Wanneer je een tafel besteld wat leverbaar is en er staat 2 tot 5 werkdagen geleverd word. Verwacht je dit ook. Vervolgens is het pas 3 weken later. Nu hebben we mails gestuurd en contact gezocht t... Ver mais
We bought a sofa from Woonenzo and had a wonderful experience. The lady who helped us was incredibly nice. Even though there was a bit of a language barrier with limited English, she went above and be... Ver mais
Hele vriendelijke jongens! (Alie en Malek.) Goede verkoop praatjes. Maar zeker niet opdringerig. Goed uit gelegd waarom het handig was om het service plan erbij te doen. Na lang aarzelen maar gedaan.... Ver mais
Na heel wat beddenwinkels te hebben bezocht, ben ik hier eindelijk geslaagd voor een matras topper. Wat een fijne ervaring! Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen, zonder dat er ook maar iets werd... Ver mais
Docklands 5, 5026 SL, Tilburg, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 78% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Geslaagd voor een mooie bank en fijn geholpen 👍🏻

Resposta da Woonenzo
Vriendelijke verkoopster, goede service.
Ze nam echt de tijd om mij te helpen en bracht me op een nieuw beter idee.

Resposta da Woonenzo
Goede service, goed geholpen door een lieve medewerker.

Resposta da Woonenzo
Na salontafel WOW besteld en betaald te hebben in een filiaal van WOONENZO, werd de tafel geleverd binnen de gestelde levertijd.
De bezorgdienst had het pakket afgegooid bij de voordeur, toen ik de deur open deed zat de chauffeur al bijna in de vrachtwagen: 'is goed zo, sorry druk, geen tijd' werd er nog geroepen.
Eenmaal binnen bij het uitpakken bleek dat een poot was afgebroken. De chauffeur nog gebeld (die was net de straat uit) of hij het product mee terug retour kon nemen. Helaas, dit moest ik via de klantenservice van WOONENZO doen.
Gelijk diezelfde dag nog contact opgenomen, op 17 sept werd toegezegd dat een nieuwe poot besteld zou worden.
Op 8 oktober nogmaals contact opgenomen per mail, of er een indicatie kon worden afgegeven wanneer het onderdeel geleverd zal worden. Als reactie; 'we hebben op dit moment nog geen exacte indicatie'.
Op 17 oktober nogmaals contact opgenomen en voorgesteld een restitutie te doen, zodat ik het product kan laten maken bij een timmerman. Als reactie werd genoemd dat WOONENZO nog niet zolang zaken doet met desbetreffende leverancier en dat ze inmiddels ook al een antwoord hadden verwacht. De afdeling inkoop zou gelijk om een update hebben gevraagd. Zodra er informatie was, zou ik op de hoogte gesteld worden.
Op 20 oktober heb ik een mail geschreven dat ik zsm terugkoppeling wil over een mogelijke levertermijn, dat ik mij anders beroep op mijn consumentenrecht om de koop deels, dan wel volledig te ontbinden. Geen reactie. op 21 oktober telefonisch contact opgenomen, er zou nog een notitie worden gemaakt.
Klantenservice laat zeer ten wensen over, op een vriendelijke mail na worden er geen stappen gezet, dingen geprioriteerd of acties ondernomen. Ik kijk het deze week nog aan, anders breng ik het product terug naar één van de fililalen en onbind ik de koop.

Een ramp!!
Op website wordt aangegeven 2-5 dagen in huis, 2 dagen na je bestelling krijg je mail dat je een datum mag kiezen voor bezorgmoment, op zijn vroegst 3 weken later! Wil je bestelling annuleren, hoor je 4 dagen niets, kies je uiteindelijk toch het bezorgmoment, krijg je vervolgens de volgende dag mail dat de bestelling geannuleerd is! Neem je weer contact op krijg je te horen dat de kast niet meer leverbaar is en dat er 15 weken levertijd is, en bij annulering kan je 15 dagen op teruggave van je geld wachten!
Eén grote ramp deze winkel!
Nu inmiddels 8 november... nog altijd mijn geld niet terug ontvangen!!!
Zelfs 1 ster verdien jij niet !

Resposta da Woonenzo
Beter te woord staan heb 27 september kast geannuleerd krijg 2 verschillende antwoorden.
Zal 15 dagen op mijn rekeningnummer staan nu 16 oktober nog steeds mijn geld niet terug !!!!
Ria

Resposta da Woonenzo
Kast besteld bij dit bedrijf. Levertijd zal 6 tot 8 weken zijn nu ruim 12 weken later kast binnen. Meerdere keren zelf achter aangebeld wat de status was. Dan krijg je mail met bezorg gegevens. Weer ruim een week wachten voor er een bezorg datum mogelijk is. Dan komen ze volgens de mail tussen half 1 en half 3. Vervolgens krijg ik een telefoontje dat ie voor de deur staat is nu 11 uur. Gelukkig net thuis. Nu de kast in elkaar zetten. Wat een troep. Dun slap slecht afgewerkt. Als het aan mij had gelegen was de kast meteen weer op de stort geland. Nooit meer dit bedrijf.

Resposta da Woonenzo
21-06-25 een bank gekocht.
Door er zelf achteraan te bellen er achter gekomen dat de leverancier problemen heeft. 07-10-25 eindelijk een mail dat de bank binnen is. Eerst volgende leverdatum 06-11-2025!!!!!!!
Er meteen achteraan gebeld en gemaild, kan niks geregeld worden. Echt wat een k-bedrijf zeg! Ben benieuwd of de bank daadwerkelijk 06-11 geleverd gaat worden. Schandalig dit!

Resposta da Woonenzo
Een kast gekocht bij deze winkel, helaas bleken de schroeven niet compleet bij deze kast te zitten. Normaal kan dit gebeuren echter verwacht je dat binnen paar dagen de nieuwe schroeven te verwachten. Helaas is dit niet het verhaal en zitten wij zonder uitzicht op schroeven al meer dan een maand te wachten. Beloftes zijn gemaakt maar schroeven zijn niet geleverd. Ik zal hier nooit iets kopen.

Resposta da Woonenzo
Duurde meer dan drie maanden voordat mijn kast binnen kwam. En communicatie zeer slecht. En valse beloftes. Elke keer als ik bel zeggen van ja bijna, om je aan het lijntje te houden. Ik ga nooit meer iets best bij hun.

Resposta da Woonenzo
Nadat mijn schoonmoeder was overleden haar inboedel genomen masr omdat zij geen vitrinekast had heb ik gebeld. Kreeg een vriendelijke meneer aan de telefoon en nadat ik het ordernr had doorgegeven en gevraagd had of ze van deze lijn ook vitrina kast hadden.De meneer zei dat hij geleverd kon worden dus gelijk betaald en hij zou over ongeveer 5 weken komen .De levertijd was 15 weken .Een doos voorzichtig open gemaakt en was toch niet de goede .Gebelde werd gezegd dat de meneer die mij geholpen had nog niet zo lang werkte en dat er een oplossing zou komen.Nu 2 weken verder nog geen oplossing heb intussen een keer gebeld maar daar kreeg ik geen antwoord NOOIT MEER WATCEEN FLUTSERVICE

Resposta da Woonenzo
Goede en een top service in de winkel.

Resposta da Woonenzo
Goed geholpen door Bengul. Heeft ons meegenomen in het gehele proces om een bank uit te kiezen naar onze wensen en behoeften. Na een aantal andere plekken bezocht te hebben zijn we toch terug gekomen om hier een bank te kopen.

Resposta da Woonenzo
Service in de winkel was prima kast was zo verkocht meteen het volledige bedrag moeten betalen, in de winkel werd bevestigd dat de levering per begin september geleverd zou worden.
Inmiddels zitten we eind september 5 telefoontjes verder en nog steeds geen kast.
Aan de telefoon werd meerdere malen aangegeven dat het steeds langer ging duren en voor 25 september de mail zouden krijgen voor de levering.
Vandaag gebeld om na deze ellende de kast te annuleren maar ons werd gezegd dat de kast niet kosteloos geannuleerd kon worden en we daarom 25% extra boven op de kast moesten betalen.
Even voor de duidelijkheid op de site staat “ als er nog geen definitieve datum is van de levering mogen we kosteloos de bestelling annuleren.
Hier wordt vanuit de winkel zich niet aan gehouden klantenservice reageert nergens meer op telefonisch niet en mail ook niet.
Heel duidelijk wij gaan hier gaan aankoop meer doen!

Resposta da Woonenzo
Als alles meteen goed gaat werkt het perfect. Als er iets misgaat dan kun je naar service fluiten. Kijk uit voor de algemene voorwaarden, die delen ze pas na betaling in de winkel. Overigens lijken deze ook niet in volledigheid (eenvoudig) terug te vinden op de website.

Resposta da Woonenzo
In de winkel netjes gehopen. Bank word ook nog een 4 weken eerder geleverd dan afgesproken
Bezorgers waren erg vriendelijk, hebben de bank netjes boven afgeleverd. Helaas bij het uitpakken van de bank ontdekte ik een vlek.
Ben meteen contact gaan lekken maar nemen niet op. Klantenservice netjes een mail gestuurd en een foto daarbij gestuurd. Hopelijk word dit probleem snel verholpen want is precies bij het aangezicht van de bank. We wachten het geduldig af.

Resposta da Woonenzo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.