Aversi Faldskærms Club Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg sprang tandemfaldskærm hos Aversi i dag med Peter som instruktør, og det var uden tvivl den vildeste og fedeste oplevelse, jeg nogensinde har prøvet! Fra start til slut følte jeg mig tryg og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig venligt, imødekommende og humoristisk personale og dygtige instruktører man følte sig tryg ved. Følte også sikkerheden var i top. God fleksibilitet også ift. ens ønsker med video! Selve sprin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var virkelig fedt at have en tidlig tid, så man havde starten og det hele "for sig selv", der var ro på og god stemning. Sprang tandem med Crash - god, erfaren springer, som formår at joke en i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse 👌🏼🪂 Vi blev taget godt imod, og forklaret hele forløbet inden. Der var en god og venlig stemning på stedet. Min datter skulle springe først og under springet blev instruktøre... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de paraquedismo
  2. Clube de Paraquedismo

Escrito pela empresa

Aversi Faldskærmsklub er en af Danmarks førende faldskærmsklubber, hvor vi tilbyder oplevelser for både nybegyndere og erfarne springere. Med et passioneret og erfarent team sikrer vi, at sikkerheden altid er i top, og at du får en uforglemmelig oplevelse med adrenalinen i højeste gear! Vi sætter altid vores tandemspring fra mindst 4000 meters højde, så du får det ultimative frie fald. Klubben ligger kun 40 minutter fra København, hvilket gør det nemt at komme til os. Uanset om du drømmer om dit første tandemspring eller vil forfine dine færdigheder som erfaren springer, er vi her for at hjælpe dig. Vi byder på fantastisk fællesskab og en stærk klubånd, hvor alle er velkomne! 🌟 Se mere om klubben og vores priser på vores hjemmeside. www.aversi.dk Blue skies/ Team AVERSI

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

30 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

The Best

The Best, I have sky dived all over the world, this team is all fun while being thouroughly professional!!!

Kudos to Jacob and his team!!!

9 de julho de 2025

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Thank you so much for the amazing words! 🙌
We're thrilled to hear you had a great time with us 🌍✈️

Big kudos back to you, and greetings from Jakob and the whole team! 😊🪂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was a lot of fun everyone should try…

It was a lot of fun everyone should try this

9 de julho de 2025

Thanks a lot! 😄
We’re so happy you had fun — and we totally agree, everyone should try it at least once! 🪂🔥

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse i trygge…

Fantastisk oplevelse i trygge omgivelser med super energiske Aversi folk. Tak for to fantastiske tandemspring for mig og min datter <3.

22 de junho de 2025

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det var en fornøjelse at sende dig og din datter afsted – skønt at I havde en fantastisk oplevelse sammen 🪂
Vi håber at se jer igen til flere eventyr i frit fald 🪂💨
Team AVERSI

Fantastisk sted og oplevelse

Min kæreste var ude og springe sidste weekend og han havde den fedeste dag, god service og søde mennesker..
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻- Til Mauro!!

20 de junho de 2025

Hej Pernille. Tusind tak for din flotte anmeldelse.. 🙌
Hvor er det fedt at høre, at din kæreste havde en fantastisk dag hos os.
Vi håber at se jer igen til flere højtflyvende oplevelser! ✈️🪂Vi søger for at Mauro for jeres 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Faldskærmsspring i Aversi Faldskærms Club . Jeg havde mit livs oplevelse i går hos…

Jeg havde mit livs oplevelse i går hos Aversi Faldskærms Club ved Haslev. Jeg er 62 år og besluttede for en måned siden, jeg ville springe ind i et nyt liv.
Bookede et tandemspring, mødte meget spændt op. Men nok mest nysgerrig på en fed oplevelse.
Fantastiske instruktører. Følte mig 100 % i sikre hænder. Jeg elskede det og vil prøve igen. Tak til Aversi for en fabelagtig oplevelse.

22 de junho de 2025

Hej Lena.
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊
Det glæder os enormt at høre, at du havde dit livs oplevelse hos os – og hvor er det sejt, at du valgte at springe ind i et nyt kapitel i livet med et tandemspring! 💪✈️
Vi sender en stor tak tilbage for din tillid og dine pæne ord – og vi glæder os til at se dig igen til endnu et spring! 🙌🪂

Fed oplevelse

Fed oplevelse, fede mennesker

20 de junho de 2025

Hey Mike. Tak for din fine anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amazing experience!

Personal was professional and friendly, the sky dive was exceptional!

18 de junho de 2025

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Hi Mikhail. Thanks a lot! 😊 We're so glad you had an exceptional skydive and felt well taken care of. Hope to see you again for another skydive.
TEAM AVERSI

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mig og min familie have en super dag i… Kurt

Mig og min familie have en super dag i mandags, søde mennesker i klubben. Og jeg fik alletiders tandemspring med Marco. Jeg har drømt om at prøve længe og nu lykkes det, kunne godt gøre det igen. Hilsen Kurt

9 de junho de 2025

Hej Kurt!
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊 Vi er glade for, at du og familien havde en super dag – og fedt at høre, at dit spring blev den fantastiske oplevelse, du havde drømt om! Du er altid velkommen igen – 🚀

TEAM Aversi 🪂

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Bookede et tandem spring og må bare sige at det oversteg mine forventninger fuldstændigt! Instruktøren var så super dygtig og gjorde mig helt tryg omkring det. Jeg gør det helt klart igen!

7 de junho de 2025

Hej Sandra – tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐
Hvor er det fedt at høre, at springet overgik dine forventninger – lige præcis sådan vi gerne vil have det!
Et tandemspring skal være en vild og uforglemmelig oplevelse, og vi glæder os allerede til at sende dig ud i det blå igen! 🪂☀️

Meget søde instruktører

Mauro og Jakob er to fantastiske instruktører der hjalp min søn gennem et fantastisk tandemspring.

Tak for en god dag :-)

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at din søn havde en fantastisk oplevelse.
Vi håber at se jer igen hos os i Aversi! 🪂☀️

Bedste oplevelse

Fantastisk oplevelse og god instruktør

Hey Lizette. Tusind tak for din anmeldelse! 😎
Fedt at høre, du havde en fantastisk oplevelse og var glad for instruktøren – sådan skal det være! 🪂🔥

Virkelig god oplevelse!

Hey Malika. Tusind tak for din anmeldelse.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse, trygt og søde mennesker

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Hey. Tusind tak for din ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ anmeldelse. Dejlig at høre at du havde en perfekt oplevelse..

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En spændende oplevelse i trygge hænder

En spændende oplevelse i trygge hænder, hos mennesker som ved hvad de gør!

24 de maio de 2025

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Hej Bjørn. Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙌 🪂Hvor er det fedt at høre, du havde en super oplevelse hos os – det er lige præcis dét, vi altid går efter! 💪😄

Team AVERSI

Best experience ever!

It was absolutely wonderful! Something very very special!
Best experience ever! I recommend the club - you’ll remember this day forever!

24 de maio de 2025

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Thanks so much for the kind words! 😊
We're thrilled you had an unforgettable jump and truly appreciate the recommendation.
We’d love to have you back in the sky with us someday! 🪂
TEAM AVERSI

Den fedeste oplevelse

Super vild oplevelse. Sprang tandem med en super dygtig instruktør, der sørgede for, at jeg følte mig tryg igennem det hele.

14 de maio de 2025

Hej Stine. Tusind tak for din anmeldelse! 😍
Fedt at høre, du havde en vild oplevelse og følte dig tryg hele vejen – Det er lige præcis sådan et faldskærmsspring hos os skal være! 🪂
Vi vil glæder os til at se dig igen en anden gang.
Blue skies....
Team Aversi

Fantastisk oplevelse 💪🏼😝

Fantastisk oplevelse 💪🏼😝
Virkelig kompetent personale - skønne omgivelser - og overordnet en følelse af der er styr på tingene. God og gavnlig information - og rigtig gode til at håndtere alle de forskellige følelser man oplever undervejs
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg oplever det - og vil uden tvivl vælge Aversi igen…

11 de maio de 2025

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Tusind tak for den flotte anmeldelse.😄💪🏼 Det lyder som en dag, der sad lige i skabet – præcis som vi håber, den gør for alle 😄 Vi gør vores bedste for at skabe trygge rammer og en god stemning, så det er fedt at høre, det kunne mærkes! Glæder os til at springe med dig igen en anden gang 🪂

Povel

Povel er konge

11 de maio de 2025

Resposta da Aversi Faldskærms Club

Hej Martin 😄 Tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi elsker 5-stjernede anmeldelser – også de korte! Vi er også selv ret glade for Paul 😍 Men vi plejer at kalde ham for "master" (Tandemmaster) 😎✈️

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais