woningruil24.nl Avaliações 413

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er zijn geen duidelijke regels voor deelnemers. Iemand kan met tien mensen tegelijk afspraken maken en jou laten wachten, en uiteindelijk zomaar verdwijnen zonder uitleg. Er zouden limieten en strenge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne site en bij problemen staan ze direct klaar je te helpen of tegemoet te komen, nette service!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I am going through a woningruil right now thanks to tjis website. I was a bit unsure at the beginning as i find it quite expensive but I was put in contact with serious people and viable options and t... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben natuurlijk uitermate blij dat ik een ruil heb kunnen vinden!! Wel vind ik dat er veel "troep" tussen zit: veel slechte advertenties en ik ben veel benaderd door "louche types" waarvan ik niet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Servicos Públicos Habitacionais
  2. Imobiliária de Apartamentos

Wij helpen heel Nederland met woningruil! Een woningruil is meestal de snelste manier om een nieuwe woning te vinden. Zo vermijd je woningwachtlijsten en lange wachttijden. Op woningruil24.nl kan je een advertentie plaatsen van jouw huurwoning (bijv. appartement, eengezinswoning of flat) en vandaag nog andere woningruilers vinden met woningen die aan jouw wensen voldoen. Doe net als duizenden andere tevreden klanten, ruil met ons!

Informações de contato

3,6

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

413 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Goede duidelijke site

Goede duidelijke site, met serieus geïnteresseerde mensen.
Zeer goede en snel reagerende klantenservice!

9 de fevereiro de 2026

Hoi Joop,

Bedankt voor de vriendelijke woorden!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik wel pruimen nemen maar lukt het niet…

Ik wel pruimen nemen maar lukt het niet dat vind ik jammer

3 de fevereiro de 2026

Hoi Marivan,

Je mag ons gerust contacteren via info@woningruil24.nl, dan helpen we je graag verder.

Zeer tevreden.

Overzicht duidelijk en vatbaar om te begrijpen.

4 de fevereiro de 2026

Hoi Ronny,

Bedankt voor je recensie!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sinds 2022 klant

Sinds 2022 ‘klant’ en meerdere keren contact gehad over eventuele handhaving over aangeboden woningen waar je geen reactie op krijgt. Woningzoekende al maanden of jaren niet meer ingelogd zijn.
Super mooi en handig platform daarvoor de gegeven sterren, echter zou er meer controles uitgevoerd moeten worden wie echt interesse heeft in een ruil en wie zijn/haar woning voor de lol er een keer op heeft gezet.

Daarnaast ook dat vele geen premium aanschaffen, waardoor communicatie niet mogelijk is als er toevallig een match ontstaat. Is ook best duur geworden..

3 de fevereiro de 2026

Hoi Cansu,

Bedankt voor je feedback, we nemen die ter harte!

Ga zo door!!

30 de janeiro de 2026

Hoi Dahab,

Bedankt voor je recensie!

Ik geef woningruil 5 sterren. Goed en betrouwbaar app

Ik geef woningruil 5 sterren. Dit vanwege het feit dat ik na lang zoeken naar een woning, binnen een jaar ingeschreven staan bij woningruil een serieuze ruilpartner gevonden en geschikte woning.

Ook als je vragen hebt reageert de beheerder zsm.

28 de janeiro de 2026

Hoi Duwain,

Wat leuk dat je zo tevreden bent.
Veel succes met je nieuwe woning!

Top service

Top service

27 de janeiro de 2026

Hoi Hassan,

Bedankt voor je recensie — wat leuk dat je tevreden bent met onze service!

Geen reacties

Ik vind het een mooi systeem,maar je moet lid worden om met mensen in contact te komen. Sommige die reageren niet of kunnen niet reageren ivm dat je moet betalen. Dan is er een match, er komt geen reactie. Misschien moeten ze daarbij gaan helpen dat de mensen de berichten allemaal binnenkomen.

26 de janeiro de 2026

Hoi Marjolein,

Bedankt voor je feedback, we nemen die ter harte.

Slecht slecht

Slecht slecht, slecht, slecht, slecht, slecht

22 de janeiro de 2026

Hoi,

Helaas kunnen we niet zien dat je contact met ons hebt opgenomen voor hulp, waardoor we niet goed kunnen reageren op wat je als negatief ervaart. We komen heel graag met je in contact om meer te horen over je ervaring en te kijken hoe we ons kunnen verbeteren. Mail ons gerust via info@woningruil24.nl.

Geldklopperij

Geldklopperij. Gewoon een Zweeds bedrijf (relocasa) dat een website heeft opgezet dat vanzelf loopt en iedere maand 5 euro omhoog gaat met de abo kosten. Ze profiteren van de woningkrapte en het feit dat Woningruil.nl er mee op hield. Er is nu een Duits bedrijf dat ook een gat in de markt ziet... (ruilwoning.nl), maar die hebben tenminste wel een echte klantenservice waar ze erg aardig zijn. Ik kreeg daar in ruil voor mijn feedback 6 maanden gratis. Ik ben blij dat iemand hier aangifte heeft gedaan.

20 de janeiro de 2026

Hoi Estella,

Bedankt voor je feedback en dat je ons helpt beter te worden. We horen graag meer over je ervaring en kijken graag hoe we je kunnen helpen om een betere ervaring bij ons te krijgen. Je mag ons gerust mailen op info@woningruil24.nl.

Graag persoonlijk dank u

16 de janeiro de 2026

Hoi,

Fijn dat we je uiteindelijk hebben kunnen bereiken. Neem gerust contact met ons op via info@woningruil24.nl als er nog vragen of opmerkingen zijn.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie site maar waarom zo hoge prijs voor een lidmaatschap

Ik vind het een mooi systeem.maar je moet lid worden om met mensen in contact te komen. Sommige die reageren niet of kunnen niet reageren ivm dat je moet betalen. Waarom ook zo hoge prijs voor een lidmaatschap.

13 de janeiro de 2026

Hoi Gerda,

Dank je wel voor je feedback. Wij zijn een bedrijf en geen overheidsinstantie, daarom moeten wij kosten in rekening brengen voor onze dienst om salarissen te kunnen betalen.

Ik sta er pas op

Ik sta er pas op. Maar tot nu toe bevalt het goed.

11 de janeiro de 2026

Hoi Riekie,

Wat leuk dat je de dienst fijn vindt, welkom bij Woningruil24.nl!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jammer dat niet iedereen reageert op…

Jammer dat niet iedereen reageert op een match. Nuttige site dat wel!

12 de janeiro de 2026

Hoi Roos,

Dank je wel voor je feedback en je review. We werken voortdurend eraan om onze gebruikers zo actief mogelijk te laten zijn.

Woningruil24

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.