Woodywood Avaliações 6

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi købte køkkenbord

Vi købte køkkenbord og fil hurtig og personlig betjening. Deres snedker ringede endda op for at sikre korrekt tilskæring. Hurtig levering

9 de dezembro de 2024

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten samt processen.

Vi ønsker dig en rigtig god jul og et godt nytår :)

Med venlig hilsen WoodyWood ApS

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis man kunne give jer 0 stjerner og…

Hvis man kunne give jer 0 stjerner og tilmelde jer til samme program ville jeg være meget mere end 0 stjerner glad. Den mest ringe kundeservice og behandling jeg har fået i mit liv. Ville på det nærmeste fraråde alle at købe noget der... Jeg har tabt både kunder og ca 30.000 kr på træ der kun kom til opfyring i pejsen...

1 de maio de 2024

Hej Martin,

tak for din anmeldelse.

Vi kan dog ikke relatere dette indlæg til noget salg, vi har foretaget indenfor de sidste 3 – 4 år, så vi ved ikke hvad klagen drejer sig om. Venligst uddyb dit indlæg og giv dig til kende, så vi har mulighed for at afgive et svar. Vi har ingen mail korrespondance med dig, så vi ved ikke hvilket produkt der er købt eller klaget over.

Med venlig hilsen WoodyWood

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk Service af Hans

Helt fantastisk Service af Hans - Christian Carstensen.
Efter vi havde været meget uheldig i et andet firma met en bordplade der blevet leveret 2 gange pga dårlig kvalitet fik vi kontakt til WoodyWood i Farum.
Helt fantastisk medarbejder i Hans - Christian der holdt mere end man kunne tro der var muligt.
Vi har nu et helt fantastisk egetræs bord.
Kan desværre kun give 5 stjerner da det ikke er muligt at give 6 stjerner på Trustpilot.
Kæmpe respekt til jer i WoodyWood

Bedste hilsner Stig

9 de abril de 2024

Hej Stig,

tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er virkelig glad for, at du fik en god oplevelse og at vi fandt en god løsning til jer :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Woodywood sælger bevidst mangelfulde varer

De har leveret 140 terrassebrædder a 6 meter, hvoraf 50 er decideret ubrugelige og de øvrige kun kunne bruges, fordi jeg har købt brædderne så lange, at jeg kunne skære store stykker fra i begge ender.
Jeg er dybt chokeret over Woodywoods forretningsmetoder. De afviser at tale med mig eller se de varer, som jeg oplyser dem er så mangelfulde, at de er uanvendelige. Terrassebrædderne har sprækker gennem hele træet, er skåret forkert, er uslebne (både i siderne og på fladen) fordi de er for små ift. de oplyste mål, har store knaster, der er faldet af mm.
Woodywood afviser blankt at tage brædderne retur med den begrundelse, at jeg har sorteret de bedste brædder fra, og de ikke kan sælge de værste af brædderne igen... Hhmmm, så Woodywood ønsker at sælge mangelfulde brædder helt bevidst. Det er snyd og bedrag. Jeg vil derfor fraråde alle at købe træ fra Woodywood, og deres forhandlere, fx Gulvlageret.

21 de abril de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais