Aversi Faldskærms Club Avaliações 115

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var virkelig fedt at have en tidlig tid, så man havde starten og det hele "for sig selv", der var ro på og god stemning. Sprang tandem med Crash - god, erfaren springer, som formår at joke en i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse 👌🏼🪂 Vi blev taget godt imod, og forklaret hele forløbet inden. Der var en god og venlig stemning på stedet. Min datter skulle springe først og under springet blev instruktøre... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de paraquedismo
  2. Clube de Paraquedismo

Escrito pela empresa

Aversi Faldskærmsklub er en af Danmarks førende faldskærmsklubber, hvor vi tilbyder oplevelser for både nybegyndere og erfarne springere. Med et passioneret og erfarent team sikrer vi, at sikkerheden altid er i top, og at du får en uforglemmelig oplevelse med adrenalinen i højeste gear! Vi sætter altid vores tandemspring fra mindst 4000 meters højde, så du får det ultimative frie fald. Klubben ligger kun 40 minutter fra København, hvilket gør det nemt at komme til os. Uanset om du drømmer om dit første tandemspring eller vil forfine dine færdigheder som erfaren springer, er vi her for at hjælpe dig. Vi byder på fantastisk fællesskab og en stærk klubånd, hvor alle er velkomne! 🌟 Se mere om klubben og vores priser på vores hjemmeside. www.aversi.dk Blue skies/ Team AVERSI

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk oplevelse 👌🏼🪂

Fantastisk oplevelse 👌🏼🪂
Vi blev taget godt imod, og forklaret hele forløbet inden. Der var en god og venlig stemning på stedet. Min datter skulle springe først og under springet blev instruktøren nød til at skære faldskærmen fra og lande med reserve skærmen. Det hele foregik roligt og uden panik.
Vi vil helt sikkert gerne prøve det igen🌞👌🏼🪂 Stor ros og tak til Flower Crash og 2 x Emil .....og selvfølgelig også piloten.

21 de junho de 2026

Hej Maria.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os! 🙏🪂

Vi er glade for at høre, at I følte jer godt modtaget, og at både briefing og stemningen på pladsen gjorde dagen til en god oplevelse.

Selvom det er sjældent, kan situationer som den, I oplevede under springet, opstå. Derfor træner vores instruktører netop disse procedurer regelmæssigt, så de kan håndtere dem roligt og sikkert – præcis som I oplevede. Vi er glade for, at både du og din datter følte jer trygge gennem hele forløbet.

Vi giver selvfølgelig den store ros videre til Flower Crash, Emil, Emil og piloten. 😊

Tak fordi I sprang med os – vi glæder os til at se jer igen til næste eventyr i luften! 🌞🪂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et styks genganger unlocked!

Sprang tandem med Crash - god, erfaren springer, som formår at joke en igennem hele molevitten og gav en fantastik tur og fornemmelse, kæmpe optur!
Før turen troede jeg ikke, jeg blev en genganger - men det gør jeg i hvert fald nu, og hvis man bliver guidet af de mennekser, jeg mødte, skal jeg helt klart springe ud i solospring ;)

21 de junho de 2026

Sådan! 🔥

Kæmpe fedt at høre, at Crash gav dig en oplevelse ud over det sædvanlige – han har en ret unik evne til at få både grin, spænding og tryghed til at gå op i en højere enhed. 😎🪂

Det bedste ved din anmeldelse er næsten, at du gik fra "jeg bliver nok ikke en genganger" til allerede at overveje solospring. Der er vist ikke meget tvivl om, at faldskærmssporten har bidt sig fast. 😉

Og bare rolig – vores soloinstruktører er mindst lige så skarpe som tandemholdet, så du kan trygt melde dig til, når du er klar til næste skridt. 🚀

Tak for de flotte ord – vi glæder os til at se dig tilbage i luften igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis du tør, så gør det hos AFC!

Helt igennem en fantastisk oplevelse. Dygtige mennesker omkring dig, der får dig til at føle dig tryg i noget så vanvittigt som at hoppe ud fra et fly. Det var mit første tandemspring, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. En utrolig dygtig instruktør og en fantastisk oplevelse. Jeg fik også en fed video med hjem som minde.

Jeg kan klart anbefale Aversi Faldskærms Club! ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🪂

Hvor er det fedt at høre, at dit første tandemspring blev så god en oplevelse, og at du følte dig tryg hele vejen. Det er præcis den følelse, vi gerne vil give alle, der hopper med os.

Tak for anbefalingen – og så er det jo kun et spørgsmål om tid, før du skal op og prøve igen! 😄

Bedste oplevelse

Virkelig venligt, imødekommende og humoristisk personale og dygtige instruktører man følte sig tryg ved. Følte også sikkerheden var i top. God fleksibilitet også ift. ens ønsker med video! Selve springet var så fed en “ude af kroppen” oplevelse! 5 stjerner herfra med en følelse af nysgerrighed på at prøve det igen hos Aversi ☺️

Tusind tak for de 5 stjerner! 🪂

Det glæder os meget at høre, at du følte dig tryg, godt taget imod, og at springet levede op til forventningerne. Den der helt særlige følelse efter et spring er svær at slå! 😄

Tak fordi du sprang med os – vi håber, nysgerrigheden trækker dig tilbage i luften igen.

Rigtig god oplevelse:)

Jeg havde Emil som instruktør, og han gjorde hele oplevelsen rigtig god. Han var utrolig sød, rolig og nem at snakke med, og man kunne mærke, at han havde styr på det hele. Det gjorde, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

Derudover var alle i klubben venlige og imødekommende, så det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Stor tak til Emil for den gode behandling og professionelle tilgang.

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🪂

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse. Tryghed, godt humør og professionalisme er noget af det vigtigste for os, så det er fedt at høre, at det skinnede igennem hele vejen.

Vi sender selvfølgelig dine pæne ord videre til Emil. Tak fordi du sprang med os – vi håber at se dig i luften igen en dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega fed oplevelse med tandemspring

Mega fed oplevelse med tandemspring. Der er styr på sikkerheden og bare total i orden håndtering af det hele.

Købte video også, og det forstyder jeg bestemt ikke. Springer med op med helmcam - så det blev super flot. Meget tilfreds.

Kan kun anbefales, du skulle prøve det.

Hey Jesper. ⭐⭐⭐⭐⭐
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Det glæder os meget, at du havde en fed oplevelse med dit tandemspring, og at både sikkerheden og hele forløbet levede op til dine forventninger. 🤩
Fedt at høre, at du også blev glad for videoen – det er den perfekte måde at genopleve oplevelsen på! 🎥🪂
Tak for anbefalingen, og vi håber at se dig igen. 🤝

Team Aversi

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hyggelig klub og der var styr…

Virkelig hyggelig klub og der var styr på det hele - Og tak til Emil for et meget trygt spring! 🫶🏼

Hey Nikita.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Det glæder os meget, at du oplevede klubben som hyggelig, og at der var styr på det hele. 😊
En ekstra tak for de pæne ord til Emil – vi sørger selvfølgelig for at give dem videre. 🤝🪂
Vi håber at se dig i luften igen en anden gang! 💙

Team Aversi

Virkelig god oplevelse her

Virkelig god oplevelse med Tandemspring her fra klubben. atmosfæren i klubben var helt i top og der var styr på det hele kunne man mærke, samt alle var rigtig flinke.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med dit tandemspring, og at du nød den gode stemning i klubben.

Tak fordi du valgte Aversi Faldskærmsklub – vi håber at se dig igen!
Blue skies..

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en fantastisk…

Jeg har haft et fantastisk faldskærmsudspring herfra Aversi Faldskærms Club. Jeg blev mødt af rare mennesker. Der forklarer alt stille og roligt. Det var en så fed oplevelse. Jeg kan kun anbefale hvis man vil have et faldskærmsudspring at tage til Haslev og spring hos dem. Fed dag

5 de junho de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos, og at du følte dig godt taget imod. Tak for anbefalingen – det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen til flere gode oplevelser i luften!

Fantastisk fed oplevelse

Fantastisk fed oplevelse. Både springet og de dejlige mennesker der var det for at gøre det muligt. 10/10 ville gøre det igen. En fed måde at fejre sin 25 års fødselsdag

14 de maio de 2026

Hej Vilde. Tusind tak for de fantastiske ord! 🤩
Vi er glade for, at både springet og stemningen hos teamet gjorde dagen helt speciel for dig. Du er altid velkommen tilbage til endnu et adrenalinkick 😎
Blue skies..

Super instruktør

Mega fedt. Vildeste oplevelse. Meget professionelle.

9 de maio de 2026

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Hej Tom Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌 Så fedt at høre, at du havde en vild oplevelse. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tandemsspring

Tandemsspring, fødselsdagsgave fra min søn som sprang static line samme dag. FANTASTISK oplevelse. Alt spillede, dejligt personale, superprofessionelle og imødekommende. Instruktøren var helt unik, rolig, kompetent og bare en fed fyr. Det samme med fotografen der filmede springet. Tandemsspring kan virkelig varmt anbefales for førstegangs springere, man får det hele; frit fald, udsigten når man daler de sidste 1500 meter. Og ude. At gøre andet end slappe af og løfte benene når man lander. PRØV DET, livet er for kort til ikke at give sig selv den fantastiske oplevelse 🙏🏻🙏🏻
Kæmpe tak til team Aversi

2 de maio de 2026

Hej Lars. Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏🏻

Det glæder os virkelig at høre, at både du og din søn havde en så god oplevelse hos os – og hvor fedt, at I kunne dele dagen sammen på hver jeres måde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling – det sætter vi stor pris på!

De bedste hilsner
Team Aversi ✈️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega fedt at springe hos aversi de er…

Mega fedt at springe hos aversi de er verdensklasse

27 de setembro de 2025

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Hej Magnus. Tak for din flotte anmeldelse 😎🪂 Vi glæder os til at se dig igen til næste spring 🪂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig fantastisk og fed oplevelse

Virkelig fantastisk og fed oplevelse. Man føler sig taget godt imod fra man kommer ind af døren, søde og smilende og instruktøren var meget professionel og man følte sig meget tryg. Kæmpe anbefaling her fra.

27 de setembro de 2025

Hej Sandra,
Mega fedt at høre! 😎 Det er lige sådan, vi vil have det – trygt, sjovt og med masser af adrenalin. Glæder os til at se dig til næste spring! 🪂💨

Vanvittigt fantastisk

Vanvittigt fantastisk

14 de setembro de 2025

Hej Britt. Tusind tak for din flotte anmeldese ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Blue skies

Vild oplevelse!!

Hold da op en vild oplevelse!
Mauro min tandem-master gjorde det til en fantastisk oplevelse, han var så sikker og god til at forklare, at jeg aldrig blev nervøs, selv ikke da det grænseoverskridende hop ud af flyet skulle klares!! Oplevelse der ikke kan forklares eller beskrives, den skal opleves 🛩️🪂 tak for turen 🙏🏼😍

12 de setembro de 2025

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Hey Rune. Tak for den flotte anmeldelse 🙏🏼😍 Fantastisk at høre, at Mauro gjorde oplevelsen tryg og uforglemmelig – Det plejer han også at gøre! 🚀🪂 Vi glæder os til at byde hele jeres mandeloge velkommen til et nyt eventyr!

Fantastik oplevelse!…

Tusind tak for en fantastisk oplevelse med tandemspring i søndags. Og en særlig tak til “Valter”, som med den helt rette kombination af ro og nærvær, gjorde mig så tryg som som det var muligt når jeg nu skulle til at falde ud af et fly ved 4000 meter højde. Og også en særlig tak til Rudi som filmede springet og lavede den fedeste video til mig.
Jeg tror ikke det er sidste gang jeg har besøgt Aversi Faldskærms Club ❤️
Måske et par tandem mere og så et solo-kursus? 🤔

31 de agosto de 2025

Hej Maja.
Tusind tak for din anmeldelse ❤️ Vi sender straks rosen videre til Valter og Rudi! Glæder os til at se dig igen – først et par tandemspring, og så et solokursus… så er du pludselig en af dem, der hopper ud hver weekend 🤩🪂 ps. Vi har allerede et solokursus her i Septemper..
TEAM AVERSI

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais