Atletbutiken Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick vänta 1 månad på leverans och var till slut tvungen att kontakta Klarna för att få min beställning. Sämsta kundservice jag varit med om eftersom dom ALDRIG svarar på meddelanden. Lider av autoimm... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Värdelöst! Jag gjorde en beställning 24/6 2026. När jag skulle spåra den efter några veckor så måste man ladda ner en app Shop som vill att man uppger lösenord för sitt mailkonto. Glöm det! Kontakt... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Inget fel på produkterna men sämsta kundservicen. Jag ville returnera produkter det finns en returportal på hemsidan som inte fungerade. Inget telefonnummer på sajten, jag mailade flera gånger utan at... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Orden gjordes 6 augusti. När kom varan? 18 augusti!! Följer turen med PostNord och ser att varan inte skickades från Atletbutikens lager förrän 14 augusti. Märkligt att det tar dom 8 dagar att få... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Informação fornecida por fontes externas variadas

Atletbutiken är en av Sveriges snabbast växande företag inom träning och hälsa. Vi erbjuder dig allt du behöver inom träning såsom kosttillskott och träningsutrustning. Atletbutiken levererar produkter inom segmenten Crossfit, styrkelyft, tyngdlyftning och fitness.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

438 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Inget paket på över 1 vecka

Inget paket på över 1 vecka, och inget svar på mail fast jag mailat dom flera gånger. Får väl se om jag lyckas få pengar tillbaka.

-Fick svar åtminstone, produkten hade utgått. Så bara hoppas få pengar tillbaka nu.

1 de março de 2022

Bristande kommunikation

Det tog 10 dagar från order till att ni skicka varorna och när jag försökte kontakta er fick jag inget svar.

Inget konstigt om leveranser blir sena men då vill jag som kund få reda på det.

25 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blev besviken kanske jag som fattat fel…

Blev besviken kanske jag som fattat fel trodde mitt köp va en ungersk version av nicoflex som skulle vara starkare än den vanliga nicoflex men detta köp va den vanliga versioen av nicoflex den är bra men hade hoppas på starkare version.

1 de fevereiro de 2022

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme. Nicoflex är ett ungerskt liniment, men det är självklart jättetråkigt om du använt någon annan variant av Nicoflex tidigare och missat innehållsförteckningen på vår hemsida.

Önskar dig en trevlig helg.

Snabb frakt

Snabb frakt, utmärkt vara!

5 de janeiro de 2022

Hej Anna,

Tack så mycket för ditt omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd med leveranstiden och produkten ifrån oss :)

Välkommen åter!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grejerna ja beställde i oktober va slut…

Grejerna ja beställde i oktober va slut skulle få dom i november o har mailat 3 gånger efter de o inget svar o inga grejor.

3 de janeiro de 2022

Resposta da Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Det är jättetråkigt att läsa om ditt missnöje och vi tar till oss av din feedback. Om du inte känner att vår kundservice besvarat ditt mail ordentligt ber vi dig återkomma till oss igen så ska vi självklart se över det en gång till.

Önskar dig en fortsatt bra dag.

Inga klagomål

Inga klagomål, allt gick som på räls!

30 de dezembro de 2021

Resposta da Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Vad roligt att höra att är nöjd med ditt köp hos oss.

Välkommen åter nästa gång du behöver något ifrån Atlebutiken :)

Bra leveranstider

Bra leveranstider. Inget krångel.

28 de dezembro de 2021

Resposta da Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och leveranstiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Katastrof med leveranstider och svar

Varken vara eller svar på Mail på en vecka med i alla fall uppdatering. Aldrig mer beställer jag därifrån.

30 de novembro de 2021

Hej Besnik,

Tack för ditt omdöme. Det låter inte alls bra om det är något du inte ska ha fått svar på ifrån oss. Så ska det självklart inte vara. Vår kundservice har varit i kontakt med dig och även besvarat dina inkommande förfrågningar, men vi ber dig återkomma igen om det är något du saknar svar på så tittar vi självklart på det igen.

Ha en fortsatt bra vecka.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde för flera veckor sedan

Beställde för flera veckor sedan, har mailat åtskilliga gånger, varken fått svar eller varan jag beställde.
Handla inte från atletbutiken, totalt värdelösa!!!!

3 de outubro de 2021

Hej Pia,

Tack för ditt omdöme. Vår kundservice har varit i kontakt med dig vid flera tillfällen och vi har även meddelat att leveranstiden blivit förändrad. Det är är jättetråkigt att du trots detta känner sådant missnöje och vi tar självklart till oss av din åsikt. Du är välkommen att återkomma till oss igenom det är något du inte känner att vi har besvarat.

Vi önskar dig en fortsatt bra vecka.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

2-4dagar betyder minst 8dagar.

28 de setembro de 2021

Hej Ronni,

Tack för ditt omdöme. Det låter inte alls bra att det ska ha tagit längre tid för din order att komma fram till dig. Återkom gärna till vår kundservice på support@atletbutiken.com så tittar vi självklart på det.

Önskar dig en trevlig helg.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ej komplett leverans och kundtjänst går ej att nå

Tyvärr var bara hälften av beställning med i paketet. Och deras kundtjänst har inte svarat på över en vecka. Riktigt dåligt!

24 de setembro de 2021

Resposta da Atletbutiken

Tack för ditt omdöme och vi beklagar att du inte är nöjd med ditt köp hos oss. Vår kundservice har besvarat ditt mail, men du får gärna återkomma till vår support om du inte är nöjd med hanteringen av ditt ärende så tittar på självklart på det igen.

Önskar dig en fortsatt bra vecka.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I början besviken på dålig…

I början besviken på dålig kommunikation när leverans dröjde. Men fick en tydlig bra förklaring från support så då är jag nöjd

24 de setembro de 2021

Hej Johnny,

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med hur ditt ärende hanterades av vår kundservice och vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Den är viktigt för oss.

Jag fick dubbla beställningar

Jag fick dubbla beställningar. På första stod det error samt att jag inte ens godkände den så gjorde en ny. Drogs dubbelt från kontot och kom dubbla beställningar. Ingen följesedel med så kan inte skicka tillbaka. Jag mailade direkt jag såg det dragits dubbla summor men fick aldrig svar på de mailet.

13 de setembro de 2021

Hej Sandra,

Tack för ditt omdöme. Dessvärre har vi inte mottagit något mail ifrån dig och undrar därför vilken e-postadress du ska ha kontaktat oss på? Alla beställningar som kommer in till oss går genom Klarna. Det är tyvärr omöjligt för vår lagerpersonal att veta om det inkommit dubbla beställningar av misstag eller inte om vi inte mottagit den informationen ifrån kunden. Packsedel medföljer alltid tillsammans med beställda varor och självklart har du rätt att returnera den ena ordern till oss om du av misstag gjort två beställningar. Återkom gärna till vår kundservice på support@atletbutiken.com så hjälper dem givetvis dig.

Önskar dig en fortsatt bra dag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med snabb leverans och bra…

Väldigt nöjd med snabb leverans och bra vara. Hade önskat att få följa min leverans via t.ex. länk så jag har bättre koll på när varan kommer anlända!

9 de setembro de 2021

Resposta da Atletbutiken

Tack så mycket för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning och vi uppskattar att du delar med dig av din feedback.