Top product! Voor het eerst een iPhone standaard. Dit is next level. Lichtgewicht metaal, terwijl je iPhone erop zit pak je het er gemakkelijk bij en zet je het weer terug. In een mooi hoesje zodat... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
jammer dat de screenprotector niet plakt en lastig te monteren is, ook met een filmpje. bericht gestuurd en ze beloven een medewerker, na een aantal uur nog niks gehoord. je kunt ze ook niet bellen. s... Ver mais
Ik heb eigenlijk altijd fijne ervaringen met Appelhoes. Bestellen en leveren gaat soepel en snel. Onlangs had ik een iPhone-hoesje in het verkeerde formaat besteld. Bij Appelhoes wordt dat keurig gere... Ver mais
Het heeft even geduurd omdat post nl het pakje was kwijtgeraakt hoewel ze zeiden dat het bezorgd was en toen heeft Appelhoes er nog een gestuurd en die is aangekomen Goede service dus
Detalhes da empresa
Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!
Informações de contato
Holanda
- www.appelhoes.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed
Goed, snel, accuraat. Ook het omruilen van mijn verkeerd besteld item werd professioneel en snel verwerkt. Top!

Resposta da Appelhoes
Langere levertijd maar toch tevreden
Het was me niet duidelijk of ze nog op voorraad waren, maar ik moest een weekje wachten.... Mijn horloge ziet er weer tip-top uit

Product voldoet aan verwachting
Product voldoet aan verwachting, levering was ook prima.

Resposta da Appelhoes
Een probleem gehad met een…
Een probleem gehad met een telefoonhoesje en dat is zeer snel en correct opgelost!!

Resposta da Appelhoes
Snel, goed product, gratis verzending
Appelhoes is een goede webshop. Beschermhoesje besteld voor mijn telefoon. Geleverd in drie dagen volgens mij, besteld in het weekend.
Goed product, gratis verzending en snelle levering met track & trace van PostNL.

Snel
Ik heb mijn geld gelijk terug gekeken bij retour, bestelling kwam optijd binnen

Resposta da Appelhoes
Snel geleverd en van goede kwaliteit
Snel geleverd en van goede kwaliteit. Eerst bij bol.com besteld echter appelhoes, dezelfde leverancier was op eigensite 50 procent voordeliger.

Zoeken, bestellen en klaar
Wat we wilden hebben was op voorraad en eenmaal besteld snel geleverd. En ook handig de overzichten van apparaten en modellen en jaren enz. zodat je snel de juiste hoes/bescherming kan vinden.

Altijd goed en handig
Ik haal hier altijd mijn randapparatuur en hoesjes en zo gewoon goed makkelijk en altijd kwaliteit

tegoedbon en actiecode inwisselen
Je kunt een tegoedbon (coupon) die verkregen is door een retour (betaald met euro’s) niet gebruiken met een actieve actiecode. Dit mag wettelijk niet. Op chat wordt niet gereageerd.

Resposta da Appelhoes
Snel geleverd en blij met mijn apple…
Snel geleverd en blij met mijn apple hoes. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooi design.