Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en dejlig ferie tur i en Camper

Endnu en dejlig ferie tur i en Camper fra Au2Camper. Vi blev lidt udfordret med nogle motor problemer undervejs, men et opkald til Bent og så kom der styr på værksted og hotel ophold via sos autohjælp, som er tilknyttet alle biler ved Au2camper. Herudover fik vi forlænget ferien i camperen svarede til de dage vi måtte undvære den i . Udlæg for værksteds regning blev refunderet ved aflevering.
Vil til enhver tid anbefale Au2camper

9 de setembro de 2025

Meget beskidt og støj.

i ugerne 18 og 19 lejede vi en autocamper af Bent Fylgraff. En Sunshine T64. Da vi kom hjem og skulle til at pakke, konstaterede vi, at der var adskillige buler og skader på camperen. Det skulle Bent nok lige have nævnt for os. Indvendig var camperen møgbeskidt og gryder og pander var beskidte. Bagagerummet og stolene i bagagerummet var våde (af urin?) Det stank. Vi måtte benytte vores eget service, og stole og bord. Det i camperen var ulækkert. Jeg er klar over, at det nok er tidligere lejere, som har været nogle grise, men Bent skulle nok have tjekket det. Der var meget dækstøj, og når vi kørte over ujævenheder, rystede, raslede og skramlede det i hele camperen. Da vi havde kørt godt 200 km., begyndte bremserne at hvine/pive som metal mod metal. Troede det måske var fordi camperen var vasket og skiverne var våde, men det fortsatte under hele turer. Bremseevnen var dog intakt. Blev dog nervøs for, om hele bilen var vedligeholdt som bremserne, og vi afkortede derfor vores ferie med 4 dage for at komme hjem med camperen, så han kunne nå, at reparere bremserne for de næste lejere. Var jeg Bent, havde jeg nok kompenseret os for, at vi selv skulle rengøre camperen inden vi kørte, det beskidte inventar og den afkortede ferie. Jeg vil ikke sige, at man ikke skal leje hos Bent ,som jo er flink nok, men man skal nok være opmærksom på, at pris og kvalitet hører sammen. Camperen kører i øvrigt godt nok i motoren.

25 de abril de 2025

Endnu en god oplevelse hos Au2camper

Endnu engang har vi lejet autocamper hos Au2camper, og alt i alt endnu en rigtig god oplevelse!

Mht renligheden af bilerne, så skal folk huske at man selv er ansvarlig for at overlade autocamper, som man gerne vil have den!
Tøm køleskab og tør det af. Tøm toilet og rens ud. Rens madres betræk og sæde betræk osv.
Det er folk selv der er nogle møgdyr og gemmer rodet væk, så udlejer ikke kan se det ved aflevering!

Vi har altid været tilfredse med at leje autocamper her, og efterlader folk en seddel med fejl og mangler, er det meget lettere for udlejer, at holde dem godt kørende.
3 år i træk, og vi vil fortsætte med at leje her!

Tak for en god ferie!

30 de agosto de 2024

God autocamper

God autocamper, ingen fejl eller mangler.
Da vi pludselig blev brændt af, af en anden udlejer. Ringede vi til Bent, som heldigvis havde en autocamper klar i løbet af kort tid, som vi kunne leje. Bent var hjælpsom gennem hele forløbet, og der er ikke en finger at sætte på autocamperen eller behandlingen.

Jeg synes nogengange, at man skal tænke over, at det kun er de dårlige anmeldelser, som kommer på trustpilot.

Bent fortalte at han havde 4-5 autocampere, som han har lejet ud gennem en lang årrække. Så med tanke på det, synes jeg ikke at 7 dårlige anmeldelser på trustpilot, giver et ordenligt helhedsbillede af oplevelsen.

De bedste anbefalinger herfr-.

22 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi lejede en roadcar af Bent i ferien

Vi lejede en roadcar af Bent i ferien, hvor vi kørte en tur til Holland.
God service og god gennemgang af bilen inden start, så man følte sig tryg ved overleveringen.
Bent svarede hvergang vi kontaktede ham med spørgsmål om autocamperen, som virkede upåklageligt gennem hele turen.

Alt i alt, rigtig god oplevelse, og kan klart anbefales. Dertil var prisen også billig, hvilket jo kun er et plus!🤩👌🏻

15 de abril de 2024

Meldt til politiet

Hold jer væk fra dette udlejnings sted.
Gammel mand der snyder og bedrager. Han vil ikke udbetale depositum på trods af beviser for at han har lejet vognen ud dobbelt!

Ingen anbefalinger herfra

13 de julho de 2024

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse!
Vognen var uforsvarlig at køre, da det ene dæk var utrolig slidt.
Derudover manglede der hynder, så den ene dobbeltseng ikke kunne benyttes! Vognen var møgbeskidt, toilettet fyldt med afføring, det manglede bestik, tallerkener var knækkede og limet sammen, gardiner var hullede og flere af vinduerne kunne ikke åbne. Motoren meldte fejl og bilen kunne ikke altid starte.
Da udlejer blev gjort bekendt med det, smækkede han røret på!
Hold jer væk fra denne udlejer!

28 de junho de 2024

6 personers autocamper

Vi manglede pludselig et 6 personers køretøj til skitur i Østrig, få dage før ringer jeg til Bent og vupti har vi et køretøj endda til fornuftig pris inkl 3000 km !
Det blev jo næsten en fornøjelsestur nu !
Hvis vi bliver 5 eller flere næste gang er det helt sikkert Bent får en opringning igen 👍🏻👏🏻👏🏻

Mange tak for lån
Mvh Kim

29 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er netop kommet hjem efter en tur…

Vi er netop kommet hjem efter en tur til Malaga - 8000 km i den skønneste autocamper, man kan forestille sig. Det blev en minderig tur, ikke mindst p.g.a. den dejlige bil, som kørte turen på allerbedste vis og helt uden problemer. Bilen var pæn og ren ved overtagelsen. Dette var 3. gang, vi lejede autocamper hos Bent, og det er ikke sidste - vi tænker allerede på næste gang. Tak for “lån”.
Vi kan helt og holdent anbefale Au2camper!

20 de novembro de 2023

Meget tilfredse andengangs lejere

Vi har lejet autocamper hos AU2camper i 2 år i træk nu som første gangs lejere, og har kørt lagt ned igennem Europa hvert år, og har generelt været meget tilfredse. Der har selvfølgelig været nogle ting så som, manglende brædder i sengen, manglende skruer i lænestole, og motor problemer som kommer under ferien.

Men jeg syntes Bent har været rigtig flink til at finde en løsning, så længe man ikke bare hidser sig op, og forlanger guld og grønne skove.

Man skal huske at folk, tit og ofte ikke nævner hvis ting er blevet ødelagt for at undgå betaling. Og så er der simpelthen bare ting, som det ikke er muligt at se, under en gennemgang inden næste lejer ankommer 4 timer efter aflevering.

Vi har rådet Bent, til at lave en "gæstebogs" ordning, hvor man skriver fejl og mangler, man syntes der skal laves. Det er en god måde at hjælpe allesammen på, så næste lejer altid får en camper, hvor fejl og små mangler er rettet.
Men det kræver også, at folk er mere ærlige, når ting går i stykker.
Så husk og se lidt indad, og med det sagt så vil jeg, til hver en tid anbefale Au2Camper til andre, og sige at vi ses bestemt igen.

25 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vil ikke anbefalede at leje autocamper her

Vil ikke anbefale at leje en autocamper herfra.
Vores første tur i autocamper og havde nok forventet noget andet.
Vi fik en meget hurtig gennemgang af bilen og udstyr. ( ville være rart med en mini vejledning i bilen)
Da vi havde betalt fik vi oplyst at 1 gear ikke virke på bilen, så skulle starte i 2 gear.
Campingstole der mangler skruer og er ved at falde fra hinanden.
Markise som ikke kan rulles ud i den ene side, så opgav den.
EN MEGET BESKIDT autocamper vi var kommet afsted i med en lugt af sure sokker og hov en ost i køleskabet.
Vi valgte at køre hjem torsdag, for at bruge 4-5 timer på rengøring af autocamper….kan kun sige at der blev brugt meget vand og sæbe.

8 de setembro de 2023

Dårlig camper til prisen

Forfærdelig kundeservice.
Dyr pris for en autocamper, hvor 1 gear ikke fungerede, 1 gasblus ud af 3 fungerede ikke, vask på badeværelset stoppet, opvaskebalje flækket fuldstændig.
Camperen var slidt. Vognen skulle ifølge udlejer være 2 år gammel, hvilket ikke kan passe når man ser på autocamperens standard.
Ingen lydhørhed fra udlejer omkring vores klager da vi oplyser vores klager over bilen.
Kan ikke anbefales at benytte denne autoudlejer.

14 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt fra denne udlejer

Hold jer langt fra denne udlejer - 12v batteriet slår fra når man holder, så jeg var tvunget til at booke mig ind på campingpladser for at få strøm.
Informere udlejer om dette, men hverken løsning, undskyldning eller afslag i prisen. Desuden blev jeg opkrævet ekstra 500 kr for manglende udvendig rengøring - det regnede den dag den blev afleveret, så bilen blir da beskidt!

1 de outubro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Snusket vogn og studs service

Autocamperen var gammel og nusset. Et er at den har kørt 450000 km - men den var også beskidt og lugtede fælt i varmen. Udlejer var hverken undskyldende eller imødekommende.

25 de junho de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais