ARMY STAR - Sverige Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättesnabb leverans, bra produkter och snabb hantering av returer. Beställde först ett par byxor som var riktigt snygga och sköna, allt perfekt. Några månader senare lade jag ytterligare en best... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De svarar varken i telefon eller på mail! Beställt en ryggsäck men bara fått ett kvitto på betald vara! Ingen info om leverans eller när den ska levereras! Detta känns inte seriöst för fem öre! Rekom... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en plånbok därifrån och den kom fram osv som den skulle. Lång leveranstid, dvs sju dagar. Men det stod faktiskt under produkten att det levereras om 5-8 arbetsdagar. Tänkte mest skriva här f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en termooverall online på söndagen. Har den på Tisdag. Julklappen till min flickvän är räddad. Få företag klarar av att skeppa något oavsett storlek över en landsgräns veckan innan jul. O... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. também em
  3. Loja de bolsas e malas
  4. Loja de Calçados
  5. Loja de moda masculina
  6. Loja de roupa urbana
  7. Loja de roupas desportivas

Army Shop med armykläder är din armyaffär online. Här hittar du ett enormt sortiment av militärkläder och andra armyvaror. Köp slittåliga armykläder online på Army Star.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

130 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

A month after ordering

A month after ordering, I contacted you and asked what my items were and was told that there had been a mistake but that the items would now be sent. Was offered free delivery by UPS. But you wrote the wrong address, the wrong tracking number, and didn't give my email or phone number to UPS, so they couldn't deliver. The day before Chrismas I contacted UPS and they helped me so I could go to their drop off location and pick up the items. This was on December 23 at 5:00 p.m. I ordered in the middle of November when it was Christmas presents, now my grandchildren don't get the Christmas presents until after New Year. Very boring.

24 de dezembro de 2024

Dear Peter,

Thank you for sharing your experience with us. We sincerely apologize for the issues surrounding your order and the inconvenience it caused, especially during such an important time as the holidays.

Unfortunately, a technical issue occurred with your order, and we take full responsibility for this mistake. We deeply regret the inconvenience this caused, as well as the delays in ensuring your parcel arrived.

As promised in our email, we shipped your parcel on Tuesday, December 17th, via UPS.
I acknowledge that there was a typo in the tracking number we initially provided to you, and we regret the confusion this caused.
However, according to our system, your phone number and private address were entered correctly as the delivery destination.

Per our agreement, we set up the shipment to be delivered directly to your private address and not to an Access Point. If UPS was unable to reach the recipient at the private address and redirected the parcel to an Access Point, they are responsible for notifying the recipient of this change.

We understand how frustrating this experience must have been for you and your family. To make up for our mistake, we would like to offer you compensation. Please email us at service@army-star.eu and I will personally ensure that we find a suitable way to apologize for the inconvenience.

Once again, we deeply regret the trouble this caused and appreciate your patience and understanding.

Team Army-Star

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beställde ett par byxor i somras som…

Beställde ett par byxor i somras som var för stora. Lämnade tillbaks dom men har inte fått mina pengar tillbaka. Har skickat flera mail utan att få något svar. Börjar bli lite trött. Hade tänkt skicka efter ett par nya byxor istället eftersom de var en present, men väntar. Börjar bli mycket pinsamt.

18 de dezembro de 2024

Resposta da ARMY STAR - Sverige

Tack för din recension och för att du tog dig tid att skriva till oss.

Jag beklagar verkligen din upplevelse med din beställning och retur. Vi har haft tekniska problem med vår integration med Klarna under en längre tid, vilket tyvärr har påverkat hanteringen av vissa ärenden, inklusive ditt.

Jag kan bekräfta att vi har mottagit och registrerat din retur hos oss. På grund av den trasiga integrationen bad vi Klarna att utföra återbetalningen till dig. Jag har precis varit i kontakt med Klarna, och de undersöker nu ärendet för att säkerställa att pengarna återbetalas till dig. De kommer också att informera dig direkt när detta är löst.

Vi har dessvärre inte registrerat något mail från dig angående att återbetalningen inte gått igenom på service@army-star.eu. Om vi hade mottagit detta tidigare, hade vi naturligtvis kunnat undersöka ärendet och agera snabbare.

Vi beklagar verkligen eventuella besvär detta har orsakat och tackar för ditt tålamod. Om det är något mer jag kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dåligt ställe beställde byxor i…

Dåligr ställe beställde byxor i storlek 164 åt sonen fick hem xl betalade direkt skulle inte gjort detta nu har de mage att ja ska betala 85 kr för att skicka tillbaka varan helt sjukt .
Beställ inget till barn på deras sida

3 de dezembro de 2024

Hej Marie-Louise,

Tack för din recension. Vi beklagar att du har haft en dålig upplevelse med ditt köp.

De byxor du har mottagit är märkta med storlek XL eftersom vi importerar dem från USA, där storlekar som Small, Medium, Large och XL används istället för de mer välkända europeiska storlekarna som 122, 140 och 164. Även om det kan verka förvirrande är byxorna fortfarande designade för barn, men storleksmärkningen följer den amerikanska standarden.

För att underlätta för våra kunder erbjuder vi en storleksguide på produktsidan, där man kan se hur de amerikanska storlekarna omvandlas till europeiska mått. Observera att måtten i guiden avser plaggets mått och inte kroppsmått. Till exempel:

XL motsvarar en midja på 66–71 cm och en längd på 63,5 cm.
När det gäller retur bifogar vi en returetikett som en valfri tjänst. Du kan välja att använda den eller skicka tillbaka varan med en annan transportör om det blir billigare för dig. Vi strävar efter att förhandla fram fördelaktiga fraktpriser för våra kunder, men vi beklagar om du upplever att priset är för högt.

Vi hoppas att detta kan klargöra situationen och hjälpa dig vidare. Om du har frågor eller behöver hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Knöligt.

Min keps kom lite knölig, hade inte riktigt plats i kartongen. Går inte att oknöla nu. Kartongen, eller vad nu kepsen är gjord av, vill inte bli som den skapades. Lite tråkigt.

20 de novembro de 2024

Return policy is bad.

Orderd a pair of shorts. Tried to return them with the return lable that was in the box from armystar due to the size being way off. One week later i got a message saying that i needed to provide further shipping info wich i did not have due to me using the previous mentioned lable. Ended up paying 798kr (approximately 70 euro) for nothing.

6 de setembro de 2024

Hi Sabo,

Thank you for your feedback.

I’m sorry to hear that you had an unfortunate experience with our return process.
We always include a return label in the package to make it simple and easy for our customers to send items back.
It sounds like there was an unexpected issue with our carrier in this case, and we would really appreciate the opportunity to look into your situation further to find a solution.

When returning items from outside the EU, it’s essential to include three copies of the invoice so that carriers like UPS can process the return correctly.

Please contact our customer service directly at service@army-star.eu, so we can investigate this matter further.

Thank you in advance.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snabbt skickat och inge…

Super snabbt skickat och inge krångel... Wow. Bra där...

4 de março de 2024

Hej Lars
Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att din upplevelse med vår leverans var så smidig och problemfri. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Tack för att du valde oss och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden.

Vänliga hälsningar
Kim - Army Star

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bältet såg ut som jag förväntade mig

Bältet såg ut som jag förväntade mig. Återstår att se hur länge textildelen håller sig fin (den slits i den här typen av spänne),

14 de março de 2024

Hej Tommy
Tack för din feedback. Vi är glada att höra att bältet levde upp till dina förväntningar. När det gäller hållbarheten hos textildelen kan vi försäkra dig om att vi erbjuder reklamationsrätt så länge bältet har hanterats väl och använts på ett normalt sätt. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att du fortsätter att njuta av ditt bälte. Återigen tack för din recension.

De bästa hälsningarna - Kim

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tog 17 dagar för att få hem en leverans…

Tog 17 dagar för att få hem en leverans som de hade innan på lager.

13 de março de 2024

Hej Alex

Tack för att du delar din erfarenhet, och vi ber om ursäkt för eventuella besvär som förseningen i din leverans kan ha orsakat.

Vi förstår din frustration, och vi försäkrar dig om att leverera i rätt tid är vår främsta prioritet.

Det verkar som att det kan ha varit ett missförstånd gällande leveranstiden. Alla våra produkter har en förväntad leveranstid baserad på lagerstatus, vilket tydligt anges på vår webbplats under beställningsprocessen. Dessutom upprepas denna information på produktsidorna, i varukorgen och på orderbekräftelsen.

Även om vi strävar efter att säkerställa att leveranser sker inom angiven tidsram, när paketet väl har överlämnats till PostNord / Bring för leverans, förlitar vi oss på deras tjänster för den sista delen av resan. Tyvärr kan vi inte bekräfta om det var en försening i deras service i ditt fall.

Vi värdesätter din affär och är fast beslutna att lösa eventuella bekymmer du kan ha. Vi ber dig vänligen att kontakta oss direkt på service@army-star.eu med dina orderuppgifter, inklusive ordernummer eller e-postadress kopplad till köpet, så att vi kan undersöka detta ytterligare och tillhandahålla lämplig hjälp.

Med vänliga hälsningar
Kim - Army star

Sunkigt företag

Sunkigt företag, man behöver betala massa för frakten och sen 150 spänn igen om man vill returnera

23 de março de 2023

Hej Kanne Banne

Tack för din recension och för att du delar din åsikt med oss.

Vi vill gärna klargöra att det faktiska beloppet för returfrakt är endast 85 SEK, inte 150 SEK som du har nämnt. Vi ber om ursäkt för eventuell förvirring eller missförstånd som detta kan ha orsakat.

Vi har även försökt att kontakta dig via Trustpilot för att få mer information om din beställning, men tyvärr har vi inte fått något svar från dig. Detta gör det svårt för oss att undersöka saken ytterligare och hjälpa till.

Som ett mindre företag är det inte möjligt för oss att täcka kostnaden för kunders returer. Vi strävar dock alltid efter att hålla våra avgifter så rimliga som möjligt för våra kunder.

Vi uppskattar din feedback och hoppas att detta klargör situationen. Tveka inte att kontakta oss på service@army-star.eu

Med vänliga hälsningar
Kim- Army Star

Handlade från webbbutiken

Handlade från webbbutiken och är väldigt nöjd.
Snabb och pålitlig leverans, bra paketerat och väldigt serviceminded.
Köpte lite tröjor och de höll angiven storlek så alt passade.

Helt klart så kommer jag handla mer framöver.

20 de outubro de 2022

Skithemsida

Försökt ringa flera gånger under flera dagar och svarar inte. och ibland så stänger dom av mitt samtal!! inte på mail heller. Om dom vill ha mer kunder så borde dom svara på samtal för en simpel fråga som hur deras storlek på handskar funkar. Vilka idioter lol. Köp inte här!!!

13 de abril de 2022

Hej dha,

Ursäkta det sena svaret. Jag är medveten om att din recension är gammal, men vi har först nu blivit medvetna om problemen i vår kundtjänst och har börjat rensa upp.

Vi beklagar mycket upplevelsen. Det har varit fel på vårt telefonsystem under en längre tid, vilket vi först nyligen har upptäckt och åtgärdat. Tyvärr har detta påverkat många kunder eftersom vi inte har tagit er feedback på allvar och felsökt systemet. Det är extremt beklagligt och 100% ett misstag från vår sida.

Normalt svarar vi på e-postmeddelanden både under veckodagar och helger, så jag förstår inte varför du inte skulle ha fått ett svar här. Jag har bett om fler uppgifter om ditt namn och ordernummer så att jag kan felsöka i våra e-postmeddelanden, men du har inte svarat, så jag kan tyvärr inte gå in djupare på det.

Vi är medvetna om att du förmodligen inte kommer att handla hos oss igen, och det är vi väldigt ledsna för. Vi hoppas att du hittar en annan plats som uppfyller dina förväntningar. Ännu en gång, jag ber om ursäkt för den dåliga upplevelsen och tackar för din feedback.

Jag vill gärna tillägga att vi redan har använt din feedback för att optimera vårt telefonsystem och införa bättre kontroll i kundtjänsten.

Kim - Army Star