Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med advokat Liza Rosenberg. Hun udarbejdede mine mest private papirer – bl.a. testamente, hus, økonomiske forhold og virksomhed – i forbindelse me... Ver mais
A empresa respondeu
Liza Rosenberg er yderst dygtig advokat, som jeg havde brug for i forbindelse med min tvangsindlæggelse (gule papirer) på sindssygehospitalet Oringe ved Vordingborg (manisk psykose). Jeg er overb... Ver mais
Jeg har brugt advokat Liza Rosenberg to gange i mit firma med kæmpe succes. Hele handlingsforløbet har været håndteret 100% professionelt, jeg har virkelig følt mig tryg og grundigt orientere... Ver mais
Ikke overbevisende i sin håndtering af vores skelsag. Ingen ordentlig afslutning. Virkede frygtsom. Rådede desværre til yderligere udgifter i form af diverse rådgivere, uden at det førte til noget bru... Ver mais
A empresa respondeu
Kontakt os uforpligtende og se mere på www.AdvokatLr.dk
Center Allé 6, 4683, Rønnede
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt igennem fantastisk hjælp - medmenneskelighed udover det sædvanlige. Faglig kompetent og skarp.
Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med advokat Liza Rosenberg.
Hun udarbejdede mine mest private papirer – bl.a. testamente, hus, økonomiske forhold og virksomhed – i forbindelse med min eksmand. Dermed havde hun dyb indsigt i både mine personlige og erhvervsmæssige forhold.
Senere oplevede jeg, at hun optrådte som advokat for en veninde af hende i en sag direkte imod min virksomhed. Hendes klienten/veninde påstod at have eneret på produkter, som min virksomhed arbejder med. For mig fremstod det både urimeligt og uetisk, da hun kendte til mine private og forretningsmæssige forhold gennem sit tidligere arbejde for mig.
Sagen viste sig at være uden hold.
Jeg står dog tilbage med en følelse af at være blevet svigtet af samme advokat, som jeg tidligere havde betroet mine vigtigste private dokumenter.
Jeg vil ikke give hende min anbefaling, da min oplevelse har gjort at jeg mener, at hun ikke er til at stole på.

Resposta da Advokat Liza Rosenberg
Liza Rosenberg er en yderst kompetent advokat , dygtig - forklarende undersøger sagen til Bunds i div. Instanser. Jeg vil til enhver tid bruge Liza Rosenberg igen. Kan varmt anbefale Liza Rosenberg.
Super dygtig og kompetent, får mine bedste anbefalinger.
Har brugt Liza til at gennemgå og udarbejde leje kontrakter, både privat og erhverv… har været yderst tilfreds.
God og professionel..... Har brugt Liza Rosenberg flere gange i forskellige henseender.... Stor anbefaling herfra...
Jeg har brugt advokat Liza Rosenberg to gange i mit firma med kæmpe succes.
Hele handlingsforløbet har været håndteret 100% professionelt, jeg har virkelig følt mig tryg og grundigt orienteret omkring sagens forløb på mail og telefon opkald.
Jeg kan på det varmeste anbefale Liza og hendes kolleger på kontoret.
Jeg vil også bruge advokat Liza Rosenberg til alle de sager hvor jeg måtte have brug for advokat hjælp og rådgivning.
Mvh.
Christian Nielsen
Sød og kompetent advokat! Vi har brugt hende før, og vil gøre det igen, hvis behovet opstår.
Dejligt med kompetent rådgivning og handlekraft.
Er utroligt dygtig, hjælpsom og taler et sprog som vi alle forstå, samt er virksomheden ok med sine priser.
Så kan varmt anbefale at bruge firmaet.
Har en enkelt gang måtte have hjælp af en advokat ifm salg af hest. Liza gav mig en fantastisk vejledning og får de absolut bedste anbefalinger herfra. Får jeg brug for hjælp igen, uanset hvad det er, så er det helt klart hende jeg kontakter igen selvom jeg er bosiddende i Jylland.
iza har været fantastisk til at vejlede os.
Altid hurtigt, forståeligt og grundig og kompetent svar. Nem at kommunikere med.
Kan på det varmeste anbefale Liza
Kan varmt anbefale Advokat Liza Rosenberg.
Liza har været fantastisk til at vejlede mig.
Altid hurtigt, forståeligt og kompetent svar.
Kan på det varmeste anbefale Liza
Liza har hjulpet os i forbindelse med vores første huskøb. Hun var grundig, hjælpsom og ikke mindst hurtig i sin håndtering. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at kontakte Liza ved behov for advokat.
Da jeg havde brug for hjælp fik jeg hurtigt, professionel hjælp. Vil til enhver tid anbefale Liza
Har haft meget stor hjælp fra Liza Rosenberg, ved køb/salg af hus
Jeg havde Liza som advokat i en sag omkring Stevns kommune hvor de ville opsige mit lejemål som de selv havde visiteret mig til.
Liza var sindsygt skarp og tænkte ud af boksen og selvfølgelig vandt vi sagen.
Liza er ekstremt passioneret, sød rar og virkelig dygtig til sit job, klar anbefaling herfra!
Ikke overbevisende i sin håndtering af vores skelsag. Ingen ordentlig afslutning. Virkede frygtsom. Rådede desværre til yderligere udgifter i form af diverse rådgivere, uden at det førte til noget brugbart.

Resposta da Advokat Liza Rosenberg
Stor viden og med en fantastisk solid og kompetent hjælp og løsning af sag. God og meget tilfredsstillende tid for løsning af udfordring, uden at gå ned på kvaliteten
Fantastisk rådgivning og støtte hele vejen.... En advokat med ben i næsen👌🏻
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.