Fick vänta 1 månad på leverans och var till slut tvungen att kontakta Klarna för att få min beställning. Sämsta kundservice jag varit med om eftersom dom ALDRIG svarar på meddelanden. Lider av autoimm... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Värdelöst! Jag gjorde en beställning 24/6 2026. När jag skulle spåra den efter några veckor så måste man ladda ner en app Shop som vill att man uppger lösenord för sitt mailkonto. Glöm det! Kontakt... Ver mais
Inget fel på produkterna men sämsta kundservicen. Jag ville returnera produkter det finns en returportal på hemsidan som inte fungerade. Inget telefonnummer på sajten, jag mailade flera gånger utan at... Ver mais
Orden gjordes 6 augusti. När kom varan? 18 augusti!! Följer turen med PostNord och ser att varan inte skickades från Atletbutikens lager förrän 14 augusti. Märkligt att det tar dom 8 dagar att få... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Atletbutiken är en av Sveriges snabbast växande företag inom träning och hälsa. Vi erbjuder dig allt du behöver inom träning såsom kosttillskott och träningsutrustning. Atletbutiken levererar produkter inom segmenten Crossfit, styrkelyft, tyngdlyftning och fitness.
Informações de contato
Råsundavägen 157, 16936, Solna, Suécia
- 0855543434
- info@atletbutiken.com
- www.atletbutiken.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Inget paket på över 1 vecka
Inget paket på över 1 vecka, och inget svar på mail fast jag mailat dom flera gånger. Får väl se om jag lyckas få pengar tillbaka.
-Fick svar åtminstone, produkten hade utgått. Så bara hoppas få pengar tillbaka nu.
Bristande kommunikation
Det tog 10 dagar från order till att ni skicka varorna och när jag försökte kontakta er fick jag inget svar.
Inget konstigt om leveranser blir sena men då vill jag som kund få reda på det.
Lång leveranstid (tog en vecka innan…
Lång leveranstid (tog en vecka innan varorna skickades iväg). Fick aldrig något svar på mailfråga utan bara ett automatiskt svar att de tagit emot mitt mail.
Allt fungerade inte något att klaga på
Late delivery, products not in store
Delivery was more than 2 weeks late, got a refund 2 weeks after the purchase because half the stuff I ordered was not in store.
Blev besviken kanske jag som fattat fel…
Blev besviken kanske jag som fattat fel trodde mitt köp va en ungersk version av nicoflex som skulle vara starkare än den vanliga nicoflex men detta köp va den vanliga versioen av nicoflex den är bra men hade hoppas på starkare version.

Resposta da Atletbutiken
Grejerna ja beställde i oktober va slut…
Grejerna ja beställde i oktober va slut skulle få dom i november o har mailat 3 gånger efter de o inget svar o inga grejor.

Resposta da Atletbutiken
Katastrof med leveranstider och svar
Varken vara eller svar på Mail på en vecka med i alla fall uppdatering. Aldrig mer beställer jag därifrån.

Resposta da Atletbutiken
Snabb hantering o leverans!
Hade beställt någon annanstans ifrån
Väntat i 2 veckor nu (skulle tagit max 4 dagar), får ingen uppdatering eller någon information, tycker det är väldigt dåligt
Nä, det här va ingen höjdare
Tog lång tid och inget jag beställt kom… fick till slut avboka allt jag beställt och väntat på.
Beställde för flera veckor sedan
Beställde för flera veckor sedan, har mailat åtskilliga gånger, varken fått svar eller varan jag beställde.
Handla inte från atletbutiken, totalt värdelösa!!!!

Resposta da Atletbutiken
2-4dagar betyder minst 8dagar.

Resposta da Atletbutiken
Ej komplett leverans och kundtjänst går ej att nå
Tyvärr var bara hälften av beställning med i paketet. Och deras kundtjänst har inte svarat på över en vecka. Riktigt dåligt!

Resposta da Atletbutiken
I början besviken på dålig…
I början besviken på dålig kommunikation när leverans dröjde. Men fick en tydlig bra förklaring från support så då är jag nöjd

Jag fick dubbla beställningar
Jag fick dubbla beställningar. På första stod det error samt att jag inte ens godkände den så gjorde en ny. Drogs dubbelt från kontot och kom dubbla beställningar. Ingen följesedel med så kan inte skicka tillbaka. Jag mailade direkt jag såg det dragits dubbla summor men fick aldrig svar på de mailet.

Resposta da Atletbutiken
Väldigt nöjd med snabb leverans och bra…
Väldigt nöjd med snabb leverans och bra vara. Hade önskat att få följa min leverans via t.ex. länk så jag har bättre koll på när varan kommer anlända!