Et dejligt besøg, endte i en rimelig god handel, en meget fin betjening og al papirarbejde udført kvikt og ok. Havde to mindre oversete mangler i klargøringen, men disse blev klaret meget elegant 4... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super god oplevelse og meget venlige. Første gang og sted jeg har leaset varevogn, og bestemt ikke sidste gang.
Top Service :-) & 5 stjerner herfra. Købte en bil hos dem igår og fik forlænget bilens syn til 2 år og plus fik 4 gratis vinterdæk til 0 kr. Virkelig rare medarbejdere og meget servicemindet som følge... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Autohuset Ballerup A/S er aut. KGM & JAC Motors forhandler og værksted. Derudover har vi et stort udvalg af brugte biler og varebiler. Autohuset Ballerup ambition er at skabe langvarige forhold - forholdet mellem dig som bilejer og os som din personlige forhandler og dit personlige værksted. Derfor er vores fokus altid at behandle vores kunder på en måde, der giver dem lyst til et fortsat samarbejde.
Informações de contato
Yderholmen 9, 2750, Ballerup, Dinamarca
- 32192219
- ofg@autohusetballerup.dk
- www.autohusetballerup.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg købte min nye bul igennem autohuset…
Jeg købte min nye bil igennem autohuset balleruo, og solgte samtidigt min gamle, det fungerede perfekt og alt gik som aftalt og hurtigt service fra personalet, især Omar. Alle aftaler var overholdt. Super behagelig velkomst og snak samt godt samarbejde igennem forløbet. Bestemt ikke sidste gang jeg handler igennem autohuset Ballerup
5 stjerner herfra
Jim
Super oplevelse
Super oplevelse. Har over de sidste 6 år købt to biler hos autohuset Ballerup og begge gange har de være super hjælpsomme, leveret fantastisk service og hjulpet os godt igennem handlen. Vores tredje bil bliver nok også derfra :)
God og professionel oplevelse!
Jeg har for nylig købt min første bil hos Autohuset, og hele oplevelsen har været intet mindre end tryg og god.
Det at købe en bil og optage et lån var en stor beslutning for mig, men personalet hos Autohuset gjorde det hele utroligt nemt og behageligt. De guidede mig igennem processen og besvarede alle mine spørgsmål. Derudover hjalp de mig med at finde det perfekte billån, der passede til mine behov (bedre end hvad min egen bank kunne tilbyde mig).
Tak til Autohuset for en fremragende service og en dejlig bil! De får mine allerbedste anbefalinger.
Anbefalelsesværdig bilforhandler!
Jeg har fornyeligt købt en bil hos Autohuset Ballerup. Super god og professionel service fra start til slut, hvor aftaler blev overholdt. Bilen øger køreglæden for hver dag.
Bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!
Mvh
En meget tilfreds kunde
Min varmeste anbefaling
Efter en anbefaling af Autohuset Ballerup, bestilte jeg tid til service og udbedringer på min bil. Jeg blev mødt af topprofessionelt, venligt og yderst imødekommende personale og min bil var klar samme dag. Stedet får mine varmeste anbefalinger og jeg kommer helt sikkert kun til at bruge dette værksted fremadrettet.
En søndags tur blev lige til en ny…
En søndags tur blev lige til en ny firma bil hos autohuset Ballerup super service både med handle og aflevering af bilen som var klar en dag føre kan virkelig anbefalde dem
Om du bor i den ene eller anden ende af…
Om du bor i den ene eller anden ende af landet, er en tur forbi Autohuset i Ballerup det hele værd, når du er på udkig efter en ny bil! Aldrig har jeg oplevet så kompetent personale og venlig rådgivning. Hold da op!
I dag købte jeg min første bil fra Autohuset og det gået smertefrit med den bedste service man kunne ønske sig.
Lyn hurtig levering og indregistrering!
Du føler dig super tryg hele vejen igennem købet og der er intet at sætte en finger på.
Hel sikkert et sted vi vil anbefale til andre.
Tak til Omar og Marcus
Har lige købt en Passat St fra Autohuset
Har lige købt en Passat St, car hos Ömer fra Autohuset. Faktisk en særdeles helt og aldeles fornøjelse, hvor jeg følte mig hørt og forstået samt vejledt professionelt under hele købet. Marcus og Ömer fra Autohuset fremstår yderst serviceminded og gør alt for, at man føler sig i trygge hænder. Efter jeg havde modtaget min bil, viste der sig en fejl på mit ene sidespejl med kappen. Ömer sørgede for, at fra jeg klagede over det til der sad en helt ny nymalet kappe på mit sidespejel gik der 7 timer. Den blev endda monteret på min bopæl af en servicemand fredag eftermiddag kl 16. Det må siges at være service. Kan varm anbefale Autohuset på det varmeste. Nå ja, min bil var ligeledes utrolig flot både indvendig som udvendig da jeg modtog den. 5 stjerner herfra uden at blinke en eneste gang.
Købte min bil hos Autohuset Ballerup
Købte min bil hos Autohuset Ballerup. Ømer har virkelig sans for kundeservice flink og venlig og deres biler er bare super lækre.
Ikke sidste gang jeg køber biler der.
Nissan qashqai
Så fik vi hentet vores nye/brugte bil.
Det er ikke sidste gang at vi handler hos autohusetballerup.
Vi havde fornøjelsen af Marcus, og han sørgede for vi kunne føle os trygge under hele handlen. Godt arbejde.
Super service.
Professionelt team.
Kunden I første række.
Tryg handel med gode vilkår.
Tak for handlen.
Har handlet ny/brugt bil hos "Ömer"…
Har handlet ny/brugt bil hos "Ömer" Autohuset. Ballerup. Absolut den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft. (har handlet bil i ca. 40 år.)
Søde, rare og fantastisk hjælpsomme.
Jeg kan kun anbefale et besøg, og vil til enhver tid vende tilbage.
Hurra for Autohuset Ballerup og 5 stjerner...
Gitte Arvidsson
SUPER professionelt sted 🙏
Har netop købt en varevogn her og må bare sige at servicen er helt i top, super god og personlig betjening af Ömer. Jeg vil til enhver tid anbefale stedet og kommer helt sikkert igen 😀
Torben Dahl, flagstangservice.
Super fin service
Super fin service, god og sjov tone i butikken.
Marcus yde en super fin service, vi fik bilen hurtigt og til aftalt tidspunkt. så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Har lige handlet bil og er yderst…
Har lige handlet bil og er yderst tilfreds med både priser og service. De er yderst serviceminded og man får hurtig og klar tilbagemelding på henvendelser.
Rigtig god service
Virkelig et godt sted at handle bil, imødekommende personale, god stemning, og man føler ikke man får trukket noget ned over hovedet. Skal klart et smut forbi næste gang jeg skal handle bil :)
Rigtig god service
Meget flinke
Fik rigtigt meget hjælp af Marcus, de biler vi ville kigge på kørte han frem så vi nemt kunne komme til og han hjalp med alle de forskellige bank ting og tog selv initiativ for at få tingene til at forløbe glat ved at ringe rundt. Vi ville gerne have bilen inden weekenden og Marcus gjorde hvad han kunne for at sørger for det skete.
Slutseddelen indeholdte alle de forbehold vi havde og sikrede handlen gik som smurt!
På kontoret sad også Kadir som kom med gode råd og vejledning når det var nødvendigt.
Det var bare god service til køb af bil.
Super kompetente og imødekommende…
Super kompetente og imødekommende personale.
Absolut et besøg værd.
Kan på det varmeste anbefale Autohuset Ballerup.
Dårlig service
Dårlig service
kan ikke anbefale dem!
Har ikke noget godt at skrive om dem.
Hele start oplevelsen var fin, de var rare og vi snakkede fint sammen.
Måtte skrive anmeldelsen igen da den første er blevet fjernet.
Havde en god oplevelse i forbindelse…
Havde en god oplevelse i forbindelse med salg af vores bil.
Bilen blev hentet til aftalt tid og til en fair pris.
God service, god oplevelse. Solgte min lettere brugte bil, fik en fin pris, og oplevelsen af en meget imødekommende og serviceminded forretning. Selve overdragelsen gik hurtigt og nemt, og de havde endda mulighed for hurtigt at lave om da mine planer for dagen ændrede sig. Virker som en god, reel og troværdig bilforhandler, kan kun anbefales.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.