De plaats van bestemming in Afrika sloot na een week de grenzen vanwege COVID-19. Retourvlucht gecanceld, etc. Na heropening van de grens na een half jaar werd mijn terugvlucht meerdere keren opni... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zoals altijd, goede informatie, scherpe prijzen. Enkel deze keer konden wij geen details krijgen over de kost van extra koffers. De 'goedkoopste' ticketten wij hebben geboekt zijn zonder bagage en wij... Ver mais
We hadden een vraag, omdat er bij de boeking iets misliep, we werden zeer vriendelijk geholpen door een medewerker, ze deed ook direct wat ze beloofde, waardoor wij nog geen uur later alles voor elkaa... Ver mais
Na anderhalf jaar heb ik eindelijk besloten om opnieuw mjn ticket naar Florida te boekken. Medewerkers van WTC waren super hulpzaam en heel snel alles wat ik nodig heb voor elkaar gekregen met zelf b... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 29 jaar is WTC.nl een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen geworden. Momenteel werken er meer dan 150 specialisten - in het trendy Sugar City in Halfweg - om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen
Informações de contato
Suikersilo West 41, 1165 MS, Halfweg, Holanda
- 020 3699040
- contact@wtc.nl
- wtc.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Slechte communicatie en bereikbaarheid bij WTC.nl
Geboekt bij WTC.nl voor komende zomer. Ik heb zelf moeten ontdekken dat mijn heenvlucht is geannuleerd, dit heeft WTC niet eens meegedeeld. Daarnaast had ik met ruimbagage geboekt, terwijl ik bij de vliegmaatschappij alleen met handbagage te zien krijg.
Ik snap best dat het druk is maar de communicatie en bereikbaarheid (zowel telefonisch als via de e-mail) is vanuit WTC.nl erg matig. Ik verwacht binnekort oplossingen hoe of wat met opzichte van mijn vlucht komende zomer.
Walgelijke service
Walgelijke service. Enorme bedragen in rekening brengen voor het omboeken van vluchten die vanwege Corona gecanceld zijn. Verschrikkelijk dat mensen geld verdienen ten koste van een ziekte.
Dank zij de slechte bereikbaarheid van…slecht
Dank zij de slechte bereikbaarheid van wtc zit ik nu vast in Nederland. Vraag nog steeds contact via mail en telefoon. Maar het is of ze vd aardbodem zijn verdwenen. Dit kost me veel geld en weet niet wat er met mijn visum gebeurt in Thailand..ook met mijn tickets. Vraag nog steeds om hulp. Jammer. Vr gr J Janssen Winterswijk
Niet boeken, hele slechte service!
Super slechte service. Leek allemaal goed te gaan bij het boeken, inchecken etc, kwamen zelfs met alternatieve vluchten i.v.m. verspreiding van het virus. Na akkoord daarvoor gegeven nooit meer iets van ze gehoord. Geen beloofde e-tickets gekregen, zelfs geen bevestiging wat een kleine moeite is. We zijn al ruim twee weken elke dag mails en reminders aan het sturen (telefonisch zijn ze niet bereikbaar) en hebben nooit meer wat van ze gehoord. Zijn nu aans ons lot overgelaten en moeten zelf een nieuwe vlucht boeken. De vraag is nog of we die vergoed krijgen.
Lijkt dus een prima reisbureau te zijn maar als het er op aan komt, in nood bent en je hun hulp echt nodig hebt, heb je helemaal niks aan ze. Echt een afrader, niks boeken hier.
GEEN CONTACT MET WTC
Begrijp dat het druk is bij de alarmcentrale van WTC, maar laat op zijn minst wat horen.
5x een e-mail gestuurd!! Vlucht gecanceld, wij gestrand in Australië met een kind van 1 jaar. Wij willen restitutie.
Overzichtelijk
Overzichtelijk, keuze uit diverse vluchttijden / overzichtelijk qua prijzen en snel/makkelijk geboekt
Doet wat het doen moet, maar liever meer functies
Net als de meeste ander boekingsites doet WTC waarvoor je deze website opent. Verschillende aanbieders presenteren en je kan eenvoudig te ticket boeken.
Ik maak echter (zakelijk) veel gebruik van WTC en zou liever zien dat ik een inlog account heb, dat ik namen van collega's waarvoor ik tickets boek kan opslaan, en volgende keren snel weer kan selecteren, dat ik vanuit dit inlog scherm ook m'n tickets en boekingen in het verleden kan terug vinden. Kortom prima website, niets mis mee, maar beperkte functionaliteit.
Keurig geholpen
Keurig geholpen. We hadden nog een klein probleempje en daar werden we snel over terug gebeld.
Prima service!
Prima service!
Goede prijs, eenvoudig te boeken, WTC goed telefonisch bereikbaar en een snelle bevestiging.
Veel vertrouwen in een goede reis!
Hartelijk dank.
Wacht nooit te lang met boeken.
Wacht niet te lang met boeken. Men geeft toe dat cookies de prijs beïnvloeden. Verder prima site en services. Al heel vaak geboekt via wtc.
Op zich een goede web site
Op zich een goede web site, alleen zeer gevoelig. Als je een foutje maakt kun je grote deels overdoen.
antwoord op vraag naar offerte viel beetje tegen
Wij zochten de interessantste vlucht voor ons naar Nieuw Zeeland. Daarvoor stelden we de vraag voor een offerte van en naar op verschillende bestemmingen. Ook in omgekeerde richting en met eventuele kleine verschillen in data. Ik kreeg antwoord, maar heel beperkt waardoor we dan toch maar van en naar één bestemming kozen om niet weer opnieuw te moeten wachten op antwoord.
Jammer want wij boeken heel veel via wtc en hebben er tot nu toe goeie ervaring mee.
We vinden het wel jammer dat we zelf niet kunnen zoeken op verschillende bestemmingen ipv een offerte aan te vragen
Het gemak van de online service is…
Het gemak van de online service is groot. Als gevolg van de boeking worden wel meerdere partijen / leveranciers betrokken en dat komt de overzichtelijkheid niet ten goede. Ik begrijp dat dat niet anders kan, maar het is wel oppassen en goed controleren!
Tickets prima kunnen uitzoeken op onze…
Tickets prima kunnen uitzoeken op onze wensen en binnen de beloofde tijd alle tickets binnen. Uitstekende service
Ik heb hier de beste prijs gevonden.
Duidelijk snel goede service binnen 3…
Duidelijk snel goede service binnen 3 dagen je e ticket!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.