Heb goede ervaring met Wildcamera XL, snelle levering, goede service. Gekochte wildcamera bevalt erg goed (Camouflage EZ60 WiFi ). Mooie en scherpe beelden, ook 's nachts; makkelijk dat je met smarph... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heb nog niets ontvangen ondanks dat werd toegezegd dat de camera "zo snel mogelijk" zou worden geleverd. Dat is inmiddels een week geleden.
I’m very happy with the Camouflage Bird Feeder Lover. The camouflage design blends perfectly into the natural surroundings, allowing birds to feel safe while giving us a great opportunity to observe... Ver mais
Na enig speuren kwam ik uit bij Wildcamera XL en heb voor de Camouflage EZ Nesteye gekozen. De prijs leek mij aanvankelijk pittig maar na ontvangst moet ik zeggen: het geleverde is dik z'n prijs waa... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Kan het iedereen aanraden!
Snelle levering!
Camera voldoet aan omschrijving en maakt scherpe foto's. Handleiding is erg duidelijk!
EZ60 in de tuin opgehangen en gelijk veel mooie beelden kunnen maken.
Kan iedereen aanraden!
Snelle levering en goede service.
Aanrader!
Deze week een wildcamera besteld, top service en snelle levering!
Camouflage EZ-Solar
Camouflage EZ-Solar - Wifi + Zonnepaneel Gekocht!
Werkt echt fantastisch, ook goeie service!
Zeker een aanrader
Ik had hier een wildcamera besteld
Ik had hier een wildcamera besteld, de wildcamera kwam binnen de afgesproken tijd binnen en hij werkt perfect wat een service!!!
Top product evenals de service
Gisteren een wildcamera besteld via Wildcamera Xl. Vanmiddag al geleverd! Top service, raad dit bedrijf ten zeerste aan. Ben nu al volop beelden aan het schieten.
Aanrader!
Camera voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering. Op de eerste dag al leuke dingen gefilmd in de tuin! Echt een aanrader!
Snelle levering, goede kwaliteit
Uiteindelijk gekozen voor de Camouflage EZ2 Wildcamera. Het is snel geleverd en ik ben positief verrast door de kwaliteit! Zeker een aanrader.
Top service & snel geleverd
Gisteren een Wildcamera gekocht bij WildcameraXL, vandaag al geleverd, super snel! Ondanks dat de handleiding duidelijk was, had ik toch nog een vraag. Deze werd snel en behulpzaam beantwoord door de klantenservice. Top service en goede camera! Ik raad zeker aan via WildcameraXL te bestellen.
Top service
In het begin wat problemen dit is veder top opgelost raad dit bedrijf erg aan wat een service !!!!
Prima webshop!
Zodra de camera die ik wilde op voorraad was, was ie ook binnen een dag geleverd. Daarna nog wat vragen over en weer gemaild, en kan niet anders zeggen dan super behulpzame mensen!
snelle levering, hele goede service!
vrijdag 22:30 besteld en zaterdag 17:15 uur werd camera keurig bezorgd. ik heb al meerdere vragen gesteld (via mail, app en bellen) en deze worden snel en netjes beantwoord. Deze webshop doet er alles aan om je als klant tegemoet te komen. hier kun je met een gerust hard je aankopen doen.
Betaalbare wildcamera en snel geleverd
Nieuwe ervaring
Duidelijke webshop goede omschrijving en vlotte levering.
Ik heb de camera gekocht omdat er achter in onze omsloten tuin gewoeld was en wil weten wat voor dier of ongedierte het is.
Daarna ga ik hem gebruiken om de nestkastjes in de gaten te houden.
Tevreden !
We hebben een wildcamera gekocht om ons volkstuinencomplex een beetje in de gaten te houden. De camera was binnen één dag geleverd, het instellen en in gebruik nemen was een fluitje van een cent. Prima product, prima prijs. niks mis mee.
Goede service; info bij Solar kan veel beter.
Apparaat werkt naar verwachting. Vlotte klantenservice. Maar engelse handleiding op mini A6 formaat; digitaal alleen voor de EZ60 beschikbaar, met nét andere knopjes. Zorg voor link, en zet die bij je product, zodat je ‘m vooraf kunt bekijken.
De app werkt met ad-hoc wifi, en op m’n ipad gaat dan het internet uit. Dat is de 1e keer een gepuzzel, en blijft omslachtig.
De Solar wordt verkocht als NIEUW, en de info is duidelijk nog niet up to date. Zoals wat nodig is - micro SD en 4 AA (ipv 8). Dat kan heel eenvoudig veel beter.
Wie komt er op bezoek
Bij aankomst direct geïnstalleerd, in de tuin, nadat alle gegevens ingevoerd zijn.
Nu kijken wat er zo al.op bezoek komt s'nachts.
De wildcamera doet het...!
De wildcamera doet het...!
De wildcamera komt aan met een keurig boekje met de handleiding in het Nederlands.
Makkelijk te begrijpen en makkelijk te bedienen.
Na het instellen vol verwachting buiten neergezet.
Op een zelf geknutselde driepoot, waar de camera op geschroefd kan worden met het meegeleverde opschroefplaatje.
Het keurig meegeleverde snoertje aangesloten op de computer...en ja na een paar pogingen: resultaat!
drie filmpjes van een marter.
hij doet het.
Service en levering
Artikel was op voorraad en dus binnen 2 dagen zou ik het krijgen. Nu meer dan een week later geen bestelling/artikel binnen gehad. Op mailen geen reactie en telefoon wordt niet opgenomen, dus 7 dagen beschikbaar? Uiteindelijk wel reactie op app. Dus we wachten rustig nog even af. Mocht ik wat krijgen dan kan ik wat feef back geven over het artikel.