Best lange klant , problemen altijd perfect opgelost en de kwaliteit evenaar ik nergens anders ! Als reuma artritis patiënt merk je de kwaliteit onmiddellijk , onze waarde meter liegt niet !!! Wietsto... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Service client au top, résolution et empathie en cas de problème avec la Post NL, qualité supérieur des produits ( vap, hash et weed). à très bientôt! great customer service, resolution and empha... Ver mais
Lang geleden dat ik een voorraadje van maarliefst 3 absolute top indica wietjes kon inslaan. Granddaddy Purple, Black Cherry Punch, en Donkey Butter. Op zichzelf al top-strains (ik overdrijf niet), ma... Ver mais
Nou, gezien de eerdere reviews is dit de webshop met de meeste pech in het noordelijk halfrond: ook mijn niet verzekerde bestelling lijkt kwijtgeraakt onderweg. En daar kunnen ze nou niks voor, want j... Ver mais
Uniek onder shops
Er zijn veel verschillende wietshops die online leveren. Er is er echter maar 1 die ik bezoek en da's hier.
Top service, fijn team en altijd kwaliteit van het hoogste niveau.
De occasionele blunders van PostNL worden correct afgehandeld met een vernieuwde zending zoals het hoort.
Twijfel niet, hier moet je zijn. Laat de rest maar doen.
Hey Leute,
Hey Leute,
habe es zum ersten Mal ausprobiert.
Und kann nur sagen das es sich gelohnt hat.
Preis Leistung ist top,der Versand war sehr schnell.
Mittwoch morgens bestellt und Samstag war es da.
Vielen Dank an das Team von wietstore.nl ,weiter so!
Ik koop al 3 jaar bij wietstores…
Ik koop al 3 jaar bij wietstores (voorheen wiet.store), begonnen tijdens de corona periode en ik heb mij dit nog geen moment beklaagd.
In de negatieve reviews hieronder kan ik mij totaal niet vinden en geloof hier geen woord van.
Ik ontvang steeds een product van de beste kwaliteit en hoeveelheid.
Op die 3 jaar zijn er al enkele pakjes verloren gegaan via postnl maar deze verzendingen waren verzekerd en ik heb steeds een vervang bestelling gekregen zonder enig probleem.
Vergeet alle andere (scam) websites, geen enkele kan toppen aan wietstores.
Ik zou deze aan iedereen aanbevelen die het gemak wil ervaren om thuis wiet te laten bezorgen.
Smoke on!
Altijd uitstekende service en…
Altijd uitstekende service en kwaliteit!!,
Algemene problemen met de transportdienst zijn er altijd en kan het pakketje soms wat langer wegblijven maar hier kan de winkel niets aan doen deze worden altijd op tijd verzonden.
Uitstekende klantendienst en super vriendelijk!!
Na een hele tijd weer teruggevonden.
Na een hele tijd weer teruggevonden.
Nu weer genieten
Topteam!
Vervelend issue gehad met PostNL. Klantendienst heeft dit heel netjes opgelost. Topteam!
Altijd tevreden over hun producten en services!
Ik kan gewoon niks slechts zeggen over hun producten (meestal Dutch Haze) en hun service! Ik gebruik al meer dan 20jaar en ik kan geen betere/andere webshop aanbieden dan wietstores.nl om een lekker, goed weedje te kopen🙏
Wietstore is een geweldige service en…
Wietstore is een geweldige service en team , ik had onlangs 2 pakketjes niet gekregen en dit hebben ze nogmaals opgelost en 3de keer wel gekregen wietstore is eeen top service en beter kan men niet vind , ze zijn altijd bereikbaar en altijd even vriendelijk
Tevreden ondanks problemen bij transporteur
Door problemen bij de vervoerder van pakketten van NL naar BE komen pakketjes soms niet aan of soms veel later dan beloofd (soms pas na een week!).
Ja, zelfs als de goederen verzekerd worden verstuurd.
Wie de website er goed op naleest, merkt op dat deze problemen heel vaak voorkomen.
Wij zijn al geruime tijd klant en ook wij ondervinden sinds kort meer problemen bij de levering, ook deze keer. Het pakket kwam zelfs helemaal niet toe.
We hebben 21 dagen gewacht, zoals op de website vermeld, een mailtje gestuurd en het probleem uitgelegd. We kregen even vlot een mailtje terug en bij nazicht bleek dat wij effectief recht hadden op een nazending...
De mensen die zeuren over service of verzending moeten misschien eerst even de website goed nalezen.
Het probleem ligt niet bij de leverancier, maar bij de transporteur...
Wij zijn dus, ondanks de leveringsproblemen, nog steeds heel erg tevreden over de klantenservice, producten en dienst-na-verkoop van de leverancier.
Dikke rippers
2 bestellingen niet gekregen wegens fout adres? Beetje raar want de eerste 2 wel gekregen op hetzelfde adres,postnl stuurt het terug naar wietstores.nl maar die hebben zogezegd niks ontvangen?? Klantenservice dikke nul,word niet geholpen en ik had ook iedere keer verzekering maar ja,dikke rippers
Produkten van kwaliteit
Produkten van kwaliteit, en een service die ongeëvenaard is.
Bij bestelling de verzekering nemen die zij zelf aanbieden garandeert je bij eventueel verlies van de bestelling een gratis nalevering van diezelfde bestelling. Levering gebeurt doorgaans binnen de 1 tot 3 werkdagen, dus als je je bestelling plaatst op maandag voor 13u ben je in de meeste gevallen in diezelfde week nog geholpen.
Doe zo voort, Wietstores, betrouwbaarheid gaat heel ver in deze branche en als jullie dit volhouden heb ik niks anders dan lof over voor jullie.
Kein Paket erhalten!
Kein Paket erhalten!
Leider darauf reingefallen!
Scam!
Potential scam!
It has been 9 days since shipping a mail (from NL to BE), nothing has been received yet.
Their tracking shipping options are rather costly so I think they push you to go untracked and then they say ''we do not know what happened but we shipped''
Stay away.
(if by any chance a miracle happens and I receive the item, I will update this review)
Topkwaliteit inclusief service!
Hier kan je op een eenvoudige manier de beste kwaliteit rookwaren bestellen! Beter dan in de shops vinden wij. Mooi aanbod aan prima prijzen en snelle verzending.
Via verzekerde verzending ben je dan ook verzekerd van een goede opvolging en service. Een topteam dat met je meedenkt en zorgt dat je rookwaren tot bij jou geraken ondanks de grote drukte bij PostNl. Wij zijn tevreden klanten :-) men zegge het voort!
Dankuwel Wietstores.NL!
Zalig om niet meer te hoeven zoeken op straat... Dankuwel Wietstores voor de lekkere levering! Netjes en goed verpakt, binnen 5 dagen geleverd in Belgie, een leuk te roken cadeautje bijgeleverd.
Bij deze wil ik een zeer positieve…
Bij deze wil ik een zeer positieve resencie plaatsen over wietstores.nl,prijs kwaliteit is dit gewoonweg de beste online coffee shop die er te vinden is!!!altijd correct en eerlijk!!vele malen besteld en altijd tip top in orde!!zelfs werd mijn pakket meermaals gestolen (verdwenen)bij post nl en altijd heeft wietstores dit op eigen kosten vergoed waardoor ik tg nog altijd mijn bestelling mocht ontvangen!!! als je een mail stuurd krijg je ook binnen het uur een antwoord…en niet van een robot want ze beantwoorden gewoon je vraag die je stelt!!deze site krijgt van mij zelfs 11/10!!dus bedankt wietstores voor jullie service 👌👌👌
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.