Autobixen Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået leveret de forkerte pærer, jeg snakkede med Brian om dette og han fandt hurtig en løsning og sendte de rigtige.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er reddet i 11. time af David fra Autobixen, Frederiksberg, Kbh efter en dag med utrolig dårlig kundeservice i THansen, Næstved. Gode råd var dyre, men ved et telefonopkald fik vi den vejledni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var inde i dag hos Autobixen Amager sidst fredag eftermiddag - for at søge efter en tagboks til Fiat Qubo, der har en tagræling hvor stort set ingen beslag passer ! Hurtigt tjek på PC' en - jo, d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Kom ind med en indkøbt stereoanlæg og ville have hjælp til at installere det. Brian spurgte relevante spørgsmål ville vi høre DAB+ radio og regnede vi med at bruge google maps via vo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios Automotivos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Autobixen forhandler alt indenfor bilstereo, styling og udstyr til biler. Vi har alle de store mærker til skarpe billige priser og kan altid levere varen hurtigt til dig.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så langt så godt Autobixen!

Den lange historie:

Jeg lagde en 5 cifret ordre hos Autobixen for 4 dage siden, men da jeg intet modtog ringede jeg dem op. Jeg fik dog en telefonsvarer, da der lod til at være lidt problemer med signalet hos dem.

Jeg blev ringet op af en venlig mand, som jeg mener hed Nicolai, som venligt fik forklaret hvad der foregik.

Det viste sig imidlertid at nogen af de produkter jeg havde bestilt, ikke var på lager. På trods af de stod til at være på lager. Jeg fik en venlig undskyldning, og forklaret at de havde haft lidt bøvl med systemet, da der er ved at blive opdateret i deres infrastruktur. Netværksopdatering.
Der var derfor nogen produkter der var en fejl i lagerstatus ved.

Nicolai fik guidet mig igennem de forskellige alternativer der måtte være. Jeg fik anbefalet tilsvarende produkter, som var på lager, han fortalte om mærkerne og producenterne, og gav mig endda mål på den nye baskasse som jeg skulle have, mens jeg stod på hovedet i bagagerummet af min bil for at måle. Han var meget tålmodig og gik meget op i, hvad kunden skulle have.

Jeg bestilte som ikke var på lager var bl.a. 1stk Baskasse fra Rockford Fosgate med 2x10tommer basenheder. Men den var ikke på lager. Så jeg fik opgraderet til 2x12tommer UDEN MERPRIS.
Jeg bestilte også en Rockford Fosgate monoblok. Da den ikke var på lager, fik jeg anbefalet en digital Hifonics monoblok på ca. samme antal watt, til 100kr mindre, som selvfølgelig blev trukket fra slutprisen også.

Fragten blev selvfølgelig dyrere. Tror det blev 250kr dyrere at få fragtet, da det jo er tunge sager vi snakker om her. Jeg skulle IKKE betale ekstra for fragten, det sørgede Nicolai venligt for at trylle væk.

Den korte historie:
Jeg bestilte varer. Men pga. fejl i systemet var varerne ikke på lager. Jeg bliver anbefalet alternativer, som var dyrere, men som jeg får til samme pris. Fragten bliver dyrere, men igen, får jeg det til samme pris som jeg bestilte til. Jeg bliver guidet meget præcist, venligt og roligt igennem forløbet og kom derfra med mere end jeg havde betalt for.

Autobixen tager sig tid til deres kunder. Med en hjemmeside med et overskueligt design, og en kundeservice som tager sig god tid til deres kunder, og (forhåbentlig) hurtig levering, kan jeg ikke andet end give 5 stjerner.

Jeg venter stadig på at modtage mine varer. De bliver sendt i dag eller i morgen. Når de ankommer, skriver jeg en lille opdatering om leveringsforløbet og indpakningen af mine varer, i denne anmeldelse.

11 de abril de 2011
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super priser og hurtig levering

jeg bestilte et komponentsæt, nogle 6x9 højtalere og nogget kabel og havde det et par dage efter. og det synes jeg er god service fra butikkens side af. og så har de nogle priser der er svære og hamle op med. det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fornuftige priser og hurtig levering

Bestilte en Alpine autoradio og Alpine højttalere Torsdag eftermiddag, modtog en mail Fredag om at det var sendt og Mandag formiddag kom det med posten. Tingene var pakket godt ind så ingen problemer der.
Kan ikke sige noget om evt. reklamation, da jeg ikke har haft brug for det. Men kan uden videre anbefale virksomheden, og jeg handler gerne samme sted en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som at handle i en fysisk butik!

Gennemført professionelt!
Bestilte varen kl. 15:52, kl. 16 fik jeg en mail om at varen var sendt, og dagen efter kl. 8, stod posten med pakken. Jeg kunne ikke have gjort det hurtigere selv!
Stor ros og mine varmeste anbefalinger til alle!!
#3813

fejl fri service

bestilte nogen pioneer højtaler til en ford puma fra autobixen søndag aften var hos mig tirsdag morgen.meget forsvarlig indpakning,hurtig levering,og den billigste på nettet med de ting jeg skulle bruge kan varmt anbefales tak for alt neil anderson

4 de abril de 2011

helt uden problemer

Jeg bestilte en Kenwood KIV 700, og den kom med posten få dage efter helt uden problemer. Kan klart anbefale Autobixen. Priserne fejler jo heller ikke noget.

31 de março de 2011
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, god pris og fejlen blev rettet med det samme.

Modtog mine Rockford Fosgate 6x9 speakers dagen efter bestilling, som dog var det de forkerte. ringede og fejlen blev rettet med det samme. Dagen efter havde jeg de rigtige inkl. en forsendelsesseddel så jeg kunne sende de forkerte tilbage. Easy greasy!

Ikke sidste gang jeg har handlet der. :)

Tæt på et stort 5 tal. :)

31 de março de 2011

Pioneer DEH-4200 SD

Hurtig og korrekt levering af autoradio og prisen var OK, - det bliver ikke sidste gang jeg handler med autobixen. kai

17 de março de 2011
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

gode prise og så kommer det hurtigt

købt første 2 lg hu og en blaupunkt forstrække og det kom efter 1 dags vente tid og her den 1-3-11 købt jeg så den store blaupunkt forstrække og nogle pære til den ene bil. dagen efter var det kommet... det er dejligt at der ikke gå lange tid... og er også tilfreds med prisen.....

Ordrenr : 3566

7 de março de 2011

god pris

jeg har købt nogen pioneer højtalere fik dem hurtigt leveret og de spiller super

5 de março de 2011

God leveringstid

Bestilte en bilradio gennem autobixen. Kom 2 dage efter sikkert pakket ind. Absolut ingenting at udsætte dem for.

24 de fevereiro de 2011

Autobixen! Gerne igen ;)

Hurtig forhistorie: Købte 2 sæt Højtalere til bilen for 2 Måneder siden, da de ikke havde mit sæt så fik jeg et sæt nummer større for samme pris, det ankom dage efter. Super fedt.

Denne gang bestilte jeg så 2 forstærkere + cap og masse tilbehør:
HFC1000, ZXI4404 og ZXI9002 (bestilte om aftenen)
Dagen efter fik jeg en opringning, og fik at vide at ZXI4404 havde de ikke på lager, og nummeret større ZXI6404 heller ikke. Så det endte med at jeg kunne få ZXI9404 istedet for, for samme pris. Varerne kom 2 dage efter og jeg var endnu engang meget glad for den gode service.

AutoBixen! ;) Gerne igen ;)

28 de janeiro de 2011
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais