Topbedrijf, hoge kwaliteit akoestische panelen, scherpe prijzen en een onberispelijke service! Tijdens het uitpakken van de panelen op Goede Vrijdag kwamen we erachter dat er van 4 panelen niet d... Ver mais
Naar Almere geweest om het product te bekijken,,werden prima ontvangen door John en goede uitleg gehad..snelle bezorging binnen een week. Ook de nalevering kwam snel. Al met al prima service.
Uiterste best gedaan op afgesproken datum te leveren en zeer tevreden over de kwaliteit van de schutting, is geplaatst met Pasen door mijn lieve buren. Margreet 80 jaar
Zeer tevreden, bij bezorging bleek meer dan de helft panelen kapot dit meteen gemeld via e-mail daarna gebeld. Mail was al in behandeling genomen bij contact werd mij meteen gezegd dat ik twee dagen... Ver mais
WPC Solutions is dé Nederlandse specialist in hoogwaardige WPC‑(Wood Plastic Composite) en aluminium buitenoplossingen, gevestigd in Almere. Ze bieden een veelzijdig assortiment voor zowel particulieren als professionals, waaronder composiet schuttingen, aluminium tuinpalen, tuindeuren, gevelbekleding, akoestische wandpanelen en bijpassende accessoires. Wat maakt WPC Solutions bijzonder? • Duurzaam & milieuvriendelijk: producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen, CO₂‑neutraal en weer- en kleurvast . • Onderhoudsvrij & esthetisch: modulair ontworpen systemen die jarenlang strak blijven zonder schuren of beits. Perfect voor wie kiest voor stijl én gemak . • Klanten‑ en servicegericht: snelle levering uit eigen voorraad in Nederland en België, heldere communicatie, scherpe prijzen en een eigen montageservice . • Geschikt voor DO‑HET‑ZELVERS én vakmannen: productlijn is ontworpen om zowel eenvoudig zelf te installeren als professioneel geplaatst te worden . Waarom klanten kiezen voor WPC Solutions • Eén aanspreekpunt van bestelling tot montage – zonder tussenpartijen. • Snelle levering: op werkdagen voor 12:00 besteld, binnen 5 dagen in huis!   • Transparantie en expertise: duidelijk advies over materiaal, montage en ontwerp.
Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Supervriendelijke mensen, snelle levering en erg behulpzaam.

Goed geholpen.
Even gebeld om 14:00 uur en om 15:00 lagen ze in de auto.
Goede kwaliteit

Resposta de Wpc Solutions
Prima behandeling en levering op tijd. Zelfs de nalevering ging perfect alsmede de afhandeling na het gereedkomen van de klus.

Resposta de Wpc Solutions
Had de verkeerde kleur platen besteld dit kon gelijk veranderd worden dat was geen probleem. Ik ben heel vriendelijk geholpen, ze hebben zelfs geholpen bij het laden van mijn auto. Het was top.

Resposta de Wpc Solutions
Snelle afhandeling en vlotte bezorging door een zeer vriendelijke chauffeur.

Resposta de Wpc Solutions
Snelle levering, waren eerste keer niet thuis, maar gelijk goeie afspraak over de levering. Hadden de chauffeur niet meer verwacht, maar kwam, ondanks lange dag, toch bezorgen

Resposta de Wpc Solutions
Top bedrijf! Ze hebben me telefonisch goed geholpen en snel geleverd. Kwaliteit voor een goedkope prijs!

Resposta de Wpc Solutions
De Compleet Topline Composiet Schuttingpakket werd keurig op tijd en op de goede datum afgeleverd.
Alles klopte en zat keurig verpakt in het plastic.

Resposta de Wpc Solutions
Snelle levering en houden zich aan de afspraak.
Kwaliteit van schuttingen uitstekend.
Prijs vergeleken bij Praxis of Gamma, scheelde 70 euro per schutting.
Kortom, aanrader voor een ieder .

Resposta de Wpc Solutions
Er is exact geleverd wat ik besteld heb. Ook het afleveren gebeurde netjes.

Resposta de Wpc Solutions
Super goede service , eigenaar zeer klantvriendelijk , wij hebben een prachtige composiet schutting gekocht zou graag dit bedrijf aan anderen aanbevelen !
Vriendelijke groet,
Fam Garnier.

Resposta de Wpc Solutions
Bestelling via de site is eenvoudig.
Echter, ik wist nog niet exact welke producten ik nodig had. Heb gebeld en kreeg direct contact. Daarna email verzonden met een rekening. Volgende werkdag complete offerte ontvangen. Nadat ik de bestselling geplaatst heb kreeg ik een duidelijk overzicht en betalingdetails. Nu moet ik nog wachten op de levering en kijken hoe de producten bevallen.

Resposta de Wpc Solutions
Zeer tevreden over dit bedrijf
Snel leveren ,ze houden je op de hoogte bij levering en nette chauffeur tot achter hek geplaatst top bedrijf

Resposta de Wpc Solutions
Vrijdagavond laat besteld. Met een mail erachteraan. Of ze maandag morgen mijn bestelling konden leveren. En inderdaad. Dat konden ze. Werd bij het ophalen vriendelijk te woorden gestaan. En geholpen bij het inladen 👍🏼 aanrader. Ook goed en degelijk materialen

Resposta de Wpc Solutions
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.