Slecht gevoel weg genomen
Inmiddels prettig telefonisch contact gehad met de verantwoordelijke persoon van autobedrijf van der Heide.
Ik ben tevreden met de deal/oplossing die ik met het bedrijf heb gesloten.
17 maart 2026 onze nieuwe inruiler opgehaald. Aantal weken daarvoor gesprek met verkoper gehad wat erg stroef verliep. Het gesprek leidde uiteindelijk tot niets. Aantal dagen daarna op initiatief van verkoper een mail gekregen waarin een betere offerte, wat heeft geleid tot aankoop.
Bij thuiskomst na aflevering keek ik onder de motorkap. Tot mijn grote schrik trof ik een zeer vuile motor aan en een beschermkap die half was opgevreten door waarschijnlijk een marter. Na melding hiervan is een nieuw kapje naar mij opgestuurd. Na bezichtiging door een kennis wees die mij er op dat alle banden haarscheurjes vertonen die door uitdroging zijn ontstaan. Ik hoop dat dit geen issue is bij de 1e keuring eind november. Ook geeft het mij geen veilig gevoel. Kortom
vermoed ik dat deze auto niet is nagekeken voor aflevering en alleen is gewassen. Hierdoor een slecht gevoel gekregen van autobedrijf van der Heide.

Resposta de Autobedrijf van der Heide B.V. Emmeloord