I forbindelse med en større vandskade i vores hus skulle samtlige gulve i køkken og stue/spisestue udskiftes incl. nye strøer og isolering endvidere nedtagning/ opsætning af køkken. Fra vores først... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I forbindelse med vandskade kom firmaet på foranledning af vores forsikringsselskab. Loftet skulle have delvis nye lister. Her kom snedker Anna og fik tilpasset loftbrædderne fint til de lidt skæv... Ver mais
A empresa respondeu
Vandskade! Nyt gulv i køkken alrum. Efter første besigtigelse og gennemgang af hvad der skulle ske med affugtning, valg af materiale osv. fik vi igang sat processen. Vi havde Rasmus som tovhol... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Snedkermester Arne Pedersen A/S. Hele forløbet har været professionelt, og arbejdet er udført med et flot resultat. Jeg har flere gange været ude og rejse, m... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Traditionsrig dansk virksomhed, som har eksisteret siden 1978. Vi bygger på Kvalitet, Innovation, Miljø og ikke mindst socialt ansvar. Vi har følgende afdelinger: Service afdeling, Forsikrings afdeling, Legeplads afdeling, Entreprise afdeling, Murer afdeling, Gulv afdeling, Køkken afdeling, Glas afdeling, Maler afdeling
Informações de contato
Greve Main 22, 2670, Greve, Dinamarca
- 31197780
- cj@arnepedersen.dk
- www.arnepedersen.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En forsikringssag
En forsikringssag, der kørte gnidnigsløst ift. alle håndværkere fra firmaet. Kompetente murer og tømrer samt maleren Ismail, som også gjorde det perfekt 👌.

Venlige og flot resultat
Jeg havde en rigtig god oplevelse med tømmer og maler.
Tømmeren meldte dog aldrig sin ankomst, eller når han gik. Selvom det var en forsikringssag, så ville jeg have sat pris på at man lige sagde hej og farvel. Men arbejdet blev flot udført. Maleren var helt igennem fantastisk, han var sød og sympatisk og meldte altid sin ankomst og afgang. Ydermere var han åben over for hvad der skulle laves og hvad han lavede. Også et rigtig flot arbejde fra hans side. Da det var en forsikrings sag havde jeg en gang imellem brug for at snakke med chefen for forsikringssager. Han var utrolig svær at få fat på. Han svarede heller ikke tilbage på beskeder. Så alt i alt en rigtig god oplevelse, men svært at få fat på chefen..

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
I forbindelse med istandsættelse af af kælder. Gulv etc.
Vi oplevede en fantastisk service fra A-Z. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Michael "byggeleder" går det ekstra skridt for kunden, som ofte er nødvendigt for at få den gode oplevelse. Mange anbefalinger herfra :-)

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Flot udført arbejde af dygtige medarbejdere
Vi stod desværre i den trist situation, da vi overtog vores nye hus, at der var problemer med gulvet i køkkenet. Vi kontaktede Lasse fra Arne Pedersen, og han var meget hjælpsom og der kom hurtigt en tømrer ud og lavede en vurdering af skaden. Vi har netop fået udbedret skaderne til stor tilfredshed. Super imødekommende tømrer var her og de udførte et super flot arbejde. Kan klart anbefale Arne Pedersen vi er meget tilfredse med hele forløbet.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
I forbindelse med vandskade i køkken og…
I forbindelse med vandskade i køkken og stue har jeg fået malet paneler, dørkarme og vægge af Ismail. Jeg kan varmt anbefale ham, da han både er punktlig meddelsom og dygtig, han sætter selv stor pris på at levere et pænt resultat. Tak

Flot arbejde
Flot arbejde, til vores fulde tilfredshed hele vejen igennem.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Vi havde en følgeskade af en brand i…
Vi havde en følgeskade af en brand i naboens skur, som også fik fat i vores garage.
De folk som firmaet Arne Pedersen stillede op med var søde, rare, meddelsomme og omhyggelige. Kan absolut anbefale dem 👌

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Snedkermester Arne Pedersen har været…
Sublim oplevelse! Snedkermester Arne Pedersen har været på projekt vandskade i mit køkken. Totalt nyt gulv og køkken.
Generel meget stor professionalisme, fleksibilitet og service, hvor speciel tømmer Nicolai udover ovenstående har udvist super blik for detaljerne; både hvad angår selve arbejdet, rengøring og finish af alt - ja selv fugerne er til et 12 tal.
Varm anbefaling herfra og tak !

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Vi har haft besøg af Arne Pedersen A/S…
Vi har haft besøg af Arne Pedersen A/S ifm. vores vandskade, og vi er stærkt tilfredse med resultatet… tømmer og maler har været meget behalige og overholdt deres aftaler.
Vi er super glade

Virkeligt pænt malerarbejde.
Virkeligt pænt tømrer og malerarbejde.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Fik besøg af Jacob,som har været her…
Fik besøg af Jacob,som har været her før.Proffesionelt udført reparation af utætte vinduer.

God kvalitet
Veludført malerarbejde af positiv og punktlig maler. Det var en god oplevelse, kan klart anbefales.

Meget god oplevelse!
Har haft besøg af Ismail som skulle ordne et par vinduer indvendigt. Han er utrolig behagelig og meget professionel så han kan klart anbefales 👍🏻

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Har fået besøgt ift vandskade
Har fået besøgt ift vandskade. Er meget tilfreds, da der er god kommunikation, tømrerne er imødekommende og dygtige.
Anbefales højt.

Vi har I forbindelse vandskade
Vi har I forbindelse
Med en vandskade haft besøg af både maler og tømrer og kan kun give dem vores bedste anbefaling

Imødekommende og dygtige håndværkere
Meget imødekommende håndværkere. God kommunikation hele vejen igennem og overholdelse af aftaler.
Omhyggelige til afdækning og oprydning.
Flot og veludført arbejde af maler Ismail.

Hurtig og effektivt
Hurtig og effektivt, uden at det gik ud over kvaliteten

Fantastisk serviceminded medarbejder
Fantastisk serviceminded medarbejder. Og flot arbejde og oprydning.har haft både snedker og maler fra fa. Mine bedste anbefalinger

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Meget tilfreds med Murer, tømrer og maler
I forbindelse med en forsikringsskade har vi haft en murer, tømrer og maler til at fikse skaden. Vi er meget tilfredse med den gode service og det færdige arbejde. Meget søde og dygtige medarbejdere.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Suverænt snedker-arbejde i min lejlighed
Jeg havde besøg af Kevin og Lars fra Arne Pedersens i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer i min lejlighed.
De kom som håndværkere de gør meget tidligt om morgenen og arbejdede hurtigt og professionelt med udskiftning af mine vinduer og en gammel altandør med mindst mulig gene for mig som beboer i ejendommen.
De var flinke og imødekommende og også snak sagelige så der var god stemning, imens de udførte deres ellers hårde arbejde.
Jeg har altid haft gode oplevelser med håndværkere fra Arne Pedersen så derfor giver jeg jer 5 stjerner for en altid god service og godt håndværk!
I ses af mig som et af Danmarks bedste tømrer-snedker firmaer med ikke kun nogle af fagets bedste håndværkere men også med den altid bedste kundeoplevelse.

Resposta da Snedkermester Arne Pedersen A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.