Winefinder har ett hygligt sortiment men det har blivit betydligt mindre under senare år, troligen pga att ekonomer kommit in i bilden, då brukar kvaliteten vanligen chansera. Leveranserna är urusla,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bra beställningsfunktion - dock blev jag ngt överraskad av att inte få någon förhandsavisering inför leverans... Var därför oförberedd och inte hemma när budet ringde och sa att han stod utanför huse... Ver mais
snabba oftast tom punktliga. Alltid mkt bra viner. Har dock på senare år växlat upp. Ni har nu ett väsentligt dyrare sortiment. Saknar viner i mellanklassen dvs. viner mellan 135 -155. Tidigare fa... Ver mais
Bra och spännande utbud. Tema lådor, t ex 6 pinot noir från olika länder och delar av världen. Eller t ex 6 olika årgångar av ett vin från samma producent. Detta ger roliga och trevliga provningar... Ver mais
Detalhes da empresa
Winefinder ApS är en oberoende e-handel som säljer vin på nätet med fokus på kvalitetsviner. Winefinder ApS blev den 15 oktober 2007 det första företag som hos Skatteverket fick registrering som distansförsäljare av vin till svenska privatpersoner och är idag Nordens ledande e-handel för kvalitetsviner.
Informações de contato
Gentoftegade 54, 2820, Gentofte, Dinamarca
- +45 787 754 46
- info@winefinder.com
- winefinder.com
Respondeu a 14% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
HemleveransDet är toppen att få levererat till…
Det är toppen att få levererat till dörren!

Resposta da winefinder.com
Good service and good selection
Good service and good selection of quality with to a good price

Snabb leverans och passade leveranstiden
Snabb leverans och passade leveranstiden

Resposta da winefinder.com
Det som inte var bra denna gång var det inkompetenta budföretaget
Det som inte var bra denna gång var leveransen! Fyra gånger blev leveransen inställd två av gångerna fick jag lov att vänta intill 2200 då dom sedan meddelade att dom inte kommer alls.
Om det är så att ett packet inte ”hinns med”, bilen var inom fem hundra meter, så BORDE leveransen nästa dag prioriteras så den lämnas ut först. Budföretaget kan knappast beskrivas som något annat än inkompetent.
När jag. Öl fått min leverans så var vinet som vanligt helt enligt förväntan. Andreas

Lovar mer än man håller
Approachen är bra men Errazcuriz Pinot Noir var entunnare upplevelse än jag förväntat mig efter den översvällanda, egna recensionen.
Egen upphämtning av viner i Nyköping? Nja när man bor i Sth. och leveransen till mig förskjöts två ggr i tiden - no good!

Resposta da winefinder.com
Bra information om produkterna och…
Bra information om produkterna och fungerande rutiner för leverans/betalning

Mycket bra erbjudande
Mycket bra erbjudande, service och leverans. Prisvärt och hög kvalitet.

Resposta da winefinder.com
Satt hemma och väntade på leveransen…
Satt hemma och väntade på leveransen och fick ett sent sms med budskapet det blir ingen leverans idag.

Resposta da winefinder.com
Deras samarbetspartner Best är sämst…
Deras samarbetspartner Best är sämst vilket påverkade min leverans och gjorde att vår 50-års present kom 5 dagar för sent.

Komplett upplevelse!
Bra utbud, serviceminded kundtjänst och bra transportör gör det hela komplett!

Resposta da winefinder.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.