyste i logiczne.

Dziękujemy za tę recenzję 🩵

Najważniejsze jest chyba przeczucie

Najważniejsze jest chyba przeczucie, że na poprzednich LEKach w WNLu były odpowiedzi na wszystkie pytania przez to pewność, że na następny LEK mam wszystko czego mi potrzeba

2 de julho de 2025

Cześć Michał! 👋🏻

Cieszy nas, że kurs daje Ci pewność i spokój w przygotowaniach do egzaminu. Jeśli czujesz, że masz „wszystko, czego potrzeba” – to znaczy, że spełniamy swoją misję.

Trzymamy kciuki za Twój wynik na LEKu!

Dziękujemy za tę opinię! 💙

Grafiki

Czytelne prezentacje, możliwość zadawania pytań, łatwe do zapamiętania grafiki.

30 de junho de 2025

Cześć Julia! 👋🏻

Bardzo się cieszymy, że nasze prezentacje i grafiki są dla Ciebie pomocne i łatwe do zapamiętania – dokładnie na tym nam zależało! Super, że korzystasz też z możliwości zadawania pytań – to jedno z najcenniejszych narzędzi na platformie.

Dziękujemy za opinię! 💙

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais