Kan varmt anbefale Alex Automobiler! Jeg købte min Tesla Model 3 hos dem og hele oplevelsen var rigtig god. Super professionel, ærlig og imødekommende service fra start til slut. De holdt alle de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte en Polestar 2 fra Alex Automobiler, og hele oplevelsen har været suveræn med god service, gode priser og godt humør. Der skulle fikses nogle småting på den inden overdragelsen, og det gjorde de... Ver mais
Jeg har netop købt en Mercedes EQA 250 hos Alex Automobiler, og oplevelsen har været helt i top. Servicen var fremragende, og jeg blev mødt med ærlighed, fleksibilitet og god vejledning gennem hele... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Kastaniehøjvej 9, 8600 , Silkeborg, Dinamarca
- Info@alexautomobiler
- www.alexautomobiler.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Seriøs bilforhandler der bare holder en…
Seriøs bilforhandler der bare holder en aftale. Den bedste services fra første telefon opkald til afhentning af bil. Aldrig før har vi fået så mange ekstra ting med i en brugt bil handel.
5 stjerner er for lidt.
Alex Søren Allan i et sgu fantastiske
Tak for handlen og tillykke med Chevrolet'en
Fair handel, god service, billig bil
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Alex.
Jeg var lidt nervøs for at blive snydt af en smart-i-en-fart-bilhandler, da jeg ingen viden har om biler, men jeg blev behandlet ordentligt på alle måder og det endte med en rigtig tryg handel.
Alex og hans kollega har fulgt op på alle henvendelser ved et problem med olielampe, der lyste.
Prisen var fair på bilen, som var en 12 år gammel Hyundai I30.
Jeg handler meget gerne hos Alex igen.
Fantastisk.
Selvom jeg normalt ikke plejer at skrive anmeldelser på Trustpilot, føler jeg mig inspireret til at dele min fantastiske oplevelse hos Alex Automobiler med jer.
Da jeg bor på Sjælland, var det afgørende for mig at modtage en fremragende service og effektiv kommunikation over telefonen. Alex og Søren var yderst tilgængelige og dygtige til at oplyse mig om bilens tilstand. Overraskende tilbød de endda at hente mig fra Silkeborg station.
Både Alex og Søren udviste stor imødekommenhed og var ekstremt klare i deres kommunikation. Da jeg ankom, var bilen klar til afprøvning, og den levede op til de forventninger, der var blevet skabt. På grund af min beliggenhed på Sjælland gjorde Alex og Søren en ekstra indsats for at få bilen synet og udbedre de nødvendige ting, så jeg kunne få bilen med hjem samme dag. Imens blev jeg venligt kørt ind til Silkeborg centrum, hvor jeg kunne nyde en kop kaffe, mens bilen blev gjort klar.
Søren guidede mig professionelt gennem forskellige finansieringsmuligheder og de tilgængelige bilforsikringer. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse hos Alex Automobiler, og jeg ser frem til at købe min næste bil hos dem.
God service.
Jeg har købt min Volvo hos dem, behagelig service, god kommunikation og rigtig dejlig stemning i forretningen, alle aftaler overholdt, så en god oplevelse hele vejen igennem.
Kanon service
Kanon service.
Tak for en fed bilhandel, Alex
Har lige købt en Dacia Lodgy
Har lige købt en Dacia Lodgy, hos Alex Automobiler, vi fik en super service fra vi kom til vi kørte derfra. Ejer ringede dagen efter for at høre om alt gik som det skulle. Virkelig en super fed oplevelse med en brugtvogns forhandler
Mercedes på “postordre” og super service.
Vi købte en brugt Mercedes af Alex (AlexAutomobiler) nærmest på postordre da vi bor i Københavnsområdet. Lidt af en satsning, men Alex havde netop den model som vi ønskede til en absolut fair pris. Bilen var som Alex lovede, men en ting er kige så vigtigt og det er tiden derefter. Alex opfyldte begge med bravour. Super service. Vil gerne handle bil med Alex igen, selv på “postordre” :-) dbh fra Kim
Købte en brugt Skoda Octavia hos Alex…
Købte en brugt Skoda Octavia hos Alex tilbage i februar. Der var super venlig service, og intet at sætte en finger på. En kobling der skulle fixes var han også på pletten med! Svarer altid hurtigt og er rimelig og fair i sine priser. Kæmpe anbefaling herfra!
Super service og kommunikation
Fin en super service. God kommunikation lige fra 1. besøg og til handel var indgået.
Rigtig fint sted
Rigtig fint sted
Købte en skoda Octavia for en lille måned siden.
Rigtig flinke mennesker. Fornuftige priser og aldrig har jeg set en mand tømme og kravle rundt i et skur for at se om han kunne finde et ekstra par fælger til den. Så fed service
Købte en renauit clio for 7 dage siden…
Købte en renauit clio for 7 dage siden jeg synes Alex virkede ærgerlig lige fra starten af og vi fik en god snak om bilen og da jeg hentede bilen var den gjort rigtig pænt rent super service jeg kan kun sige godt om Alex mvh Bo fra odense
Brugt bil
Vi har købt en brugt bil tilbage i oktober.
Selvom den blev synet, i de sidste 3 måneder har vi været nød til at skifte kuplung, bremser og brændstofinjektorer. Ikke lige hvad vi har drømt om.
Køb af brugt X60 hos Alex
Vi købte en brugt XC60 til min kone hos Alex. En flot bil, total ren og indbydende. Der var et par småfejl ved bilen, som vi fik fikset på autoriseret Volvoværksted, god service. Bilen blev leveret på OK vinterdæk, men sommerdækkene var slidt ned. Vi fik derfor helt nye sommerdæk leveret, mod at vi selv betalte for monteringen, en OK aftale. Helt igennem en fin butik med glade og høflige mennesker, kan klart anbefales. Mvh Christian, Struer
Købte en brugt bil
Købte en brugt bil, som blev synet på dagen, og alt var inkluderet i prisen, som absolut var rimelig. Så en fin bil til en god pris og servicen var også helt i top - vi var meget trygge ved handlen.
KAN KUN ANBEFALES 😍
Lige købt en bil. De holdte alle deres aftaler, rigtig god service ! Jeg kommer helt klar igen en anden gang og ka. Klart anbefale den!
Dårlig service
Dårlig service, har handlet bil mange gange og har aldrig fået så dårlig service efter kontrakten var underskrevet

Resposta da Alexautomobiler
Rigtig fin service
Rigtig fin service, meget hjælpsom og imødekommende. Fik fin hjælp med div. spørgsmål :)
Hurtig betjening
Hurtig betjening. En rigtig sælger, der taler hurtigt, men som også er interesseret i at få glade kunder.
Vi har lige handlet en 208 ved Alex
Vi har lige handlet en 208 ved Alex, super flink, og rar betjening.
Vi vil uden tvivl anbefale ham til andre.
Rigtig god service
Rigtig god service! Jeg købte en Renault twingo som blev leveret nyserviceret og nysynet! Bilen var endda klar efter 2 dage.
Kan klart anbefale stedet.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.