Ardenne Residences Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Warm onthaal door de eigenares! Het huis is letterlijk uitgerust met alles wat nodig is voor volwassenen en kinderen. Heel rustige ligging in volle natuur, dus zeer uitgerust ontwaken. Zeker voor... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Verbleven in farniente in Durbuy. Boeking vlot verlopen. Mooie gezellige woning, zowel binnen als buiten. Heel goede ontvangst en mooi gelegen. Een groot negatief punt. Hygiëne en properheid. De... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect communicatie met Ardenne Résidences zowel telefonisch als mail. Het vakantiehuis was helemaal naar wens, zelfs beter als de foto's. €300 borg was binnen een week terug betaald dus echt een a... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Villa Exostif Durbuy In overleg met Ardennen Residance om tot een oplossing te komen voor de mankementen wat niet is gelukt zal ik hier mij bevindingen beschrijven,schimmel in een slaapkamer vuil o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Aluguel para férias
  2. Cabana
  3. Casa de Férias
  4. Imobiliária de casas para temporada
  5. Serviço de hospedagem nas férias

Informação fornecida por fontes externas variadas

Gite en Ardenne, villas, chalets, châteaux & manoirs à louer. Réservez votre location de vacances idéale en ardenne belge avec ARDENNE RESIDENCES ! Visites virtuelles disponibles !

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

213 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

91 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Team Ardennes Résidences

Katleen belde na mijn telefoontje direct terug om samen de aankomst te regelen. Door haar vriendelijke en behulpzame benadering kregen wij al meteen een warm welkom gevoel. Bij het ophalen van de sleutel werd dit nog eens bevestigd. Ook tijdens de vakantie mochten wij bellen en appen, Katleen reageerde altijd snel, vriendelijk en bood hulp en advies. Zij zorgde voor de start van een mooie week.

15 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbaar een mooi huisje boeken.

Een nette site en team, informatie in stapjes, steeds helder uitleg, sms'jes op de dag zelf om je op de contactmogelijkheden te wijzen. Wel verkort het je verblijf met vele uren als je pas om 17:00 uur in het huisje mag aankomen en om 10:00 uur verplicht moet vertrekken.

4 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ardenne Resedences nooit meer...

Ardenne Resedences nooit meer...
Hadden als groep huis "Nordique" gehuurd, opzich allemaal prima verlopen en hebben een leuk weekend gehad..
Tot de reactie van de eigenaar kwam met een hele stapel onterechte beschuldigingen en wordt de EUR 1000,00 (!!!) borg niet terugbetaald:

- Samenstelling van de groep zou over gelogen zijn (eigenaar is op de avond van aankomst nieteens van de parkeerplaats af geweest, onmogelijk om vast te stellen.. afijn...)

- "Alles" was vies en vuil achter gelaten, krijgen foto's van compleet ontleedde vuilniszakken als "bewijs"..

- Voor het zwembad waren zogenaamd "3 interventies nodig" om het weer helder te krijgen (zwembad was gewoon schoon..)

- Beticht van het "stelen" van matrasbeschermers, badmatten en dekbedden...?!

- Huisvuil niet goed gescheiden (kregen maar liefst 11 foto's van opengemaakte vuilniszakken)

Ineens had ook het plafond van het zwembad het zwaar gehad, zou er binnen gerookt zijn enzovoort enzovoort..

Hele nare vieze nasmaak aan over gehouden..

Ardenne Resedence nooit meer, en mevrouw Lebichot (eigenaresse van Nordique) een zielig mens die zich verstopt achter valse beschuldigingen, AR en nieteens de moeite neemt om een opleverrondje te komen doen ondanks herhaaldelijke verzoeken..

Als vriendengroep doen wij dit nu 10 jaar, maar dit hebben wij nog nooit meegemaakt als goede huurders..

Volgend jaar elders..

20 de setembro de 2024

Prachtige wellness vakantiewoning

Goed mooi verzorgd vakantiewoning zowel binnen als buiten .Alles was top. Goed en snel contact met eigenares. Hele mooie wellness ruimte. Ik raad iedereen deze woning aan

23 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Très beau séjour dans un gîte de rêve

Très beau séjour dans un gîte de rêve, chaleureux, très confortable et équipé d'une magnifique terrasse avec jacuzzi king size et superbe et spacieux sauna à l'intérieur.
La cuisine super bien équipée, salon, salle de 2 douches italiennes luxueuse et chambre top et d'une propreté impeccables.
L'accueil et le séjour se sont super bien passés. On reviendra, c'est certain 🌞🌞

30 de agosto de 2024

Discriminerende criteria

Zeer teleurgesteld. Onze reservering werd geweigerd op basis van de samenstelling van onze groep, zonder dat de eigenaar iets van ons wist. Dit voelde elitair en ongegrond. Het agentschap blijft klanten vertegenwoordigen met dergelijke discriminerende criteria. ik zal hier niet meer boeken en raad anderen aan goed op te lette.

2 de outubro de 2024

Klantvriendelijkheid ten top.

Een echt familiebedrijf. Een hele fijne agentschap die doen wat ze zeggen. Reageren snel en staan je vriendelijk en behulpzaam te woord.
Ok de website is subliem met het 3D lopen door de huizen.
In een woord: Geweldig!

1 de junho de 2024

Fijne organisatie

Voor 3e keer geboekt ze hebben nette prijzen en ouderwets goede service. Tijdig omboeken ivm aankoop hond geen probleem. Betalingschema vooraf netjes en retour borg ook prima.

30 de agosto de 2024

Top Agence

Le personnel de l'agence est extêmement compétent, professionnel et sympathique. La communication est aisée. Les logements proposés sont généralement de très bonne qualité.

2 de agosto de 2024

Nooit meer

Nooit meer ! We hebben een huis geboekt via ardenne residences. We hebben 500 euro borg moeten betalen en we krijgen maar 175 euro terug !! De reden : Lounge kapot ( de loungeset was al volledig versleten ) en te veel honden mee. Voor je boekt stond er huisdieren toegelaten. Na betaling en telefonisch contact krijg je oas het reglement met daarop 1 huisdier toegelaten. Het was huisje van 10 personen genaamd bonheur de famille en ze hebben een toeslag gerekend van 25 euro per hond !!! we waren met 5 hondjes dus hebben we deze dubbel en dik moeten betalen !! Ook geen correcte plaatsbeschrijving gehad en we waren met 10 en er kon maar 1 iemand tegelijk douchen terwijl er 3 badkamers waren ! Nooit meer zie je ons terug !!

24 de agosto de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

vies en gevaarlijke trap

Wij verbleven met zn 8en in het huis Charme Moi in Hotton. 2 jaar eerder met vrienden ook geweest en het is een heerlijk huis met veel ruimte en prachtige ligging. Toen was t ook niet echt schoon. Maar dat weer hield ons er niet van nogmaals te boeken om met ons gezin ons 40 jarig huwelijk te vieren 5 volwassenen en 3 jonge kinderen. Onderweg werden we gebeld of we later konden komen ivm hoe de vorige huurders het achtergelaten hadden. Bij aankomst was daar Christian een aardige man die net klaar was. Hij heeft ons het huis laten zien en wat zaken uitgelegd. Echter binnen een paar uur hadden we in de gaten dat het ronduit smerig was. De hal en douches waren schoon maar verder
Borden met etensresten
een verschrikkelijke stank v afval
overal vliegen
kots in het gras
overal stof onder de bedden
aanstekers in het ballenbad beneden
afgeknipte rietjes op het terras
overal lipjes van blikjes
peuken tussen de kussens van de terrasset buiten
etensresten onder de tuintafel
* tegel waar de zwembadtrap aan vastzit was los wat in combinatie met de ontbrekende treden erg gevaarlijk was. Wij hebben dit meteen gemeld en Christian heeft het doorgegeven
Savonds bleek het merendeel vd koekenpannen zwaar beschadigd en onbruikbaar.
Na een paar dagen 2 nwe pannen.
Ik heb 2x op de info@ residence
gereageerd Het antw was dat ik wist dat de vorige huurders niet respectvol met het huis waren omgegaan. Maar ja dan vraag je je toch af Is dit serieus mijn probleem?? Niemand meer gezien in de tweede week. Zelf ben ik gevallen door die afgescheurde tegel en kapotte trap en schoonzoon heeft zich opengehaald.
We hebben alles zo goed mogelijk zelf schoongemaakt.
Het is een superhuis en heeft eigenlijk alles v een topvakantie
Maar wij zijn vooral teleurgesteld

23 de agosto de 2024

Wat een slechte organisatie

Wat een slechte organisatie, kamer was niet goed schoongemaakt, het stonk naar riool en kan maximaal 5 minuten douchen dit komt doordat er een 50 liter boiler hangt dus reken maar uit als je met 4 personen bent. Na deze klachten gemeld te hebben stond er de volgende ochtend zonder overleg een monteur om 9 uur in de kamer toen wij nog op bed lagen, die heeft toen de douche vervangen en had blijkbaar gedacht dat daarmee het probleem opgelost was. We hebben meerdere keren de problemen aangeven, maar er werd weinig aan gedaan en al zeker geen begrip getoond.

5 de agosto de 2024

Ontzettend slechte service

Wij verbleven hier 4 nachten. De service hier is ontzettend slecht. Bij aankomst is er geen receptie, je moet iemand bellen die alleen frans spreekt, en die is dan als het mee zit een half uur later op locatie. Toen we aankwamen in het appartement was de kamer ontzettend smerig en duidelijk niet schoongemaakt. Ook hadden we voor maximaal 5 minuten warm water uit de douche. Dat betekende dus dat 1 van ons kon douchen en de ander een paar uur kon wachten. Wij hebben dit gemeld bij de klantenservice. De volgende ochtend om half 9 een hoop gebons op de deur en stond er ineens iemand in onze kamer om het “op te lossen” wat dus niet is gebeurd, en ook zonder enig overleg. terwijl wij nog lagen te slapen. We hebben voor de schoonmaak een hoog bedrag moeten betalen terwijl de kamer vies was. Voor water en electra moesten we maarliefst 15 euro per dag betalen, terwijl we niet fatsoenlijk konden douchen. Dit ook aangegeven bij de klantenservice en gemaild. Hier word NIKS mee gedaan en word gezegd dat ze ons dossier sluiten en dat ze dus niks gaan ondernemen voor ons.
Wij komen hier niet meer terug, en raden het iedereen absoluut ook af!!

5 de agosto de 2024

Huisje Petillante gehuurd in Barvaux

Huisje Petillante gehuurd in Barvaux. Leuk huis en heel goede service van Ardenne Residences. Vanaf de boeking tot terugbetaling borg alles super vlot verlopen. Dankjewel en wij boeken zeker terug via jullie als we weer in de buurt op vakantie willen!

12 de julho de 2024

Esta empresa é sua?