Alsie Express Avaliações 25

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har rejst tur-retur på en dag, fra København til Als sammen med min mor på 90 år. Den 90 årige havde brug for hjælp med transport til og fra flyet og jeg må bare sige at alt fungerede 👍. Derudov... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alsie Express til Sønderborg fra Kastrup (og retur) var en virkelig fin oplevelse. Benpladsen er ekstraordinær, servicen er fornem hele vejen igennem, og der var afgang til tiden. At selskabet så u... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Masser af benplads samt ingen sæde reservation som efter min mening er en kæmpe fordel og en dejlig lille "ekstra" til os som passager. Drikkevarer og en lille snack på den korte flyvetur er helle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige været en tur med Alsie Express til Le Mans motorløb ! Må nok sige at jeg er imponeret af servicen om bord. Kaptajnen står og tager imod os i Roskilde Lufthavn og vi er dårligt nok kommet i v... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fint men pas på din bagage!

De havde mistet min bagage og jeg havde ikke fået kvittering for aflevering af min bagage ved drop ind. ( har jeg heller ikke fået de andre 3 gange jeg har fløjet fra kastrup). Min bagage forsvinder i 3 dage og i starten er der ingen problemer, snakker med en dame som siger den stadig er i kastrup, også snakker jeg med en anden som vil give kompensation til mig. Jeg går ud og køber kun for 210. (kun sokker underbukser og en bluse) på 2 dagen.
Men pludselig vil de ikke give kompensere det fordi jeg ikke har kvittering på min afleveret bagage som de godt vidste første gang jeg kontaktede dem (det kunne jo værer jeg ikke havde afleveret den) men på 3 dagen har de min bagage i sønderborg lufthavn. Og selv om de har den og ved den har været i deres system vil de ikke kompensere noget som helst!

Det plat og grimt, jeg burde havde kunne få 600/900 kr i kompensation men jeg er ikke grådig og jeg har ikke brugt mere end det nødvendtige til sokker og undertøj samt en ren bluse men de vælger alligevel bare at afvise mig! selv om de faktis har min bagage og ved den har været væk i deres system, så jeg kan komme og afhente den efter 3 dage unden kompensation selv om der står i deres reglement at det er muligt.

Virkelig plat oplevelse især når man har været flink og ikke bare misbrugt sin rettighed til kompensation.

4 de abril de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedre kan det ikke gøres!

Super hurtig og smidig check-in, rigtig venligt personale, oceaner af benplads og bare en helt igennem behagelig og hurtig oplevelse. Hvorfor nogen ville tage toget mellem Sønderborg og København er mig virkelig en gåde!

18 de julho de 2015

Fantastisk, intet mindre!

Nu har jeg fløjet med Alsieexpress to gange og hvergang har været en lige positiv oplevelse. Der er hamrende god benplads i flyveren selv med mine lange ben rammer jeg ikke det andet sæde, det i sig selv kan ihvertfald næsten kun giv fuldt hus fra mig, da jeg aldrig har prøvet det før!
Keep going

P.S;
Begynd at lave nogle flere ture til England eller andre steder! Jeg tror det kunne blive en kanon succes

24 de julho de 2014

Sådan

Behagelig, smidig indtjekning i både kbh, men især i Sønderborg.
Vildt god benplads i flyet. Lækkert med lokale produkter i flyet (lokal alsisk æblemost). Fra jeg parkerede bilen i Søbderborg til jeg stod på kongens nytorv gik der 60 minutter!
Det er nok den mest effektive og smidige flyrute jeg kender.

Hvad med en rute til Hamborg, Frankfurt eller London

16 de janeiro de 2014

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais