Hurtig og sikker levering med det rigtige indhold i pakken. Bestilte den ene dag og modtog pakken dagen efter. God service!
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har nu handlet flere gange hos A&A Rideudstyr. Varerne kommer super hurtigt uden problemer, og den ene gang trensen var for lille var det super nemt at returnere, og få pengene retur. Super tilfre... Ver mais
Bestilte en jakke fra deres webshop onsdag eftermiddag og modtog den fredag formiddag! 😁 Det kan vist ikke gøres meget nemmere og hurtigere. 🤗 Stor anbefaling herfra! Det eneste lille bi... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en vinterridejakke til min datter i julegave. Desværre var jakken for lille og jakken var udsolgt i den størrelse, som min datter skulle bruge. Heldigvis får vi god hjælp i butikken til... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
A&A Rideudstyr - kvalitet til hest & rytter. Vores fysiske butik ligger i Haderslev.
Informações de contato
Christian X´s Vej 9a, 6100, Haderslev, Dinamarca
- aarideudstyr@outlook.dk
- www.aarideudstyr.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god service
Super nemt og handle her igennem
Super nemt og handle her igennem. Varerne er hurtig fremme
Hurtig returnering og hurtig levering…
Hurtig returnering og hurtig levering kom på 2 dage!
Kan anbefale til alle!
Super godt udvalg og hurtigt levering.
Super godt udvalg og hurtigt levering.
Jeg er fint tilfreds med varenes
Jeg er fint tilfreds med varen, og en god service 👍🏻😊
Hurtig levering, men alt for længe om tilbagebetaling
Hurtig levering - langsom til at sørge for tilbagebetaling. (jeg var i tvivl om str. og havde bestilt 2 forskellige størrelser og returnerede den ene efterfølgende. Retur behandling kan tage op til 14 dage.... det er ikke i orden.
Jeg glemte at hente min pakke i første…
Jeg glemte at hente min pakke i første omgang og de var mega søde at gensende den uden yderligere beregning! :) super god kundeservice!
Super nem hjemmeside hurtig levering
God oplevelse
Hurtig levering, god service og produktet svarede til det beskrevne.
God vare hurtig ekspederet og leveret
Du kan trygt handle her😊
Du kan trygt handle her😊
Altid gode tilbud, og et bredt og lækkert sortiment.
Rigtig god kundeservice og hurtig…
Rigtig god kundeservice og hurtig forsendelse
Super hurtig afsendelse og god service
Rigtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering - lige efter bogen
Vel beskrevet vareudvalg.
God og uddybende beskrivelse af vareudvalget. Hurtig levring og varen var som forventet og beskrevet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.