Botte en koude verkoper die niet in staat was om fatsoenlijk te communiceren.Verkoper wilde geen contact en trok zich zo snel mogelijk terug achter de kassa,balie en als ik iets vroeg had mr. geen zin... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prettige communicatie. Ik zocht iets waar ik nog geen ervaring mee had en kreeg zeer goede adviezen, ook per mail al en ook met duidelijke argumenten. Alles ademde kennis van zaken. Daarom ondanks de... Ver mais
We hebben een uur gereisd om ons te laten voorzien van goed advies voordat we een gecertificeerd zwemvest voor onze kleinzoon hebben aangeschaft. Een advies die je online niet krijgt. De manager heeft... Ver mais
Wij hebben recent een funtube gekocht. Deze was niet op de toegezegde dag verzonden en na contact opgenomen te hebben is iemand deze persoonlijk af komen leveren aan ons huisadres. Daarna kwamen we... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de artigos para esportes ao ar livre
- Loja de surfe
- Loja de equipamentos para esqui aquático
- Serviço de locação de artigos para esportes aquáticos
- Loja de windsurf
Groots in watersport funsports. Ben je gek op watersporten, zoals wakeboarden - waterskiën - suppen dan is het worldnauticcenter het adres om online als offline je te laten adviseren en je spullen te kopen.
Informações de contato
prisma 73, 3364DJ Sliedrecht, Holanda
- 0184 44 77 70
- contact@worldnauticcenter.nl
- worldnauticcenter.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 43% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Zeer slechte ervaring - levering niet nagekomen
Op 21 december 2024 heb ik een Oneill Psycho Hood 3mm Unisex zwart besteld bij dit bedrijf. De levertijd zou 5 dagen zijn, maar deze werd totaal niet nageleefd.
Na herhaaldelijk contact gaf ik op 2 januari 2025 het bedrijf extra tijd om het product alsnog te leveren, maar ook dat gebeurde niet. Inmiddels is het 16 januari 2025, en heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb aangegeven dat ik de koopovereenkomst ontbind. Ik heb een terugbetaling aangevraagd bij hen, we zullen zien hoe het gaat.
Upd: Ik heb mijn terugbetaling vrij snel ontvangen.
Lekker bakkie koffie gekregen en leuke…
Lekker bakkie koffie gekregen en leuke medewerkers waarbij ik goed geholpen ben.
Goed advies gekregen en ik had de…
Goed advies gekregen en ik had de mogelijkheid om mijn te klein gekochte wetsuit te ruilen. Zeer tevreden dus! Dank!
Goede kennis van zaken en behulpzaam!
Fantastisch aanbod en begeleiding
Supergoede uitleg, heel vriendelijk personeel, groot aanbod. Absoluut aan te raden!
Goed persoonlijk advies
Goed persoonlijk advies. Neemt alles tijd.
Fijn winkelen op deze manier!
Toen we de winkel inkwamen leek er niemand te zijn. De jonge bediende had de winkeldeur niet gehoord. Hij stond ons vriendelijk en behulpzaam te woord. Hij heeft ons de wetsuite verkocht die we voor ogen hadden. Ook heeft hij ons nog een shirt aangeraden die we ook gekocht hebben. Fijn winkelen op deze manier!
Zeer goede uitleg en aandacht
Het bedrijf heeft mij uitstekend…geholpen en behandeld en van de juiste producten voorzien Zij hebben zich bovenmatig klantvriendelijke opgesteld. Een aanrader.
Het bedrijf heeft mij uitstekend behandeld als klant en is zeer klantvriendelijk. Wegens het niet langer in voorraad zijn van een bepaald product heeft het bedrijf een vervangende aanbieding gedaan die meer dan uitstekend was waarvoor dank. Kortom een zeer klantvriendelijk bedrijf waar de telefoon meteen wordt aangenomen en mail meteen worden beantwoord, geheel gericht op de klant.
Super geholpen
Super geholpen! Meneer wist precies wat ik nodig had. En de koffie is erg lekker!
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen, gekomen voor informatie, uiteindelijk een volledige outfit aangeschaft. Verkoper met verstand van zaken en aangenaam in de omgang.
erg vriendelijk bediening
erg vriendelijk bediening. ga er morgen nog een x heen er zaten 2 verschillend maten in mijn watersokken
Matig
Ik gaf aan dat ik geen idee had wat ik aan moest schaffen en wat voor maat ik had en daarvoor naar de winkel ben gekomen.
Aangegeven dat ik geen standaard vrouwen maar heb omdat ik altijd fysiek werk doe en mijn schouders breed zijn. Eerste pak zat veel te strak, medewerker gaf aan dat hij prima zat. Na aandringen een maatje groter gepast en zat beter. Ook toen ik wilde laten zien waarvoor het pak gebruikt gaat worden toonde medewerker niet echt intresse, terwijl dit voor mij echt wel belangrijk was. Weet niet of ik nog een keer langs ga.
Heldere website en scherpe prijzen voor…
Heldere website en scherpe prijzen voor goede kwaliteit producten
Mauvaise expérience
Très mauvaise expérience à la reception;
J'ai commandé un wakeboard et des chausses sur ce site, pensant acheter du matériel de qualité pour un prix élevé. Quelle déception à la réception du colis ! Les articles étaient envoyés sans aucune protection, pas de papier bulle, pas de rembourrage, rien.
Résultat, le wakeboard est arrivé avec des rayures et des marques dues à un transport mal protégé.
Aucune housse n'était incluse, ce qui est complètement inacceptable vu le montant que j'ai payé. À ce prix-là, on s'attend à un minimum de soin et de professionnalisme ! Il est clair que ce site ne prend absolument pas en compte la protection de ses produits et le service client est inexistant.
Franchement, je regrette cet achat. Si vous voulez éviter une mauvaise surprise, passez votre chemin et achetez ailleurs. Site à fuir !
Last minute nog een mooi rashguard…
Last minute nog een mooi rashguard shirt op de kop kunnen tikken.