Meget beskidt og støj.
i ugerne 18 og 19 lejede vi en autocamper af Bent Fylgraff. En Sunshine T64. Da vi kom hjem og skulle til at pakke, konstaterede vi, at der var adskillige buler og skader på camperen. Det skulle Bent nok lige have nævnt for os. Indvendig var camperen møgbeskidt og gryder og pander var beskidte. Bagagerummet og stolene i bagagerummet var våde (af urin?) Det stank. Vi måtte benytte vores eget service, og stole og bord. Det i camperen var ulækkert. Jeg er klar over, at det nok er tidligere lejere, som har været nogle grise, men Bent skulle nok have tjekket det. Der var meget dækstøj, og når vi kørte over ujævenheder, rystede, raslede og skramlede det i hele camperen. Da vi havde kørt godt 200 km., begyndte bremserne at hvine/pive som metal mod metal. Troede det måske var fordi camperen var vasket og skiverne var våde, men det fortsatte under hele turer. Bremseevnen var dog intakt. Blev dog nervøs for, om hele bilen var vedligeholdt som bremserne, og vi afkortede derfor vores ferie med 4 dage for at komme hjem med camperen, så han kunne nå, at reparere bremserne for de næste lejere. Var jeg Bent, havde jeg nok kompenseret os for, at vi selv skulle rengøre camperen inden vi kørte, det beskidte inventar og den afkortede ferie. Jeg vil ikke sige, at man ikke skal leje hos Bent ,som jo er flink nok, men man skal nok være opmærksom på, at pris og kvalitet hører sammen. Camperen kører i øvrigt godt nok i motoren.
25 de abril de 2025
Avaliação não solicitada