Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savværk, som kan levere det trægulv, jeg ville have. Dernæst god fleksibilitet i forhold til af... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Desværre ærgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, søde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Forløbet: Ringer tirsdag og får svar på spørgsmål. Bestiller gulv onsdag, får sms... Ver mais
Detalhes da empresa
- Empreiteira para Instalação e Reparo de Pisos
- Loja "Faça Você Mesmo"
- Loja de Pisos
- Fornecedor de pisos de madeira e laminados
- Serviço de instalação de pisos de madeira
Escrito pela empresa
- Info@traegulvcentret.dk
- traegulvcentret.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt igennem tryg handel og vejledning.
Helt igennem tryg handel og vejledning.
Super proces - super slutresultat
Dernæst god fleksibilitet i forhold til aftale omkring indkøb af træ, lægning af gulv og afslutning af projekt.
Også god oplevelse ifm aftale om pris og betingelser for projekt.
Jeg er meget tilfreds til slut-resultatet og har nu et unikt trægulv, som vil se super ud i mange år. Kan kun anbefale Jesper og Trægulvcentret!
Desværre ærgelig kundeservice ifm
Desværre ærgelig kundeservice ifm. Reklamation
Besvarelse til traegulvcentret response:
- Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forvente af jeres kunde service.
-En lille tilføjelse, vores indeklima er inde for de fugtighedstolerancer fra leverandør på 30-60%. Hvor de 55-65% som du selv angav til mig per mail, desværre ikke var korrekte.
-Jeg er glad for at høre i vil sende en ud for at reparerer det, mange tak for det, det ser jeg frem til.
Bedømmelsen er udelukkende baseret på dialogen, som i min optik er langt fra imødekommende.

Resposta de TræGulvCentret
Rigtig god service og pris
Rigtig god service -svarer hurtigt, meget fleksible, leverede som aftalt og vi fik et rigtig godt gulv til markedets bedste pris. Næste gulv bliver helt sikkert også derfra.
Super god oplevelse
Super god oplevelse at bestille gulve fra Trægulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjælp og kundeservice, både ved bestilling og levering. Også da jeg måtte ændre den ene ordre efter bestilling, fik jeg hurtig hjælp uden problemer. Tak!
God oplevelse!
TræGulvCentret var hurtige til at svare på mails, både i forhold til tilbud på gulv og spørgsmål til ordren.
Et rigtig flot gulv leveret til aftalt tid.
Pengene blev først trukket dagen efter levering - rigtig rart ikke at have penge ude for en vare man endnu ikke har modtaget!
God og informativ kundeservice
God og informativ kundeservice. Var opdateret under hele processen 😊
Super pris og service
Giver trægulvscentret og specielt Jesper min varmeste anbefaling. De gav bedste pris på projektet og hjalp med utrolig god rådgivning undervejs. Da det vidste sig at vi havde bestilt for få planker, så fandt de en løsning meget hurtigt så vi kunne komme i mål. Kan VARMT ANBEFALE
hurtig, hjælpsomt og gnidningsfrit
svare med det sammr og er super hjælpsomme. Ekspeditionen af indkøb er bogstaveligt dag-til-dag :)
Føllinge gulv.
Jeg købte et føllinge gulv af TræGulvCentret. Det er de flotteste brædder jeg har set i min 45 årige karriere som snedker og arkitekt.
God rådgivning og dialog.
God rådgivning - blev ringet op om min ordre inden endelig bekræftigelse.
God kontakt undervejs, hvor jeg ændrede i ordren.
Et sikkert sted at handle på nettet.
God service, lervering iht. aftale.
Fin kommunikation med kundeservice.
Skarpe priser på det trægulv som vi ønskede.
En service ud over det sædvanlige
En service ud over det sædvanlige. Firmaet er hurtig og effektiv.
Forkert lagerstatus
Det er lidt træls, når varer på hjemmesiden angives som "✔ Varen er på lager !" men viser sig ikke at være det alligevel.
På spørgsmålet om hvornår varen kom på lager igen, svarede chatsupporten bare "det er der ingen planer om pt." og henviste til, at "Forbehold for at varen er i restordre og eller er udgået og dermed kan leveres.
Din bestilling er først gældende når vi har sendt en bekræftelse."
Tjah, bum bum... med andre ord kan man ikke stole på hjemmesidens lagerstatus. Det er da lidt træls.

Køb af gulvbrædder
Præcis levering til tiden. Virkelig god vejledning og service. Hurtigt svar på henvendelser. En fornøjelse af handle med TræGulvCentret
Super service. Perfekt og hurtigt udført arbejde.
Jeg kan varmt anbefale TræGulvCentret!
Jeg kan varmt anbefale TræGulvCentret!
Meget hurtige og professionel betjening! Meget tilfreds!
Hejsa
Hejsa
Bestilt Bambus planker, flot gulv.
Til super lav pris - alt kørt fint
Rikke
Dårlig kundeservice og flabet…
Dårlig kundeservice og flabet personale. Vildledende markedsføring. Virksomheden markedsfører priser på nettet, som ikke er gældende. Det bliver i hvert fald ikke her jeg bestiller mit nye gulv.

Resposta de TræGulvCentret
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.