Best lange klant , problemen altijd perfect opgelost en de kwaliteit evenaar ik nergens anders ! Als reuma artritis patiënt merk je de kwaliteit onmiddellijk , onze waarde meter liegt niet !!! Wietsto... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Service client au top, résolution et empathie en cas de problème avec la Post NL, qualité supérieur des produits ( vap, hash et weed). à très bientôt! great customer service, resolution and empha... Ver mais
Lang geleden dat ik een voorraadje van maarliefst 3 absolute top indica wietjes kon inslaan. Granddaddy Purple, Black Cherry Punch, en Donkey Butter. Op zichzelf al top-strains (ik overdrijf niet), ma... Ver mais
Nou, gezien de eerdere reviews is dit de webshop met de meeste pech in het noordelijk halfrond: ook mijn niet verzekerde bestelling lijkt kwijtgeraakt onderweg. En daar kunnen ze nou niks voor, want j... Ver mais
Nothing Else Matters
Blijvende klant. Waarom? Topservice, Toplevering, topkwaliteit. alles is hier super en heb geen millimeter aan te merken. Alleen maar lof!
Perfecte service, vraagt naar meer?
Perfecte service, bestelling vlotjes geplaatst en thuisgekregen. Netjes en anoniem verpakt!
Kwaliteit vond ik persoonlijk iets tegenvallen. Maar dat houd me niet tegen om nog eens te bestellen.
Eerste keer besteld.
Eerste keer besteld.
3 weken later, nooit aangekomen.
Niet-verzekerd genomen, dus 0.0 controle op verzending.
Geen aanrader.
Super tevreden....veel keuze
Super tevreden....veel keuze, topwiet...dag erna thuisgeleverd. Ik vond jullie trouwens hier op trustpilot....er is wel een zogenaamde shop met 1 letter verschil, daardoor krijgen jullie soms slechte reviews denk ik. Van de 4 die ik al betrouwbaar vond, blinken jullie wel uit qua aanbod en snelle en betrouwbare levering
Is dit vertrouwbaar
Is dit vertrouwbaar ? Iemand die het me kan zeggen …
snel en goed
nelle levering goeie moonrock (kreeg .2 extra) alleen ze zouden nog een moeten maken met een cali als basis voor een betere smaak
Eerste keer besteld als proefkonijn…
Eerste keer besteld als proefkonijn voor vriendengroep,niets ontvangen. Heb wel onverzekerd besteld,maar dit lijkt me het zoveelste verdienmodel....heb het gevoel dat je bij onverzekerde post in het Zak wordt gezet,wordt het wel verstuurd?
108 euro kwijt,niet leuk en nooit meer
wietstores de beste en eerlijkste !
De bestelling was snel geleverd .
Kwaliteit is zoals altijd perfect .
Geen afval of takjes , en juiste gewicht !
Veel beter dan in de shops in Nederland.
Ik zou zeggen , doe zo verder top team .
Service client au top
à très bientôt!
great customer service, resolution and emphasis if troubles with the deliver, high quality of product.
see you soon!
Beste online w store naar mijn mening
Beste online w store naar mijn mening. Profesioneel en duidelijk! Een extra plus punt is dat ze via post nl versturen en je aankoop binnen 2 dagen arriveerd. Niet zoals sommige online shops die maar blijven werken met die zwervers van dpd! Top service jongens! Mijn nieuwe online adres!
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, goeie kwaliteit!
Merci voor de goeie service en het smaakvolle extraatje!😉
zelfde dag gekregen!!
heb rond 12:28 besteld en mn pakje kwam dezelfde dag toe om 19:00!! top top top
tevreden klant !!!
tevreden klant !!!
snelle levering !!!
zeer goede kwaliteit !!!
top support team snelle reactie!!!
good stuff
ik doe vaak kleine bestellingen, altijd tevreden!
100% Betrouwbaar!!!
100% Betrouwbaar!!!
100% Kwaliteit!!!
Vriendelijke en snelle support indien nodig.
Altijd geleverd binnen 48 uur!
Waarvoor dank :-)
Zalige paf.
Top kwaliteit! Nooit gedacht dat deze website zou werken nadat ik veel cbd shops alleen vond online, de bezorging duurde 3 dagen, deze mensen verdienen een gouden medaille en positieve energie.
EN goede en snelle levering en je je…
EN goede en snelle levering en je je krijgt wat extra en veel keuze en goede tutorial hoe je moet betalen en bestelen er is wel een nadeel en da is dat je
een onverzekerde neemt dat het soms niet aankom maar dat is dan op eigen risico maar voor de rest altijd top doe zo voort
Enkel opletten met niet verzekerde bestellingen
Eerlijk gezegd heb ik vroeger amper problemen ondervonden. 1 op 10 max 2 op 10 bestellingen ( niet verzekerde ) kwam niet aan. Kan gebeuren dat het eens onderschept wordt. Nu echter komt niets nog aan. Laatste x aantal keren niets meer ontvangen! Lijkt mij dat de douane tegenwoordig veel onderschept!
Maar...er is natuurlijk ook een maar...deze mensen zijn daarentegen echt betrouwbaar. Geweldige service, zekee indien je aangetekend besteld...super! Veel beter zo. En de producten zijn ook kwalitatief en nooit te weinig zoals bij vele anderen, zelfs meestal iets extra erbij. Ik ben al bij al zeer tevreden hier en zal hier ook blijven bestellen! Grts
Topkwaliteit en mooi aanbod
Topkwaliteit en mooi aanbod, deze mensen doen heel hard hun best om uw bestelling snel te leveren. In het verleden heel wat zendingen die spoorloos verdweenden bij PostNL, maar de laatste maanden verloopt alles zonder problemen.
Dankjewel!
Toppers!
Deze site is zeker een aanrader. Verzenden gaat snel, verpakking is goed, problemen worden direct opgelost en de kwaliteit is erg goed. Op mails wordt snel en vriendelijk gereageerd. Altijd fraaie toppen, geen blad, gruis of takjes. Een zeer royaal aanbod (voor mij als haze liefhebber iets minder) maar ook de wietjes zijn heerlijk. Absolute aanrader, kan het niet vaak genoeg zeggen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.