Ardenne Residences Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Warm onthaal door de eigenares! Het huis is letterlijk uitgerust met alles wat nodig is voor volwassenen en kinderen. Heel rustige ligging in volle natuur, dus zeer uitgerust ontwaken. Zeker voor... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Verbleven in farniente in Durbuy. Boeking vlot verlopen. Mooie gezellige woning, zowel binnen als buiten. Heel goede ontvangst en mooi gelegen. Een groot negatief punt. Hygiëne en properheid. De... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect communicatie met Ardenne Résidences zowel telefonisch als mail. Het vakantiehuis was helemaal naar wens, zelfs beter als de foto's. €300 borg was binnen een week terug betaald dus echt een a... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Villa Exostif Durbuy In overleg met Ardennen Residance om tot een oplossing te komen voor de mankementen wat niet is gelukt zal ik hier mij bevindingen beschrijven,schimmel in een slaapkamer vuil o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Aluguel para férias
  2. Cabana
  3. Casa de Férias
  4. Imobiliária de casas para temporada
  5. Serviço de hospedagem nas férias

Informação fornecida por fontes externas variadas

Gite en Ardenne, villas, chalets, châteaux & manoirs à louer. Réservez votre location de vacances idéale en ardenne belge avec ARDENNE RESIDENCES ! Visites virtuelles disponibles !

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

213 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

91 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles aanwezig die er moest zijn

Alles aanwezig die er moest zijn. Heerlijke wellness; goede ligging, bakker en beenhouwerij in de buurt,
Super om vanuit de sauna naar de bossen te kunnen kijken

6 de janeiro de 2025

Aan te bevelen

Al meerdere malen bij Ardenne Residence geboekt en telkens was alles perfect in orde. Aan te bevelen.

27 de dezembro de 2024

Évaluation

Rapidité, amabilité, correction et professionnalisme du Personnel. Suivi des dossiers et qualité des logements.

15 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ardenne Residences, geen borg terugbetaald

Prima accomodatie, Esprit de Famille St Hubert, exact als op de foto's.
Maar het boekings bureau Ardenne Résidences vraagt een behoorlijke borg die ze je niet terugbetalen. Extra een verzekering afgesloten voor evt schade.
Zat er een vlek op de grond, die ze 3keer hebben moeten behandelen. Afval was volgens hun niet gesorteerd, wat we natuurlijk wel hebben gedaan. En we hebben voor overlast gezorgd op 1 dagdeel van ons gehele verblijf, voor teveel overlast gezorgd in het zwembad, het was °34 en we hebben 4kinderen en met 5volwassen inderdaad gezamelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt dat er een zwembad bij onze accomodatie geboekt was. Esprite de Famille, blijbaar toch geen familie accomodatie met kleinere kinderen & geen prettige na ervaring.

8 de julho de 2024

Impeccable

Tout est clair, le suivi est constant.
Très facile. Le logement correspondait exactement à ce qui nous avait était décrit.

18 de outubro de 2024

Un séjour parfait.

Ce n'est pas la première fois que je réserve via Ardennes Résidences, à chaque fois le contact a été impeccable, le choix des lieux, la disponibilité, le changement de date s'il y a lieu, tout était impeccable. Les logements étaient conformes aux descriptions, et si une petite remarque avait lieu, elle fut à chaque fois noté. Que dire de plus, que nous avons à chaque fois passé de bons moments grâce à vous.

20 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Controleer een huis meteen op gebreken en maak direct melding!

Begin oktober hebben wij een huis geboekt voor een midweek. Het huis zag er mooi uit op de foto's maar er mankeerde het één en ander aan. Nu verwacht ik geen perfect huis maar er stapelde zich een aantal dingen op. Toen ik daar melding van maakte op de donderdag ging het eigenlijk fout. De eigenaar zat in het buitenland dus stuurde ik het door naar dit bedrijf. Deze trok mijn meldingen in twijfel vroeg waarom ik zo laat melding maakte. Maandagavond kwamen we aan en moesten meteen naar de winkel omdat er 2 velletjes wc papier waren en 1 velletje keukenpapier. Er was niets in de keuken aanwezig op een paar kleine pannetjes na waarmee je met geen mogelijkheid een maaltijd kon maken voor 4 personen, dinsdag zijn we boodschappen gaan doen waaronder pannen om in te koken en hebben we boodschappen gedaan en hebben rond gekeken in de omgeving. Pas daarna hebben we gelegenheid gekregen om rond te kijken in het huis. Het was ok, niet geweldig, er waren een aantal zaken kapot maarja, huurhuis, kan gebeuren. Toen we donderdag ook nergens het beloofde hout konden vinden voor de sauna heb ik aan de bel getrokken. Na thuiskomst bleek dat dit bedrijf eigenlijk partij trok voor de eigenaar en ons de schuld gaf van de schade. Na een boel getouwtrek waarbij we bijna de borg niet terugkregen is het ons toch gelukt na boze telefoontjes van onze kant om de borg terug te krijgen. Ik lees nu meer van dit soort verhalen en wil aan iedereen meegeven om van alles foto's te maken op de dag van aankomst zodat je niet later de schuld krijgt van schade. Dit geheel heeft ons een zeer nare smaak gegeven en wij zullen hier nooit meer boeken!

1 de outubro de 2024

Esta empresa é sua?