Reservedele langt billigere end hos danske leverandører sparer 20-65 % Brugt dem 5-6 gange og positiv hver gang Og stort udvalg næsten alt kan fås og i mange forskellige kvaliteter, både fra... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg synes Autodeleshop eller AutoDoc er super. De kan levere flest alle dele, De har mange fabrikater at vælge imellem Delene er billige Leverancen er meget god (ros til DHL også) -- Levering... Ver mais
Har købt en del ved dem efterhånden. Har kun gode oplevelser. Har haft en reklamation indtil nu, som forløb helt efter bogen. Varen blev ombyttet. Skal man sige noget negativt, er leveringstiderne li... Ver mais
Stort udvalg og fair priser. Det bestilte blev leveret efter 5 dage og svarede til beskrivelsen. Alt ok. jeg forsøgte dog at spørge om nogle ting på mail til kundeservice, men på trods af 2 henvendels... Ver mais
A empresa respondeu
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God behandling og hurtig levering, samt gode priser

Resposta da Autodeleshop
Rimelig pris, klar besked undervejs og bruger nu heldigvis GLS som transportør.

Resposta da Autodeleshop
Hurtigt og korrekt. Skulle der være fejl, altid ombytning eller penge retur, nemt og hurtigt.

Resposta da Autodeleshop
gode varer og til den rigtige pris og rigtig levering

Resposta da Autodeleshop
perfekt, hvis det skulle være bedre skulle man have penge for at modtage varen.

Resposta da Autodeleshop
Levering var ikke det hurtigste, da det kommer fra udlandet, men produktet og prisen opvejer for resten

Resposta da Autodeleshop
Flot service god kvalitet til en billig penge stor ros

Resposta da Autodeleshop
Der er mange problemer med ombytning eller pengene tilbage

Resposta da Autodeleshop
Alt alt for langsomt og elendig service. Sidste gang jeg handler her. De har først afleveret min pakke til GLS en uge efter bestilling.
I december 2020 bedømte jeg Autodeleshop's service til værende ikke eksisterende, og det har desværre ikke ændret sig.
Min henvendelse til dem mangler stadig et svar, ud over de standart mails de skriver om at "de vil undersøge sagen" Det skal ikke tage mere end 2 måneder.
Når man bruger penge på at returnere dele til ombytning forventer man også at få pengene retur, eller som et minimum et svar - og det er ikke sket endnu her 19 januar 2021.

Lidt langsomt levering 5 dage + men i de corona tider er det vel at forvente

Resposta da Autodeleshop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.