AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht bedrijf, niet transparant en misleidende advertenties. Retourzendingen kun je zelf betalen en GEEN garantie op elektronica. Ze komen vriendelijk over..maar je komt van een koude kermis t... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nou, twee keer verkeerde leveringen, een keer van ander persoon en tweede keer verkeerde producten geleverd. Ja, lekker terug sturen met pakjespost, alles voor tuinen zouden gemaakte kosten terug sto... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 witte plantenbakken besteld op 31/3. Na twee dagen geen bevestiging van de bestelling en geen communicatie vanuit deze website, besloot ik te bellen. Medewerker gaf aan dat hij opnieuw Email zou stu... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wij hebben 3 elho corsica flower bridge balkonbakken besteld en betaald om cadeau te geven, maar toen op kerstavond het cadeau werd opgemaakt, bleek er maar 1 bak in de doos te zitten. Ben gaan navrag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem

Informação fornecida por fontes externas variadas

Webshop AllesVoorTuinen.nl voor al uw tuinproducten en tuinartikelen

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

890 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

wat een super service!

Wij hebben in april een voetbal doel van het merk Exit besteld soort Maestro. Helaas was deze maat niet leverbaar. Hierover werden we telefonisch ingelicht met de vraag of het goed was dat we een maatje groter toegestuurd kregen voor een mooie aanbieding.
Hartelijk dank hiervoor! "Hij werkt prima" zegt onze zoon.

18 de abril de 2014
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Goed product, levering veel te laat !!!

Geven aan op de website dat levering binnen 2 dagen plaatsvindt. In de praktijk levering na 2 weken, zijnde 5 dagen na de verjaardag van degene waarvoor de bestelling was bestemd. Bellen hielp ook niet.

8 de abril de 2014
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

redelijk

Bestelling duurde meer dan 5 werkdagen, wat was aangegeven, namelijk 1,5 week. Bestelling is afgeleverd op factuuradres in plaats van bezorgadres.

20 de março de 2014

Goed en snel

Duidelijke site, alles makkelijk te vinden. Betaling is duidelijk en de zelfde middag kreeg ik mail dat mijn pakket onderweg was. Binnen twee dagen was het in mijn bezit. Mijn ervaring is positief

19 de março de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte/geen communicatie over verschuiven leverdata

De bestelling is na veel vijven en zessen geleverd, nadat de leverdatum tot drie keer toe verschoven werd. Hoewel de juiste producten keurig verpakt werden geleverd is de communicatie over het verschuiven van de leverdata bedroevend.
Ik kreeg alleen een melding hiervan als ik op de beloofde leverdatum zelf een email stuurde met het verzoek het tijdstip van levering op die dag te mogen ontvangen.

19 de março de 2014

Disappointing

I could have ordered the product I wanted in different places but chose AllesVoorTuinen because the website stated that they had my order on stock and delivery would be within 3-5 days after payment. This was NOT true. After they received my order and patment - THEN they proceeded to order my product somewhere else meaning that I waited for it 14 days instead.

27 de fevereiro de 2014

Prima

Snelle levering en erg blij met onze aankoop, retro loopauto.

10 de janeiro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

levering ging enorm vlot en bestelde item is super

ik had verscheidene sites ter vergelijking geraadpleegd en aangezien het item op andere sites uitgeput was, heb ik het er vervolgens op gewaagd om bij AllesvoorTuinen een vergelijkbaar item te bestellen. Dat ging heel vlot. Ik verwachtte nog dat er een extra kost zou zijn voor levering in Belgie, maar ook dat bleek niet het geval. Het item (best groot in omvang) werd al de 2e dag na bestelling geleverd, en was dus ruim op tijd voor de feestdagen. Beschrijving op de site klopte ook heel goed. Super gewoon !

7 de janeiro de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed

De eerste levering is verdwenen. De vervanging was hier heel vlug. Dank hier voor. Wel zat een potje gebroken in de verpakking, maar geen probleem. Dit is volgens mij het risoci, als je iets breekbaars bestelt. Er zullen nog bestellingen volgen.

6 de janeiro de 2014
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Goed, maar jammer genoeg te laat geleverd

Zondag had ik de bestelling gemaakt, zodat ik zeker dinsdag mijn levering kon verwachten, gezien ik de vuurkorven nodig had voor een kerstfeest op woensdag. Jammer genoeg is de levering dinsdag de hele dag blijven steken bij de transporteur "GLS" in Puurs (België), dus feestje zonder vuurkorven.
Uiteindelijk zijn deze geleverd op donderdag (2e kerstdag). Kon ze dan gelijk op zolder zetten.
Materiaal is zoals verwacht, dus goed.

2 de janeiro de 2014