Produktet er så fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sætte fingeren på Der gik meget meget længe fra vi fik taget aftryk til vi fik hørepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte Westone formstøbte in ears hos Audiovox - Mikkel Farsø. Alt er forløbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstøbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine ører😀 Be... Ver mais
Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at få levering på h... Ver mais
Helt og aldeles fantastisk service. Mit review er en anelse forsinket, men nu har jeg haft mine In-Ears i et stykke tid, og det er stadig helt perfekte. Det eneste at kommentere på, er at de inge... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Audiovox forhandler og producerer formstøbte i-øret høreværn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hørelse, høretab og ikke mindst beskyttelse af hørelsen. Vores specialister står klar hvis du ønsker mere information omkring vores produkter, har spørgsmål omkring en ordre eller hvis du ønsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.
Informações de contato
Marielundvej 43B, 1.tv., 2730, Herlev, Dinamarca
- info@audiovox.dk
- www.audiovox.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ingen kommentar
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening.
Jeg fik lavet sovepropper og har kun fortrudt, jeg ikke fik gjort det for mange år siden.
Sød og venlig betjening.
God telefonrådgivning og super…
God telefonrådgivning og super fleksibel mand der tog aftryk 👍
Gnidningsfrit
Great customer service & product
Great customer service & product - I had to order the product twice since my earplugs got damaged. The customer service was very helpful & understanding about my second order, so I received it very fast. I definitely recommend Audiovox
God og professionel betjening hele…
God og professionel betjening hele vejen igennem. Måske kunnu jeg lidt tidligere have fået besked om at vedkommende jeg skullu betjenes af var syg den dag jeg kom, men fik en ny tid, og det fungerede perfekt.
God og smilende betjening
Det gik hurtigt og nemt og jeg blev mødt af et smil.
Har brugt Audiovox i 15 år og altid været tilfreds.
Høreværnet virker fint til motorcykel
Høreværnet virker fint til motorcykel. Personalet var flinke og venlige.
Rigtig god oplevelse og super godt produkt.
Det var meget ukompliceret at få lavet ørepropper der bare virker.
Blev modtaget af en venlig medarbejder der skulle lave forarbejdet.
Da jeg hentede dem nogle uger efter, fik jeg grundig instruktion i brugen af dem.
Og han havde ret, de er stærk vanedannende, og jeg ikke har hørt nogle tordenskrald forleden aften. Kan varmt anbefales, både produkt og medarbejderne.
Meget service minded virksomhed
Meget service minded virksomhed. Jeg følte mig tryg og godt behandlet igennem hele processen. Er meget glad for mine ørepropper.
Jeg har sendt en reklamation på…
Jeg har sendt en reklamation på ørepropperne, som jeg købte til motorcykelkørsel.
Ørepropperne er meget ringe og dæmper ikke vindstøj, og de selekterer heller ikke lyden, så man kan høre tale.
Jeg bruger nu mine 18 år gamle DOT ørepropper igen, som fungerer bedre.
Jeg startede klagen d. 25/7 og fulgte op efter ferie med billeder d. 18/8. Den 26/8 rykkede jeg skriftligt og den 30/8 ringede jeg til dem. De kunne se min sag og billeder og jeg blev lovet svar samme dag.
Der er INTET sket !! I dag er det d. 3/9.
Jeg er ærlig talt godt træt af Audiovox og forventer mine penge tilbage så hurtigt som muligt.
Stor venlighed og hjælpsomhed.
Jeg har længe haft problemer med støj…
Jeg har længe haft problemer med støj om natten (lufthavnen i København) og kan ikke bruge almindelige ørepropper, da de ikke bliver siddende i øret og derudover kløer, irriterer og gør ondt. Derfor henvendte jeg mig til Audiovox for at høre, om formstøbte propper kunne være noget for mig. Jeg fik hurtigt en tid til afstøbning, og efter 14 dage kunne jeg afhente propperne. Ingen tvivl om at de er meget meget bedre og absolut brugbare for mig og mine helt klart meget sarte ører. De tager lyden fint, i hvertfald nok til at jeg kan sove, og uden at jeg føler mig helt udenfor verden. Jeg vil ikke sige, at de ikke mærkes overhovedet, det føles en lille smule som om de spænder i øregangen, men det er ikke nok til, at jeg ikke kan sove. Så det er helt klart den bedste løsning for mig - udover at flytte væk fra støjen fra lufthavnen.
Professionel service
Professionel, respektfuld og målgruppetilpasset kommunikation og behandling.
Er det første gang
Er det første gang, man får høreværn kan instruktionen overhovedet ikke bruges. I bør have en bedre instruktion for hvordan de skal sidde, sættes på, hvad præcis de medfølgende dele er til.
Men meget fint at vi så kunne lave et digitalt møde hvor jeg kunne få instrukser.
Perfekt og professionelt
Perfekt og professionelt. God vejledning og forklarende service.
Rigtig god service
Altid fin og hurtig service
Ørepropper søvn
Rigtig behagelig oplevelse med god vejledning. Produktet fungerer godt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.