Astmaallergishoppen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har bestilt en forholdvis stor ordre, som endte med at skulle leveres af to omgange. Fik en mail omkring situation af en medarbejder, vi aftalte efterfølgende om, hvordan og hvorledes. Som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god kundeservice:-) Jeg fik en super god vejledning til hvilken luftrenser jeg skulle bruge til netop mit behov, og både produkt & kundeservice overgik mine forventninger. Altid hurtigt &... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skrev en negativ anmeldelse her på trustpilot, men jeg vil revidere den. Det var ikke fordi de ikke ville hjælpe mig i Asta og allergi shoppen. Der var bare tale om misforståelser i vores kommuni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter flere mails om støvsugere fik jeg bestilt den nye Nilfisk Elite. Gode svar om alt fra vægt til lukkede støvsugerposer og så fik jeg lidt rabat også. Fik for lidt ekstra leveret til døren og... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Online shop - et nemmere liv med astma og allergi

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

29 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God respons

Gode beskeder undervejs med afsendelse af varen

22 de abril de 2024

Resposta da Astmaallergishoppen

Tusind tak for den skønne anmeldelse og tak for de flotte stjerner - det betyder rigtig meget for en lille forretning som min.
Jeg håber vi ses en anden god gang 🤗.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Overordnet oplevelse

Jeres hjemmeside er fin og informativ, produktet oplever jeg virker, så det er jeg tilfreds med og I fremstår sympatiske og troværdige, dog lever i ikke helt op til de leverings betingelser i lover og kommunikationen er mangelfuld.
Men overordnet er jeg positiv og kan anbefale jer
Mvh Preben

25 de abril de 2024

Hej Preben

Tusind tak for dine pæne ord og for din gode anbefaling - det er jeg virkelig glad for.
Blot til en anden god gang (og hvis andre læser med), så var din ordre forsinket 1 dag og på din ordrebekræftelse står at hvis ordren er forsinket mere end 2 dage, så får du besked om det 🤗 (og det nåede heldigvis ikke at blive aktuelt her).

Jeg håber vi ses en anden god gang.

Super god købsoplevelse

God information, hurtig levering og fine produkter med god brugsvejledning.

16 de abril de 2024

Kære Michelle

Tusind tak for den fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse her - det betyder meget. Jeg håber vi ses en anden god gang 💕.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, kort og godt !

12 de abril de 2024

Hej Per

Tusind tak for de flotte stjerner. Og fordi du deler dem med andre ✨. Det glæder mig meget at høre at du er glad og jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen.

bh

Super god service 😃 kunden i centrum

Super god service 😃 kunden i centrum

3 de abril de 2024

Hej Martin

Tusind mange tak. Jeg er meget glad for at du fandt din vej til shoppen og for tilliden ved at handle ved mig. Tak og jeg håber vi "ses" en anden god gang igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varmeste anbefaling til denne side

Varmeste anbefaling til denne side. Søde og engagerede medarbejdere som sidder bag skærmen som brænder for sagen - mere end bare en webshop ❤️ herudover hurtig levering og konkurrence dygtige priser.

23 de abril de 2024

Kære Josephine
Tak for de dejlige og varme anbefalinger. Det gør mig helt utrolig glad 💕.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og hurtig levering af…

Super god service og hurtig levering af vare bestilt hos jer👍

7 de abril de 2024

Kære Maibritt

Tusind tak for de flotte stjerner og flotte ord. Det er jeg meget glad og taknemmelig for 💕. Tak fordi du tog dig tiden.
Jeg håber vi ses en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best place to shop for good products

We don’t shop other places when it comes to allergy friendly things such as duvets, vacuum cleaners etc. The service is outstanding! Quick replies, patience and really kind help, always!
Prices are also good and offend the same as other places. All items we have bought, we are extremely happy with!!

Tak Kristina!

Pernille

4 de abril de 2024

Resposta da Astmaallergishoppen

Thank you SO much Pernille. It means the world and I am so happy to be able to help and assist you ❤️.
Thanks for choosing me and my shop when buying allergy friendly products - it is an honor.
Best regards
Owner

God oplevelse

Dejlig overskuelig hjemmeside, med god info om varerne, hvilket også var årsagen til jeg valgte of bestille. Der var noget forsinkelse på bestilte vare. Fik dog hurtig en besked fra firmaet, at man beklagede og ville sende hurtigst muligt. Havde i den forbindelse nogle spørgsmål, hvilket blev besvaret hurtigt. Jeg er glad for købte produkt og håber på samme venlige og hurtige svartid, såfremt der mod forventning skulle opstå en reklamation. Ud fra min oplevelse, vil jeg handle der igen.

1 de abril de 2024

Kære Marck
Tusind, tusind tak for de meget flotte ord og for at tage dig tiden til at uddybe din oplevelse. Og jeg lover, hvis der imod al forventning skulle komme en reklamation, så vil jeg stå på hovedet til det er løst (omend det måske kan være svært at løse noget som helst på hovedet 😅).
TAK og jeg håber vi 'ses' en anden god gang.

Hilsner

Super top service 👍

Super top service .... Stor tak til dig Christina ❤️
Har købt en Kärcher AF 20, fik den i fredags og har sovet helt fantastisk uden at vågne om natten. Føler mig udhvilet ..... juhuuuuu det er en verden til forskel ❤️

12 de abril de 2024

Kære Bente
Det er lige præcis tilbagemeldinger som din der driver mig i min hverdag. At finde og udvælge de produkter der kan gøre en forskel og som hjælper.
Hvor er det fantastisk dejligt at læse, at det har haft så stor betydning for din søvn.
TAK for at vælge min shop, for de flotte stjerner og for at tage dig tiden til at skrive her ❤️.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint og godt.Nemt at bestille

Fint og godt.Nemt at bestille. Gode varer i god kvalitet.

23 de março de 2024

Kære Sanne
Tusind tak for de gode stjerner og flotte ord. Det sætter jeg kæmpe meget pris på. Tak for at dele og tak for at handle i min shop. Jeg håber vi "ses" en anden god gang.

Fantastisk service

Fantastisk god service og information om ordren undervejs. Et godt sted at handle.

4 de abril de 2024

Kære Lisbet
Tusind, tusind tak for den flotte anmeldelse og de glimtende stjerner. Tak også for tilliden ved at handle i min shop.
Jeg håber vi ses en anden god gang 🤗.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen en god service og hurtig svar på…

Igen en god service og hurtig svar på forsendelse
Tak

22 de março de 2024

Kære John
Tusind tak for de flotte stjerner og fordi du deler din oplevelse her. Jeg er meget taknemmelig for din tillid og fordi du igen og igen vælger at handle i min shop. TAK 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har en super fin service god info…

De har en super fin service god info undervejs og hurtig levering, helt klart et sted jeg vil handle igen.

7 de março de 2024

Kære Vivi

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget - tak. Jeg vil se frem til at se dig tilbage i shoppen igen en anden god gang 🥰.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Absolut god pris.

Hej Claus-Henrik

Tusind tak for de meget flotte stjerner og fordi du tog dig tiden til at skrive jer.
Det er en kæmpe fornøjelse at læse, at du er glad og tilfreds 🤗.

Super

God service ved henvendelse telefonisk

Kære Bente
Tusind tak for de flotte stjerner og fordi du vil bruge lidt af din tid på at skrive her.
Også tak for den gode dialog vi har haft - også om mystiske kjoler 🤗.

Kærlig hilsen

Kan varmt anbefaledes

Kan varmt anbefaledes, da produktet er testet og lever op til de krav der er til dette.

Hej Jeff

Tak for din gode anbefaling til andre. Det sætter jeg kæmpe meget pris på.
Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen 🤩.

God service gode produkter

Meget hurtig til at svare på mails. Ingen problemer med varer eller forsendelse -
og da jeg havde en reklamation på en støvsuger fik jeg nye dele uden problemer.

1 de março de 2024

Resposta da Astmaallergishoppen

Tusind tak for din gode tilbagemelding og anbefaling af Astma Allergi Shoppen til andre. Tak for god dialog og fordi du i en travl hverdag tog dig tid til at skrive her. Jeg håber vi "ses" en anden god gang i shoppen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget imødekommende og rigtig god…

Meget imødekommende og rigtig god information

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Astmaallergishoppen

Tusind tak Laila for de flotte stjerner og fordi du valgte at bruge noget af din tid på at skrive her og dele din oplevelse.
Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen ❤️.

Ejer

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais