Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og assistance da jeg ikke fik besked fra dao om at min pakke kunne hentes. Hurtig, effektivt og løsningsorienteret. Stor anbefaling fra mig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde fået en Woodee T shirt i julegave og indså at flere var en nødvendighed her til sommer pga varmen og træning indendørs - t shirtsne er nemlig de eneste, min krop kan ånde i uden at t shirten føl... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Selve skjorten er førsteklasses, behagelig og godt lavet. Desværre var forsendelsesprocessen lidt af en hovedpine. Det tog længere tid end forventet, og der var mangel på kommunikation om forsinkelsen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var på besøg i showroomet i Aalborg, hvor jeg endte med at købe en t-shirt. Kundeservicen var i top, og produktet jeg fik er af topkvalitet som lovet. Jeg kan varmt anbefale woodee til andre som... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Woodee er et dansk tøjmærke, vi ønsker at vores stilarter skal være dit foretrukne tøj, ved at give dig tidløst køligt fritidstøj med nok designvridning til at tage stilen et hak op. Selvfølgelig af høj kvalitet og evne, så det vil bæres af dig mange år fremover og gennem dine eventyr. Det er produceret er 100% økologisk bomuld med et bæredygtig mindsæt.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Woodee merino uld

Jeg mødte Woodee på en messe i København. Købte en hue og en “mens merino wool longsleeve”. Har haft den på i 3 dage, på job, i haven og på 10 km gåtur. Om natten har den hængt over en stol og luftet. Det er et super lækkert stykke tøj, så nu har jeg købt 2 mere - og endnu en til fruen. Huen, den er behagelig - ganske enkelt.

8 de novembro de 2021

WOODEE…

Woodee har en flot og overskuelig hjemmeside uden alt muligt krims krams. Deres udvalg er let tilgængeligt og og flot præsenteret. Det er super godt, at de gør meget ud af at fortælle om bæredygtigheden omkring deres produkter. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

2 de novembro de 2021

Fantastisk tøj

Fantastisk tøj - har købt en høje halsede dame bluse med fantastisk lange ærmer.
Højt kvalitet .

2 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når alt går op i en højere enhed.

Jeg har købt den smukkeste t-shirt hos woodee, i det blødeste merinould. Det er uden tvivl et af mine favorit uld køb nogensinde.. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem. For mig er menneskerne og konceptet bag shoppen utrolig vigtig når det kommer til mine uld-køb. Woodee er virkelig en shop som jeg er imponeret over i forhold til deres bæredygtighed, sans for detaljer og kvalitet og sidst men ikke mindst, deres kærlighed til vores natur. Man kan godt mærke at det er mennesker som brænder for hvad de laver og det stråler igennem på deres sociale medier, i deres shop og kundeservice og ikke mindst i deres produkter. Jeg oplevede hurtig levering og priserne er gode. Jeg kigger allerede efter mit næste køb på woodee.dk

20 de outubro de 2021

Fin kvalitet og pasform

Jeg byttede til en anden størrelse, det gik nemt og hurtigt. Kvalitet og pasform på t-shirts er rigtig fin.
Jeg kan anbefale t-shirten til kvinder i overgangsalderen, som er generet af hedeture og følelsen af skiftende kropstemperatur 🥵😊

10 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og lækre produkter!

Jeg kan varmt anbefale woodee til andre som elsker at være fysisk aktive, da den kan bruges til alt, både al slags træning og lange gå/cykelture, da der ingen lugt sætter sig i den og den er uden sammenligning i forhold til åndbarhed og temperatur regulering!

29 de agosto de 2021

Kan varmt anbefales

Top lækkert tøj, god service og hurtig levering, og oven i nogle gode rejsetips. Woodee kan varmt anbefales

22 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais