Rigtig god service og assistance da jeg ikke fik besked fra dao om at min pakke kunne hentes. Hurtig, effektivt og løsningsorienteret. Stor anbefaling fra mig.
Veja o que dizem as avaliações
Havde fået en Woodee T shirt i julegave og indså at flere var en nødvendighed her til sommer pga varmen og træning indendørs - t shirtsne er nemlig de eneste, min krop kan ånde i uden at t shirten føl... Ver mais
Jeg var på besøg i showroomet i Aalborg, hvor jeg endte med at købe en t-shirt. Kundeservicen var i top, og produktet jeg fik er af topkvalitet som lovet. Jeg kan varmt anbefale woodee til andre som... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Woodee er et dansk tøjmærke, vi ønsker at vores stilarter skal være dit foretrukne tøj, ved at give dig tidløst køligt fritidstøj med nok designvridning til at tage stilen et hak op. Selvfølgelig af høj kvalitet og evne, så det vil bæres af dig mange år fremover og gennem dine eventyr. Det er produceret er 100% økologisk bomuld med et bæredygtig mindsæt.
Informações de contato
Østre Havnepromenade 4 , 9000, Aalborg, Dinamarca
- info@woodee.dk
- woodee.dk
As pessoas também visitaram
Ekstraordinær god og personlig service
Selve skjorten er førsteklasses
Selve skjorten er førsteklasses, behagelig og godt lavet. Desværre var forsendelsesprocessen lidt af en hovedpine. Det tog længere tid end forventet, og der var mangel på kommunikation om forsinkelsen. På trods af det er jeg tilfreds med produktet.
Mere af det
Mere af det, tak 🌟
Super lækkert tøj og hurtig levering.
Super godt outdoor tøj
Super godt outdoor tøj
Med fokus på bæredygtighed!
Hurtig leveret, fornuftige priser!
God oplevelse og tilbuds pris
God oplevelse og tilbuds pris. Leveret hurtigt. Glæder mig til at bruge T-shirten.
OBS: synes dog, at der manglede en returseddel i pakken, hvis behov for det.
Super super service og vejledning
Super super service og vejledning.
Jeg blev ringet op, da jeg var i tvivl om størrelserne og fil en fantastisk service. Da ordren allerede var på vej til pakning lavede Jannie straks kreditnota og overførte penge, samt medsendte en returlabel, da der var noget tøj jeg havde bestilt som skulle retur. Tak for det🤗
Bestilte 2 merino t-shirts lørdag…
Bestilte 2 merino t-shirts lørdag morgen, søndag morgen var de leveret. Har med stor fornøjelse brugt dem begge, super komfort og kroppen holdes tør. Verdensklasse!
Lækker lækkerhed til det inderste lag - til lands, til vands og i luften
Meget overskuelig og intuitiv hjemmeside, virkelig god kvalitet til prisen og helt fantastiske produkter.
Kundeservice i top og forsendelse forløber altid helt uden problemer :-)
Super kvalitet og hurtig levering
Perfekt
Hurtig og nem bestilling. Hurtig levering. Alt i alt en super oplevelse der gør at jeg helt sikkert handler hos dem igen :)
Velvære
Virkelig lækkert kvalitet på T-shirt og undertrøje. Pasformen er perfekt. Jeg har brugt T-shirten i 5 dage uden at ane svedlugt.
Jeg har allerede endnu en T-shirt på ønskeseddel.
Lækreste Huddie.
Lækreste Huddie.
Jeg har lige modtaget den lækreste huddie fra Woodee. Virkelig god kvalitet og alle pengene værd. Og så er der super service og hurtig levering.
Varme anbefalinger herfra
Virkelig lækre produkter og hurtig…
Virkelig lækre produkter og hurtig levering.
Lækkert tøj, hurtig levering
Meget tilfreds med Woodee's tshirts og hurtige levering. Fedt at i også laver live events som find en rabatkupon i skoven :-)
Virkelig lækker kvalitet og fantastisk…
Virkelig lækker kvalitet og fantastisk kundeservice
Lækker kvalitet og flotte farver
Jeg har købt to uld t-shorts og de er så lækre at jeg straks købte tre mere. Leveringen var inkluderet i prisen og de ankom inden der var gået 24 timer. Jeg er bare tilfreds
Hurtig bestilling og hurtig levering
Hurtig bestilling og hurtig levering, samt nogle super lækre produkter.
Hurtigt og præcist
Hurtigt og præcist, lækkert tøj i god kvalitet
Super fin service
Super fin service. God hjemmeside. Godt med mobilpay..
Hurtig levering..
Og vigtigst - fedt tøj.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.