Vi har bestilt en forholdvis stor ordre, som endte med at skulle leveres af to omgange. Fik en mail omkring situation af en medarbejder, vi aftalte efterfølgende om, hvordan og hvorledes. Som... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk god kundeservice:-) Jeg fik en super god vejledning til hvilken luftrenser jeg skulle bruge til netop mit behov, og både produkt & kundeservice overgik mine forventninger. Altid hurtigt &... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skrev en negativ anmeldelse her på trustpilot, men jeg vil revidere den. Det var ikke fordi de ikke ville hjælpe mig i Asta og allergi shoppen. Der var bare tale om misforståelser i vores kommuni... Ver mais
A empresa respondeu
Efter flere mails om støvsugere fik jeg bestilt den nye Nilfisk Elite. Gode svar om alt fra vægt til lukkede støvsugerposer og så fik jeg lidt rabat også. Fik for lidt ekstra leveret til døren og... Ver mais
A empresa respondeu
Online shop - et nemmere liv med astma og allergi
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget fin service ! Og hurtig levering.

Resposta da Astmaallergishoppen
Meget tilfreds med produkterne jeg har fået hjem, og hurtig levering 😉

Resposta da Astmaallergishoppen
Meget har jeg handlet online, og enormt meget kundeservice har jeg oplevet, men ALDRIG har jeg oplevet SÅ god kundeservice. Jeg kan ikke andet end at rose Kristina. Hun hjalp mig igennem et lille problem, jeg havde med min ordre. Ikke nok med at hun var meget forstående for min situation, var hun også enormt hurtig til at svare. Summer sumarum, ville denne verden være bedre med flere folk som hende. Jeg vil glæde mig til de fremtidige allergivenlige produkter, jeg kommer til at handle hos dig fremover.

Resposta da Astmaallergishoppen
Servicen Kristina giver hos astma allergi shoppen er helt eminet. Hun bruger virkelig god tid på at hjælpe sine kunder så man føler sig helt tryg ved sine køb fra hjemmesiden, hvis der er noget man har spørgsmål til. Lige meget om det så er morgen eller aften, så kan man altid regne med god hjælp. Leveringen er hurtig og produkterne er i top. Jeg har kun positivt at skrive, og havde gerne givet 10 stjerner hvis det var en mulighed. Bedre service tror jeg ikke der findes. Fantastisk oplevelse at handle der.

Resposta da Astmaallergishoppen
Jeg er fuld tilfreds med min luftrenser og god information fra Kirstina

Resposta da Astmaallergishoppen
Super dejligt sengetøj sover bedre nu efter skiftet

Resposta da Astmaallergishoppen
Jeg har købt ind hos Astma-Allergi-shoppen flere gange og har også rådført mig med Christina. Det er meget trygt at handle på shoppen og de varer jeg har købt (dyner, puder, sengetøj, madrasovertræk mv.) har været vældigt gode og holdbare og har virket efter hensigten i forhold til husstøvmideallergi.
1000 tak for hjælpen!

Resposta da Astmaallergishoppen
Fin netbutik for os der har en eller anden form for allergi. Har handlet der 2-3 gange og har været godt tilfreds :-)

Resposta da Astmaallergishoppen
Jeg har købt de lækreste allergidyner, bedre end de dundyner jeg tidligere har haft.
Man skal dog lige være opmærksom på dynerne er 140 cm og ikke 135 cm bred som normal så de fylder godt i betrækket

Resposta da Astmaallergishoppen
Nu nærmer nytårsaften sig og vil lige dele vores oplevelse. Vi valgte at købe nye dyner, og har nu brugt dem en tid, det er bare de bedste dyner vi har haft til dato, bløde og lækre helt som forventet. Kan klart anbefale disse lækre dyner, og levering var bare super duper 👍

Resposta da Astmaallergishoppen
God vejledning og service. Imødekommende og ringer tilbage. Hurtig ekspedition og alt var i orden.

Resposta da Astmaallergishoppen
Kyndig og grundig vejledning, supersød og venlig service, nøje udvalgte produkter der styrer udenom både ‘luksusfælden’ og kompromis på kvalitet. Vil klart anbefale og selv vende tilbage. Bedste dyne jeg har haft ever. ♥️

Resposta da Astmaallergishoppen
Aldrig oplevet SÅ hurtig feedback på mine henvendelser.

Resposta da Astmaallergishoppen
Hurtig og god ekspedition, og rigtig god service

Resposta da Astmaallergishoppen
Super god service, hurtigt til at svare på spørgsmål.Det et klart en super super 5 stjerner. Jeg er meget tilfreds
M.A

Resposta da Astmaallergishoppen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.