Bert Verbeke van immo Albert is een aanrader. Als je een betrouwbaar iemand zoekt met vakkennis is Bert de juiste persoon.De afspraken die we gemaakt hadden werden perfect uitgevoerd. Ons huis was bi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zeer tevreden over de professionaliteit van Jill van Immo Albert uit Smetlede bij de verkoop van onze woning! Hij was bereikbaar als we hem nodig hadden 7/7 en had voor elk probleem heel snel een oplo... Ver mais
Bert Verbeke van Immo Albert te Wichelen is een echte aanrader. Alle gemaakte afspraken werden perfect uitgevoerd. Bert weet van aanpakken waardoor onze woning binnen de week verkocht was. Als je ie... Ver mais
Wij zijn uiterst tevreden van Immo Albert Loppem van Ann x Jan. Een absolute aanrader aan allen die hun huis willen verkopen of daar aandenken om dit te doen. Wij hebben ook mogen ervaren hoe het was... Ver mais
Detalhes da empresa
- Consultora de imóveis
- Avaliador Imobiliário
- Administrador de propriedades
- Corretora de aluguel de imóveis
Jouw vastgoedexpert in Vlaanderen. Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis schatting van jouw eigendom.
Informações de contato
Gistelsesteenweg 267, 8490, Jabbeke, Bélgica
- 080025237
- familie@albert.immo
- www.albert.immo
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Topteam
Ze hebben echt hun best gedaan om mijn huis te verkopen en dit is gebeurt op snel tempo. Top team, top mensen

Verkoop van ons huis
Albert heeft met zoveel professionele kennis ons huis verkocht op de eerste bezoek dag dikke proficiat.
Top team die hun job met heel hun hart uitvoeren, merciekes nogmaals voor de vlotte afhandeling.

Resposta de albert.immo
Professionele aanpak met begrip voor de…
Professionele aanpak met begrip voor de eisen van de klant

Resposta de albert.immo
Top bedrijf dat goeie service hoog in…
Top bedrijf dat goeie service hoog in het vaandel draagt!

Resposta de albert.immo
Een eerste keer samengewerkt met Immo…
Een eerste keer samengewerkt met Immo Albert (Glen V.). Vlotte, snelle communicatie en goede opvolging. Leuk samenwerken, bedankt!

Super aangenaam bezoek met Alix
Super aangenaam bezoek met Alix! Correcte uitleg van het huis.

Resposta de albert.immo
Heel duidelijke uitleg en informatie…
Heel duidelijke uitleg en informatie gekregen over de woning
Zowel de positieve als negatieve punten heeft Alix opgenoemd.

Resposta de albert.immo
Wij werden niet gecontacteerd ondanks…
Wij werden niet gecontacteerd ondanks ons mailtje via immoweb.
2 huizen snel verkocht!
Alix heeft onze 2 huizen redelijk snel kunnen verkopen, nadat het onszelf niet lukte. Ze is zeer vriendelijk, professioneel en heeft een snelle reactietijd! Ze regelde ook zeer vlot alle documenten van het stad, architect, notaris… die nog nodig waren voor opmaak compromis. Aanrader!

Afspraak gehad met Annelore
Afspraak gehad met Annelore . Zeer aangenaam en lief persoon en kende het pand zeer goed.

Resposta de albert.immo
De onderhandelaar voor ALBERT (Geert)…
De onderhandelaar voor ALBERT (Geert) was zeer correct, alles goed uitgelegd, was op tijd voor zijn afspraak, heeft kennis van zaken.
Kortom, zo moet het zijn.
Met vriendelijke groeten
Nijs Eddy

Resposta de albert.immo
Van een oorspronkelijke top ervaring naar een koude douche
Mijn oorspronkelijke revieuw was 5 sterren,...Top ervaring, zeer correcte service!
Doe zo verder!
Deze moet ik toch een beetje bijstellen, spijtig!
Alles was keurig overeengekomen bij de compromis, er was een lijst met nog to do's, in een volgens de makelaar keurig volgens de regels van de kunst gerenoveerd huis.
Deze punten werden deels in orde gebracht, of het in orde was laat ik liever in het midden, voor ons niet, voor de makelaar en de eigenaar wel,...
Tijdens het schilderen in het pand kwamen nog bijkomende grove tekortkomingen aan het licht.
Grondverzakking op het verdiep en zogenaamde zout/vochtplekken in de muur
Deze werden gemeld en zouden door de eigenaar in orde gebracht worden, althans dat beloofde de makelaar.
Naarmate de akte dichter kwam verandere het standpunt van Alix (makelaar) van, stel een lijstje op met de kostprijs van de nodige materialen om het zelf op te lossen, wat ook gebeurde.
Plots was er geen sprake meer dat de werken zouden uitgevoerd worden of enige compensatie, de toon veranderde van onze gesprekken en uiteindelijk werd er niets nog gerealiseerd en de akte moest verlijden en moesten we het zelf maar zien op te lossen, de uitleg van de makelaar was, je bent het pand gaan bezichtigen en het is aangekocht in de staat waarin het zich bevindt, wel is er een aansprakelijkheid van 10 jaar na de uitvoering van de renovatie.
We hebben voet bij stuk gehouden en samen met de notaris een voorstel uitgewerkt naar de verkopers toe, die na onderhandelen bij de akte aanvaard werd door de verkopers, een bedrag werd bij de notaris geblokkeerd tot de mankementen fatsoenlijk gerepareerd zijn.
Jammer dat het zo moest lopen.
Professionele aanpak. Geen verkoopspraatjes
Professionele aanpak. Geen verkoopspraatjes. Juist ingelicht over asbest, EPC, kadastraal plan, etc

Zeer leuk contact
Zeer leuk contact , informatieve rondleiding , alle mogelijkheden werden verduidelijkt . Met Dank

Resposta de albert.immo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.