Artli Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tijdens de eerste contactmomenten lijkt er veel mogelijk. Vervolgens veel revisies moeten aanvragen om uiteindelijk, net voor de deadline, een akkoord te geven. Schetsen moeten sturen, krabbeltjes mo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede website, duidelijk uitleg en overzicht qua kosten. Je levert een goede foto aan, al zeer snel een voorbeeld van de tekening ter beoordeling ontvangen. In ons geval een zeer goede gelijkenis. E... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor het 30-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij een uniek ontwerp laten maken. De 5 bedrijfspanden weergegeven op een A1 waarbij het huidige pand centraal staat. Het is een prachtig ontwerp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nadat we het eerste ontwerp hadden binnen gekregen waren we enthousiast maar het klopte toch nog niet helemaal. Toen we onze punten door hadden gegeven kregen we snel een tweede ontwerp door en waren... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de pôsteres e gravuras

Wij zorgen voor een stijlvolle handgetekende illustratie van jouw huis. Elke illustratie wordt met zorg gecreëerd door één van onze kunstenaars.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

541 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Uiteindelijk redelijk tevreden.

Na meer dan 25 wijzigingen eindelijk redelijk tevreden. Gelukkig mag je onbeperkt wijzigingen door geven. Maar we waren er ook wel behoorlijk klaar mee. Opmerkingen over wijzigingen worden niet doorgevoerd of begrepen. Wij vermoeden dat de tekenaars niet altijd de Nederlandse of Engelse taal machtig zijn. Na een klacht hierover heeft een medewerker het opgelost. Zelf een foto door een tekenprogramma halen geeft bijna het zelfde resultaat.

10 de junho de 2023
logotipo da Artli

Resposta da Artli

Beste Diane,
Vervelend om te horen dat het feedback proces niet soepel verlopen is. 25 wijzigingen zijn niet de bedoeling. Het klopt inderdaad dat we ondertussen ook met een buitenlands team samenwerken om het beste resultaat te blijven leveren. Dit is in lijn met onze visie om persoonlijke kunst universeel mogelijk te maken.
Als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen we dat graag. Hopelijk kan je van de illustratie genieten!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

blij met origineel cadeau

Uiteindelijk blij met origineel cadeau.
In het bestelproces waren er wat vertragingen mbt aanpassingen en pech met versturen. Uiteindelijk heeft Artli dat netjes opgelost en het resultaat is prachtig!

7 de junho de 2023

topservice

Wat een topservice. Ik had een foutje gemaakt in t verzendadres en Artli heeft t voortreffelijk opgelost. De ontvanger was zo ontzettend blij met de huistekening
Echt een aanrader

23 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg snel een proefontwerp gekregen en…

Erg snel een proefontwerp gekregen en de gevraagde aanpassing werd ook meteen doorgevoerd. Enkele dagen later werd het pakketje (dat zeer secuur werd ingepakt om schade te voorkomen) geleverd. Sindsdien staat de tekening van ons huis te pronken in onze woonkamer. Super tevreden!

8 de maio de 2023

Erg mooi

Ben er blij met de tekening van mijn ouderlijk huis
Is erg mooi geworden

3 de maio de 2023