Produktet er så fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sætte fingeren på Der gik meget meget længe fra vi fik taget aftryk til vi fik hørepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte Westone formstøbte in ears hos Audiovox - Mikkel Farsø. Alt er forløbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstøbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine ører😀 Be... Ver mais
Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at få levering på h... Ver mais
Helt og aldeles fantastisk service. Mit review er en anelse forsinket, men nu har jeg haft mine In-Ears i et stykke tid, og det er stadig helt perfekte. Det eneste at kommentere på, er at de inge... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Audiovox forhandler og producerer formstøbte i-øret høreværn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hørelse, høretab og ikke mindst beskyttelse af hørelsen. Vores specialister står klar hvis du ønsker mere information omkring vores produkter, har spørgsmål omkring en ordre eller hvis du ønsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.
Informações de contato
Marielundvej 43B, 1.tv., 2730, Herlev, Dinamarca
- info@audiovox.dk
- www.audiovox.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Fik serviceret og repareret mine gamle jagthøreværn til en fornuftig pris og ret hurtigt.
De virker som de skal
Nem og hurtig booking
Nem og hurtig booking.
Produktet svarer til mine forventninger.
God og hurtig betjening 😃
Hurtig og god vejledning og levering…
Hurtig og god vejledning og levering som lovet.
Til at starte med syntes jeg ikke de…
Til at starte med syntes jeg ikke de dæmpede nok, efter at have snakket med kundeservice sendte de et nyt par som sidder længere inde i øret.
Siden da har de været gode.
Evt. kunne det være en ide at spørge under aftryks processen hvor langt de skal sidde inde i øret.
Sælger fortalte pris beløb var meget…
Sælger fortalte pris, beløb var dog meget højere, Sælger sagde musik ville dæmpe ved samtale, samt beskytte ved høje lyde. Der kunne sættes andre i øre uden Bluetooth delen Det levede slet ikke op til forventning hos mig og andre der modtog og vi klagede. Vi fik besked send retur og få penge, vi bad om det på skrift. Efter flere forsøg på kontakt, er der ingen tilbagemelding. Man svarer hverken mig eller amr på henvendelse. Det man først aftalte mundtligt via tlf ændrede man ved næste opkald til dårligere, hvilket gjorde vi ville have skriftlig bekræftelse, det fik vi ikke. Kan på ingen måde anbefale et firma jeg ser som svindel og humbug, desværre skal man minimum give 1 stjerne hvilket ikke er fortjent.
God kompetent personlig betjening.Super…
God kompetent personlig betjening.Super produkt.
Det er bare fantastisk at eje sådan et…
Det er bare fantastisk at eje sådan et par tilpassede sove propper.
Det er det bedste jeg har gjort for min nattesøvn.
De er bløde og lavet efter mine ørers størrelse. Jeg kan sove på siden uden at de generer.
Fik en god introduktion og forklaring både mht. hvordan de sættes korrekt i og ligeledes hvordan de rengøres.
Kan kun anbefale andre til at anskaffe nogle.
Dårligt produkt og endnu dårligere kundeservice
Jeg købte formstøbte sovepropper hos AudioVox i 2023, men de har aldrig været brugt, da de er ubehagelige og lavet af ekstremt blød silikone, som endda knækkede i mit øre. Dengang fik jeg den ene prop erstattet, men problemet var stadig det samme.
For nylig mødte jeg en af deres sælgere, der fortalte om et nyt design og opfordrede mig til at kontakte deres reklamationsafdeling. Selvom der er gået noget tid, valgte jeg at prøve igen, da propperne bare har ligget ubrugt.
Desværre blev jeg afvist og ignoreret, da jeg fulgte op. De tilbød kun at sælge mig et nyt sæt til fuld pris uden at tage ansvar for deres tidligere fejl.
Produktet er af lav kvalitet, og kundeservicen endnu værre. Jeg anbefaler at finde en anden leverandør, der står ved deres produkter og behandler deres kunder ordentligt. 1 stjerne.

Resposta da Audiovox
Fik lavet formstøbte In-ear monitors…
Fik lavet formstøbte In-ear monitors fra Ultimate Ears (UE-18+ Pro) hos Audiovox. Er yderst tilfreds med mine in-ears. Servicen leveret af Jesper fra Audiovox var i top. Jeg fik lavet aftryk af mine øre af Jesper på trods af firmaet ikke holder til i Jylland hvor jeg bor. Dejligt når nogen går det ekstra skridt og får tingene til at lykkes. Levering var hurtigt. Så kun en varmt anbefaling her fra.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, god service hele vejen igennem, som imødekom mine mange (mærkelige) krav :)
Super søde og professionelle personale.
Super søde og professionelle personale.
Alt er godt lige indtil jeg skal isætte ørepropperne. De er svære at få sat korrekt i ørne. Har været forbi og få “undervisning” i hvordan propperne sættes i ørne, men jeg syntes ikke at de er nemme at få sat i korrekt. Det gør ondt i ørene, så propperne ligger desværre nu i skuffen og ikke bliver brugt.
Alt fungerer bare
Super god service og gode produkter
Super produkt- god behandling og hurtig…
Super produkt- god behandling og hurtig levering
Pas på………!
Overraskende uprofessionel håndtering af reklamation.
Jeg var ikke tilfreds med købte produkt UE18 Pro. Jeg har været UE18 Pro bruger siden 2006, så jeg kender til lyden. Jeg bestilte de nye UE18 Pro midt i november 2023 og modtager først et produkt, der afviger fra det bestilte - de blev levet uden ambient og gør i reklamationen opmærksom på, at der mangler top i lydbilledet. Propperne bliver sendt til USA igen og det går det en god måned med. Jeg får dem tilbage nu med ambient, men stadig uden diskant. Det bliver ringet og skrevet meget frem og tilbage. Det skal vise sig, at Audiovox ikke har styr på deres mailsystem, så det de sender til mig kommer ikke ud af huset og frem til mig. Jeg ringer og ringer. Nu er vi fremme ved juni måned 2024. Til sidst indvilger Audiovox atter at sende propperne til test i USA. Da propperne endelig kommer igen - desværre stadig uden ordentlig diskant - er vi midt i august måned. Jeg meddeler Audiovox, at jeg ikke kan leve med produktet og ønsker mine penge retur. De oplyser at det kan jeg godt få, men det vil koste mig omkring 2100,- kroner. Det indvilger jeg i, da propperne ikke er brugbare og Audiovox sætter gang i tilbage betalingen. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har rykket for mine penge, men jeg modtog den endelig d 12 november 2024. Med andre ord tog denne “armlægning” et helt kalender år og kostede godt et par tusinde kroner og ikke så meget som en undskyldning fra deres ejer. Jeg kan på ingen måde anbefale Audiovox og synes evt nye potentielle kunder skal overveje nøje, om de tør tage chancen med Audiovox!

Resposta da Audiovox
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.