Snedkermester Arne Pedersen A/S Avaliações 268

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I forbindelse med en større vandskade i vores hus skulle samtlige gulve i køkken og stue/spisestue udskiftes incl. nye strøer og isolering endvidere nedtagning/ opsætning af køkken. Fra vores først... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandskade! Nyt gulv i køkken alrum. Efter første besigtigelse og gennemgang af hvad der skulle ske med affugtning, valg af materiale osv. fik vi igang sat processen. Vi havde Rasmus som tovhol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Snedkermester Arne Pedersen A/S. Hele forløbet har været professionelt, og arbejdet er udført med et flot resultat. Jeg har flere gange været ude og rejse, m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Carpinteiro
  2. Pedreiro
  3. Instalador de Vidro Duplo
  4. Pintor

Escrito pela empresa

Traditionsrig dansk virksomhed, som har eksisteret siden 1978. Vi bygger på Kvalitet, Innovation, Miljø og ikke mindst socialt ansvar. Vi har følgende afdelinger: Service afdeling, Forsikrings afdeling, Legeplads afdeling, Entreprise afdeling, Murer afdeling, Gulv afdeling, Køkken afdeling, Glas afdeling, Maler afdeling

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Godt arbejde

Råd i garage stolper repareret, så det fremstår som da garagen blev bygget. Flot arbejde udført af dygtige og flinke folk fra firmaet.

12 de setembro de 2024

Hej ER
Rigtig godt at høre at der igen er styr på både råd i stolper & garage. De positive ord om vores medarbejdere og deres indsats, sender vi naturligvis videre til medarbejderne.

Perfekt arbejde.

Perfekt arbejde.
Havde råd-skade på udestue. Reparation blev udført perfekt. Faktisk så fint at reperationen overhovedet ikke er synlig, og ikke selv den mindste savsmuld eller rest materialer blev efterladt.
Kan stærkt anbefale dette firma.
Mvh
En meget glad kunde.

Hej Frank Yhman
Tak for din anmeldelse og anbefalingen.
Godt at høre at rådskaden er udbedret som ønsket - vi sender den gode tilbagemelding videre til medarbejderne der har været på sagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og godt resultat.

God service og godt resultat.
Dennis fik opgaven at skulle tætne vores 150 år gamle 3,5 meter høje egetræs hoveddør, der med tidens tand var blevet meget skæv. Der skulle særligt snedkerhåndværk til. Resultatet er bedre en forventet.
Tusinde tak.
Mvh. Michael Riedel, Frivilligcenter Roskilde. Tinghuset.

Hej Michael & Frivilligcenter Roskilde
Tak for jeres anmeldelse.
Vi er glade for alle opgaver vi får. Men når der dukker en 150 år gammel egetræsdør op, hvor snedkerhåndværket rigtig kan komme til sin ret, så er det Dennis & os der takker jer. Så mange tak for denne opgave :)
Og vi sørger selvfølgelig for at Dennis får de flotte ord at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en super god oplevelse med…

Jeg havde en super god oplevelse med firmaet, Mattias og Thomas kom til tiden og udførte et smukt stykke arbejde og mere til faktisk.
Projektleder Michael var meget lydhør og lyttede til alle mine forventninger, og jeg fik det det som jeg ville.

Varm anbefaling herfra👍

5 de setembro de 2024

Hej Henrik Sejrup
Tak for din anmeldelse, og positive ord om arbejdet og medarbejderne. Vi sørger for at de alle får jeres ros at høre. Og tak for den varme anbefaling :)

Stor ros til Brian

God og omhyggelig reparation af vindue med råd i træværk. Flot arbejde og god kommunikation.

27 de agosto de 2024

Hej Tina Øhrberg Olsson
Godt at høre at der kom styr på både råd, vindue & træværk - vi sender din ros videre til Brian.

Underskab på badeværelse

Arbejde er super pænt og et godt samarbejde

5 de setembro de 2024

Hej Anja Hermansen
Tak for din anmeldelse, og gode ord om arbejdet der er udført og samarbejdet. Det er vi glade for at læse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min personlige erfaring med Arne…

Min personlige erfaring med Arne Pedersen, er at de forsøger at løbe fra ansvaret på en altandør de har sat op skævt.

Topstykket går længere ud end hvad bagatelgrænsen diktere som fejl, men de ønsker ikke at rette den.

Kan ikke anbefale AP desværre.

2 de setembro de 2024

Hej Søren Borring Sørensen
Vi vil naturligvis gerne se nærmere på altandøren og forløbet, og har i den forbindelse brug for flere oplysninger fra dig.
Du må derfor gerne ringe til os på tlf. 43 61 27 75, eller sende os en mail på info@arnepedersen.dk.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gulv skulle høvles og lakeres fuld af fejl

Gulv skulle høvles og lakeres - mange ridser i paneler og sokler efterfølgende - flækket dørkarm - og småsten i lakken og mangler nu en dørstopper - ellers flotte gulve. Men skader skal udbedres før jeg kan anbefale dem

31 de agosto de 2024

Hej Gitte Jakobsen

Tak for din anmeldelse, og godt at høre at du er glad for gulvene.

Reklamationerne skal naturligvis håndteres, og er jo allerede gennemgået, og udbedringen er i gang. Vi håber derfor at gulv, paneler og sokler er som det bør - vores gulvafdeling gør i hvert fald deres for det :)
Ellers kontakt os på tlf. 43 61 27 75, og vi følger op på det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pålidelig og meget dygtig malerarbejde

Vi har fået malet vinduer og gavl efter en brandskade.
Vi er meget imponeret over pålidelighed, overholdelse af aftaler, og suverænt godt stykke arbejde og opmærksomhed på detaljen i malerarbejdet.
Firmaet kan bestemt anbefales.

23 de agosto de 2024

Hej Maria Olsson
Godt at høre at I er tilfredse med arbejdet der er udført, og ikke mindst måden det er gjort på. Vi takker for anbefalingen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Flot spartel- og maler-arbejde.

Flot spartel- og maler-arbejde.
God afdækning og oprydning.

Hej Lasse
Tak for din anmeldelse og kommentarer om malerarbejdet der er udført hos dig. Vi er glade for at det er udført tilfredsstillende.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super tilfreds

Super tilfreds med både maler Paw og de to søde håndværkere (hvis navne jeg desværre ikke kan huske) der ordnede vores bryggers efter en vandskade.

8 de agosto de 2024

Hej Anja Pedersen
Tak for din anmeldelse, og ikke mindst tilbagemeldingen fra dig. Den sørger vi for kommer videre til afdelingen og medarbejderne.
Vi håber at der nu er helt styr på vandskaden.

Super god oplevelse

Jeg har haft maleren Ismail ude og maler, han yde super god kundeservice og lavet et perfekt job. Professionel til fingerspidserne.

27 de agosto de 2024

Hej Jeanni
Tak for din anmeldelse - professionalisme, god kundeservice og udført et perfekt arbejde... Så bliver det ikke meget bedre. Det er vi glade for at høre.
Vi sørger for at Ismail hører den flotte feedback.

5 stjerner herfra.

Vi havde Brian ude på en forsikrings sag, hvor vi skulle have lagt nyt gulv samt repareret lidt træværk hist og her i vores bryggers. Flot tømrer/snedker arbejde Brian, alle aftaler blev overholdt, og der blev ryddet pænt op.

25 de abril de 2024

Hej Pernille.
Tak for din anmeldelse, de fem stjerner og særligt de flotte ord om vores medarbejder, Brian. Vi lader det hele komme videre til ham.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til drengene for flot resultat!

Tak til Magnus, Mark og Mathias for både at være super søde og behagelige, men også for at have løst opgaven med at få hejst et kæmpe vinduesparti ind og fint udført arbejde! Det var en udfordrende opgave, men den blev løst virkelig flot. Vi er rigtig glade for resultatet!

20 de junho de 2024

Hej Helena Flodin Skovgaard
Rigtig godt at høre. at denne udfordrende opgave blev løst godt og tilfredstillende. Vi sørger for at de alle tre får de flotte ord at høre.

Professionelt arbejde af Arne Pedersen A/S

Arne Pedersen A/S hjalp os i forbindelse med en forsikringsskade efter et indbrud.

Vinduet blev repareret hurtigt og professionelt og det er umuligt at se forskel fra før skaden, de malede tilmed vinduesrammen i samme farve.

Vi er meget tilfredse med udførelsen og kan kun anbefale Arne Pedersen A/S

14 de junho de 2024

Hej Flemming Henriksen
Indbrud er bestemt ikke sjovt... Så godt at høre at I har fået genetableret vinduet, og ikke mindst med tilfredsstillende resultat. Så er det som det skal være.
Vi sørger for at de pæne ord kommer videre til medarbejderne.
Mvh Arne Pedersen A/S

Vandskadet listeloft

I forbindelse med vandskade kom firmaet på foranledning af vores forsikringsselskab. Loftet skulle have delvis nye lister. Her kom snedker Anna og fik tilpasset loftbrædderne fint til de lidt skæve vægge. Pga ferietid gik der en måneds tid, så kom
maler Louise og grundede og
efterfølgende malede hele loftet, så
det ser super godt ud. Tak til Arne
Pedersens ansatte 🤗

12 de agosto de 2024

Hej Toni Zöllner
Tak for anmeldelsen, og de flotte ord om arbejdet der er udført ifm. jeres vandskade.
Vi sørger for at stjernerne og rosen kommer videre til vores Forsikringsafdeling, og de nævnte medarbejdere.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige snedkere tømre og maler

Dygtige snedkere, tømre og maler som har udført et flot stykke arbejde med god rådgivning, efter en skjult rørskade

12 de julho de 2024

Hej Klaus Rokatis
Tak for din anmeldelse - den er vi glad for, og ikke mindst at vi kunne hjælpe med at få styr på rørskaden.
Vi giver rosen videre til de medarbejdere der har været på sagen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Historien om et køkken hvor næsten alt gik galt.

Jeg beklager, at denne anmeldelse kommer til at trække Jeres gennemsnit ned, da Snedkermester Arne Pedersen (SAP) ellers er et super velfungerende firma, men ret skal være ret.
I forbindelse med renovering af vores hus, valgte vi at få et nyt køkken installeret.
Denne anmeldelse omhandler det projekt:
Vi valgte at få køkkenafdelingen fra SAP til at stå for alt vedrørende vores nye køkken.
Det skulle vise sig at blive alt andet end let.
Det blev et ud over alle grænser uacceptabelt forløb. Både tidsmæssigt og vedrørende håndteringen af næsten alt. Allerede i november/december 2023 meddelte vi, at vi skulle have nyt køkken. Først den 15.februar lykkedes det os endelig, efter at have rykket for det, at få et møde med en køkkenekspert fra SAP´s køkkenafdeling. 21. maj begyndte opsætningen af køkkenet, og først den 26.juni blev der sat det sidste punktum i form af nogle hængepartier som skulle fixes. På det tidspunkt kunne køkkenet have været færdigt måske 3 uger før, men pga ufatteligt nøleri fra køkkenafdelingens side, var køkkenet bare ikke blevet bestilt hos leverandøren. Husk vi havde møde den 15. februar, og ganske kort tid efter kunne køkkenet være blevet bestilt. I virkeligheden skulle det først været sat op cirka 1 uges tid senere end det blev, men så blev der slået i bordet fra firmaets side, og datoen blev rykket en lille smule.

Allerede ved det første køkkenmøde, hvor alt skulle planlægges, havde vi fornemmelsen af at køkkenmanden havde travlt, og især travlt med at komme ud af døren igen. Det hele blev hastet lidt for hurtigt igennem. Jeg har 2 andre gange tidligere haft kontakt med køkkenfirmaer i forbindelse med min families køkkenrenovering, og der var bare god tid, masser af input, og alt blev talt igennem til mindste detalje. Den fornemmelse havde vi slet ikke her.
Fra da af gik der lange perioder, hvor vi intet hørte. Kun når vi selv rettede henvendelse. Vi måtte selv henvende os vedrørende kogeplade, ovn og emhætte, før der kom en diaglog igang om hvad der skulle bestilles. Vi måtte selv gøre opmærksom på et forhold vedrørende åbning af køleskabsdøren og de tilstødende skuffer. Nogle gange oplevede vi, at have skrevet et eller andet vedrørende køkkenet. Der kom ikke svar, og når jeg så ringede op, så virkede det nærmest som om, at den pågældende køkkenmedarbejder slet ikke havde læst, hvad jeg havde skrevet.
Med andre ord, der var meget der ikke blev ikke gjort grundigt nok. Det stod da i den grad også lysende klart, da køkkenet var "færdigt". Køkkenskabene blev sat for lavt i forhold til køkkenbordet. Det var en elektrikker der konstaterede dette, hvorefter de blev flyttet længere op. Hvis han ikke havde sagt det, så var der formodentlig ikke sket noget, før vi selv flyttede hjem. Om det var forkerte tegninger eller andre årsager der var skyld i dette, ved jeg ikke, men det skulle jo ikke kunne ske. En plastikplade ved et af dørhængslerne var knækket, og ikke erstattet med en ny, og den fine nye indbygningsovn, var ikke mere indbygget end at den røg halvejs ud af hullet, hver gang man åbnede ovnlågen.
Som prikken over i´et, og her ved jeg nærmest ikke om jeg skal grine eller græde, så kunne 3 af de nye skuffer ikke åbnes, fordi køleskabet stak for langt ud af sin åbning. Nu er det jo sådan, at når man er profesionel køkkenmedarbejder, så formodes man at kunne stille de rigtige og relevante køkkenspørgsmål, når et køkken skal tegnes. Jeg var ikke klar over, at mit køleskab var dybere end andre køleskabe, da det passede ind i det gamle køkken. Men en køkkenekspert burde nok vide, at køleskabe kommer i forskellige størrelser og dybder, og hvis der var spurgt ind til hvilket køleskab jeg havde, hvilket ville være et yderst relevant spørgsmål, så kunne der være taget højde for det. Altså HELT ÆRLIGT !!!!!!!
Ikke en eneste gang har den pågældende medarbejder kommeteret på fejlen med skufferne, der ikke kan åbnes. Det er som om det slet ikke har fundet sted. Hvis jeg havde lavet en megabrøler i mit fag, så tror jeg nok lige, at jeg havde taget ansvar og gået i diaglog om fejlen, og IKKE MINDST kompenseret, hvis det havde været muligt.
Til gengæld tog en overordnet medarbejder i firmaet ansvar, og vi fik en snak frem og tilbage om hvad der kunne gøres. Vi valgte at lade skufferne være, da vi efter 7- 8 måneders genhusning ikke orkede mere ombyggeri, og vi ved, at på et tidspunkt flytter vi fra huset og tager køleskabet med.

26 de junho de 2024

Hej Benedicte Schøning Clausen

Tak for din anmeldelse - selv om vi naturligvis er kede af den ene stjerne, og særligt det forløb du her beskriver. Det er ikke den kvalitet & service vi står for.

Vi håber at den medarbejder du nævner til sidst, var jer behjælpelig i en sådan grad, at I er blevet glade og tilfredse for køkkenet. Ellers kontakt endelig vedkommende igen, eller ring til os på 43 61 27 75, så dette forløb og særligt jeres køkken, kan blive som det skal.

Snedkermester Arne Pedersen A/S

Ny udestue

Ny udestue

I forbindelse med en skade i udestuen, skulle der bruges rådgivning fra folk, der havde forstand på det.
Jeg var så heldig, at vi fik fat i Arne Pedersen.
Det blev hurtigt klart for dem, hvad der var galt med udestuen og herfra startet en periode med en masse rådgivning/vejledning til os.
Jeg har ikke den store forstand på udstyr eller materialer, men hele vejen igennem fik vi forslag til, hvordan tingene kunne løses.
Ydermere havde jeg børn, der var meget interesseret i, hvad der foregik i udestuen og alle håndværkerne tog tid til at tage en snak med dem. Børnene var meget glade.
Afslutningsvis skal det siges, at jeg blev løbende orienteret om forløbet. Hvis aftaler skulle rykkes, blev man orienteret om dette i god tid.

Herfra skal der lyde et stor tak til hele teamet, der har sørget for den nye udestue.

20 de junho de 2024

Hej glade kunde i Ishøj
Tak for din anmeldelse, og den positive tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at der er kommet styr på udestuen igen, og hele forløbet er gået som det skal.
Måske der endda er skabt nogle kommende håndværkere ifm. denne udestue... skal de bruge en læreplads om nogle år, er børnene velkomne til at kontakte os ;)
Vi sender takken videre til forsikringsafdelingen, og teamet der har været på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige haft Patrick fra…

Jeg har lige haft Patrick fra Snedkermester Arne Pedersen ude for at reparere en dør, som min vicevært havde ødelagt i hængslet. Helt vildt imødekommende håndværker, ryddede op efter sig og et virkelig grundigt - og pænt - stykke arbejde.
1 styk meget tilfreds kunde! Tak 🙏🏻

11 de julho de 2024

Hej Mette Stryhn
Tak for din anmeldelse, og de rosende ord om arbejdet der er udført. Det er vi rigtig glade for at høre, og sørger selvfølgelig for at Patrick også hører om din tilfredshed, og ikke mindst de pæne ord.
Mvh Snedkermester Arne Pedersen A/S

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais