Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savværk, som kan levere det trægulv, jeg ville have. Dernæst god fleksibilitet i forhold til af... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Desværre ærgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, søde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Forløbet: Ringer tirsdag og får svar på spørgsmål. Bestiller gulv onsdag, får sms... Ver mais

4,4

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super proces - super slutresultat

Dernæst god fleksibilitet i forhold til aftale omkring indkøb af træ, lægning af gulv og afslutning af projekt.
Også god oplevelse ifm aftale om pris og betingelser for projekt.
Jeg er meget tilfreds til slut-resultatet og har nu et unikt trægulv, som vil se super ud i mange år. Kan kun anbefale Jesper og Trægulvcentret!

16 de janeiro de 2026

Desværre ærgelig kundeservice ifm

Desværre ærgelig kundeservice ifm. Reklamation

Besvarelse til traegulvcentret response:
- Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forvente af jeres kunde service.
-En lille tilføjelse, vores indeklima er inde for de fugtighedstolerancer fra leverandør på 30-60%. Hvor de 55-65% som du selv angav til mig per mail, desværre ikke var korrekte.
-Jeg er glad for at høre i vil sende en ud for at reparerer det, mange tak for det, det ser jeg frem til.
Bedømmelsen er udelukkende baseret på dialogen, som i min optik er langt fra imødekommende.

31 de janeiro de 2026

Hej Emil Voldum.

Tak for din anmeldelse, den er vi glad for.

Ja, det er ærgerligt.
Hvis du ønsker en ordentlig og konstruktion dialog skal du selv starte med at skrive pænt og ikke anklagende.

Det var præcis de ord du fik retur, hvorefter du afgiver * stjerne her. Det er flot Emil.

Fakta:
Du køber trægulvet den 17.10.2024.
Leveres den 24.10.2024.

Den 11.03.2024:
Du skriver en mail med reklamation kl. 09.45.
Samme dag kl. 09.52 sender jeg din reklamation videre til importøren af trægulvet.

Den 14.03.2024:
Cirka kl. 12.00 ringer importøren til dig for at lave aftale om reparation, du tager ikke telefonen, der er lagt besked om at du skal ringe retur for aftale.

Herefter hører vi intet fra dig.

Den 31.01.2026:
Skriver du igen til os kl. 11.16.
Hvorefter jeg svarer dig samme dag kl. 11.39.

Altså ren kundeservice, mener jeg ikke nogen kan gøre det ret meget bedre.

Du er total passiv, siden 14. marts 2024.

At at du ikke bryder dig om at der er en voksen som skriver til dig, er okay. Ønsker du konstruktion dialog, som du selv beder om, kræver det at du opfører dig voksent, og behandler andre som du selv ønsker at blive behandlet.

I de fleste reklamationer, som din – hvor der kommer revner i trægulvet eller ridser, opstår fordi der er for tørt i dit hus, det er faktisk meget sjældent at en reklamationer skyldes selve trægulvet, de fleste er enten montage eller de omgivelser trægulvet er under.

Retur svar til dig:
Når man ikke selv skriver pænt kan du ikke forvente andre svare pænt retur, det må give mening også for dig.
Du opfører dig utrolig umoden. Du havde opnået en væsentlig bedre imødekommenhed, hvis du havde ageret lidt mere voksent. Tak dig selv Emil.
At du har brug for at hænge andre ud, fordi nogen i dette tilfælde os, ikke finder os i din retorik, skal du være velkommende til.

Som sagt er vi glad for dit anmeldelse, den fortæller mere om dig end vores service.
Du har valgt ikke at tage imod vores service allerede tilbage i 2024.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og pris

Rigtig god service -svarer hurtigt, meget fleksible, leverede som aftalt og vi fik et rigtig godt gulv til markedets bedste pris. Næste gulv bliver helt sikkert også derfra.

12 de dezembro de 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse at bestille gulve fra Trægulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjælp og kundeservice, både ved bestilling og levering. Også da jeg måtte ændre den ene ordre efter bestilling, fik jeg hurtig hjælp uden problemer. Tak!

14 de novembro de 2025

God oplevelse!

TræGulvCentret var hurtige til at svare på mails, både i forhold til tilbud på gulv og spørgsmål til ordren.
Et rigtig flot gulv leveret til aftalt tid.
Pengene blev først trukket dagen efter levering - rigtig rart ikke at have penge ude for en vare man endnu ikke har modtaget!

30 de outubro de 2025

Super pris og service

Giver trægulvscentret og specielt Jesper min varmeste anbefaling. De gav bedste pris på projektet og hjalp med utrolig god rådgivning undervejs. Da det vidste sig at vi havde bestilt for få planker, så fandt de en løsning meget hurtigt så vi kunne komme i mål. Kan VARMT ANBEFALE

4 de julho de 2025

Føllinge gulv.

Jeg købte et føllinge gulv af TræGulvCentret. Det er de flotteste brædder jeg har set i min 45 årige karriere som snedker og arkitekt.

9 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God rådgivning og dialog.

God rådgivning - blev ringet op om min ordre inden endelig bekræftigelse.
God kontakt undervejs, hvor jeg ændrede i ordren.
Et sikkert sted at handle på nettet.

8 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, lervering iht. aftale.
Fin kommunikation med kundeservice.
Skarpe priser på det trægulv som vi ønskede.

17 de maio de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Forkert lagerstatus

Det er lidt træls, når varer på hjemmesiden angives som "✔ Varen er på lager !" men viser sig ikke at være det alligevel.

På spørgsmålet om hvornår varen kom på lager igen, svarede chatsupporten bare "det er der ingen planer om pt." og henviste til, at "Forbehold for at varen er i restordre og eller er udgået og dermed kan leveres.
Din bestilling er først gældende når vi har sendt en bekræftelse."

Tjah, bum bum... med andre ord kan man ikke stole på hjemmesidens lagerstatus. Det er da lidt træls.

31 de outubro de 2023

Hej Jakob Barfod.

Desværre har du med dit besøg på vores shop ønsket et produkt der blev udsolgt før efterårsferie, vores IT har ikke nået grundet ferie at ændre status på varen.
Det er selvfølgelig træls.

Alle virksomheder har forbehold for udsolgte varer, gælder også os.

Vi er dog noget forundret over at en varer til 52 kr. giver dig anledning til 2 stjerne anmeldelse, vi henviste ovenikøbet til en konkurrent.
Jeg håber ikke du løber ind i at mælk eller fx smør er udsolgt når du handler ind, for så må du have det svært.

Jeg tænker der er større udfordringer i denne verden.

Held og lykke fremover.

TræGulvCentret

Køb af gulvbrædder

Præcis levering til tiden. Virkelig god vejledning og service. Hurtigt svar på henvendelser. En fornøjelse af handle med TræGulvCentret

4 de setembro de 2023

Hejsa

Hejsa
Bestilt Bambus planker, flot gulv.
Til super lav pris - alt kørt fint
Rikke

5 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig kundeservice og flabet…

Dårlig kundeservice og flabet personale. Vildledende markedsføring. Virksomheden markedsfører priser på nettet, som ikke er gældende. Det bliver i hvert fald ikke her jeg bestiller mit nye gulv.

8 de maio de 2023

Hej Henrik Bruun

Nu er der to sider af en telefonsamtale.
Du ringer (1 gang kl. 11.49) og spørg på et udløbet tilbud, du siger ovenikøbet undskyld for at du ikke lige har læst hele vores annonce.
Samtalen slutter.

Du ringer (2 gang kl. 12.58) for igen at spørge til tilbuddet, jeg oplyser dig igen at varen ikke er på lager, du får en pris på varen, hvor den ikke er på lager, dermed højere end vores gl. lager tilbud.

Du er sur og på tværs i hele vores samtale fordi du ikke lige får din vilje.

Jeg spørg dig om du har fået en pris fra andre, som du så mener er et flabet spørgsmål, det vil du ikke svare på.
Dette er en skam du ikke vælger at være voksen her, for det kunne jo have være jeg ville hjælpe dig ekstra for at komme dig i møde med m2/prisen.

I stedet vælger du at smide telefon røret på som et andet 10 år barn som ikke får sin vilje.
Men ved du hvad Henrik Bruun, jeg kontakter dig engang i fremtiden i Bruunmunch - så kan du får lov til at give mig en service, hvorefter jeg anmelder dig.

Du får desværre 0 stjerner hos os som kunde.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais