A&A Rideudstyr  Avaliações 274

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en jakke fra deres webshop onsdag eftermiddag og modtog den fredag formiddag! 😁 Det kan vist ikke gøres meget nemmere og hurtigere. 🤗 Stor anbefaling herfra! Det eneste lille bi... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en vinterridejakke til min datter i julegave. Desværre var jakken for lille og jakken var udsolgt i den størrelse, som min datter skulle bruge. Heldigvis får vi god hjælp i butikken til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos A&A Rideudstyr. Bestillingen var nem, leveringen var hurtig, og produktet levede fuldt ud op til mine forventninger. Kundeservice var venlig og hjælpsom. Jeg kan... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Selaria

Escrito pela empresa

A&A Rideudstyr - kvalitet til hest & rytter. Vores fysiske butik ligger i Haderslev.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og gode tilbud

25 de novembro de 2025

Kære Louise,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen var hurtig – så er det jo helt perfekt 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Ingen problemer. Ikke sidste gang jeg handler hos jer.

12 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Kære Maya,

God og hurtig service… 😃

17 de novembro de 2025

Kære Dorthe,

Altid top service

Altid top service! 110% tilfreds - hvér gang!

5 de novembro de 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever top service og er 110 % tilfreds – hver gang 🤍

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos A&A Rideudstyr 🐎✨

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering og god pris.

6 de outubro de 2025

Kære Christina,

Tusind tak for de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og prisen 🤍
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os – du er altid hjerteligt velkommen hos A&A Rideudstyr igen 🐎✨

27 de outubro de 2025

Kære Alice,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig.

Hurtigt og nemt!

Det kan vist ikke gøres meget nemmere og hurtigere. 🤗

Stor anbefaling herfra!

Det eneste lille bitte minus er, at man selv skal betale for returfragten, men jeg fik heldigvis ikke brug for det 😄
Tilgengæld er det dejligt, at der er fri fragt, når man køber over et hvis beløb på hjemmesiden 🤗

Jeg vil trygt anbefale andre at handle hos A & A rideudstyr!

31 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Kære Kathrine,

Tusind tak for din virkelig fine og grundige anmeldelse 🌟
Det glæder os enormt meget at høre, at bestilling og levering gik hurtigt og nemt – og ekstra dejligt, at jakken nåede frem allerede fredag 🤗

Tak også for din forståelse omkring returfragten. Vi bestræber os på at være så gennemsigtige som muligt, og derfor er vi glade for, at fri fragt-grænsen på webshoppen opleves som en fordel 🤍

Tusind tak for din anbefaling – den betyder rigtig meget for os.

Mine bedste anbefalinger.

Alt foregik lige efter bogen. God beskrivelse og billeder af varen på hjemmesiden. Bestilte søndag aften og modtog varen tirsdag.

6 de outubro de 2025

Kære Anniqa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling 🌟
Det glæder os rigtig meget at høre, at alt forløb som forventet – fra produktbeskrivelse og billeder til hurtig levering.
Hvor er det dejligt, at din ordre nåede frem allerede tirsdag 🤍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid hjerteligt velkommen hos A&A Rideudstyr igen 🐎✨

God og hurtig betjening 👍

1 de outubro de 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse 👍
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet god og hurtig betjening.

Nem hjemmeside .Nemt at bestille

Nem hjemmeside .Nemt at bestille, hurtig levering👍👍

7 de outubro de 2025

Kære Per,

Tusind tak for din anmeldelse 👍👍
Det glæder os meget at høre, at hjemmesiden er nem at bruge, og at både bestilling og levering gik hurtigt.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – du er altid hjerteligt velkommen hos A&A Rideudstyr 🐎✨

God oplevelse

22 de setembro de 2025

Kære Sanne,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god kundeservice og oplevelse af…

Mega god kundeservice og oplevelse af betjening

29 de setembro de 2025

Kære Tinna,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en mega god oplevelse med vores kundeservice og betjening.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – du er altid hjerteligt velkommen hos A&A Rideudstyr igen 🐎✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service også når tingene driller..

Det produkt vi købte var i restordre, men der blevet svaret hurtigt på vores mail, og da leveringstiden trak yderligere ud, fik vi en bedre og dyrere erstatning, som kom få dage efter. God service, også når tingene driller.

20 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais