Baker Ross Nederland Avaliações 8.042

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

We hadden houten paasfiguurtjes die je in elkaar kunt zetten, voorgestanst. Zag er leuk uit maar het was jammer dat niet alles paste, ik moest wat kleine aanpassingen maken, mijn kleindochter was er h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestel geregeld wat voor mijn gastouderopvang voor knutselactiviteiten. Leuke spullen voor een leuk prijsje. Laatst schudbollen besteld 2 van de 12 waren beschadigd. Heb contact opgenomen, binne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Weer een mooi net pakket, snel bezorgd, met leuke knutsels voor een grote groep kinderen. Ze hebben het met veel plezier gemaakt en al het werk wat wij eraan hadden was uitdelen :)

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies
  2. Loja de Materiais Artísticos
  3. Loja de Jogos

Sobre Baker Ross Nederland

Kunst & Knutsels Knutsel activiteiten Speelgoed Aanbiedingen Neem contact met op

Inspirerende creativiteit sinds 1974

We vinden dat het voor ouders, leraren en vooral kinderen gemakkelijk moet zijn om hun creatieve potentieel te benutten met toegang tot leuke en educatieve knutselactiviteiten voor een geweldige prijs. Dat komt omdat het inspireren van jonge creatievelingen met educatieve spelideeën hen vanaf het begin aan het denken en leren zet.

We hebben een enorm assortiment aan knutselspullen op voorraad die spelenderwijs leren eenvoudig en plezierig maken voor het hele gezin. Bovendien hebben we honderden gratis knutselprojecten en leuke tekeningen met een thema - omdat we kinderen graag helpen om iets te bereiken!

Exclusieve producten

Met meer dan 75% van de producten exclusief voor Baker Ross, is het nergens beter om te winkelen voor uw benodigdheden voor kunst en handwerk of feestartikelen. Ons speelgoed, knutselsets en fantasiestimulerende activiteiten zijn ontworpen voor kinderen en brengen plezier en leren samen, zodat iedereen overal het creatieve plezier van knutselen en knutselen kan ervaren.

Geldteruggarantie

Alle producten die door Baker Ross Limited worden verkocht, worden geleverd met een geld-terug-tevredenheidsgarantie. Daarom, als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling of een product, stuur het dan gewoon binnen 28 dagen na ontvangst naar ons terug voor een volledige terugbetaling van de goederenwaarde of omruiling.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

8 mil avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er was een stuk vaasje bij.

Er was een stuk vaasje bij.

Hallo,

Het spijt ons dat er een vaasje is gebroken.
We nemen zo snel mogelijk per e-mail contact met u op om u verder te helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verwerking van de bestelling en…

Snelle verwerking van de bestelling en correcte communicatie.

Hoi Tine,

We willen u heel hartelijk bedanken voor de positieve beoordeling die u zo vriendelijk was voor ons achter te laten.

We stellen dit zeer op prijs.

Het doet ons goed te horen dat u tevreden was over het bestelproces en de communicatie.

Snelle verzending

Snelle verzending; alles netjes ingepakt. Helemaal prima.

Hoi Denise,

Hartelijk dank dat u de tijd en moeite heeft genomen om zo’n positieve beoordeling achter te laten.

We zijn erg blij te horen dat uw pakket onbeschadigd is aangekomen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De persoonlijke en snelle reactie op…

De persoonlijke en snelle reactie op mijn bericht, dat de zending (helaas) deels kapot was aangekomen, is zeer positief ontvangen.
Jammer dat ook een snelle her-levering 1 kapot artikel bevatte. Het transport is mogelijk te ruw met het keramieken artikel omgegaan.

26 de março de 2026

Hallo,

Wat fijn dat u onze snelle reactie waardeert.
Het spijt ons te horen dat de herlevering ook een beschadigd artikel bevatte.
We nemen dit mee in de evaluatie van onze transportmethoden om schade te voorkomen.
Dank voor uw feedback.

Het Baker Ross-team,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima spul om te knutselen

Wat er staat wordt ook geleverd, qua kwaliteit en dat ook binnen redelijke tijd.

27 de março de 2026

Hoi Gerd,

We willen je graag bedanken voor je vijfsterrenrecensie; we stellen dit zeer op prijs.

We zijn blij te horen dat je tevreden bent over je ervaring deze keer.

Helaas nog niets mogen ontvangen

Helaas nog niets mogen ontvangen

1 de abril de 2026

Hallo,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.
We zullen dit direct onderzoeken en zo snel mogelijk per e-mail contact met u opnemen.
Bedankt voor uw feedback.

Ondanks de late zending

Ondanks de late zending, zeer tevreden over klantenservice

26 de março de 2026

Hoi Laura,

Het spijt ons te horen dat het pakket later is aangekomen dan verwacht.

We willen je heel hartelijk bedanken voor je positieve beoordeling en voor je tevredenheid over onze klantenservice.

Hartelijk dank

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De keramieken knutsel spullen kwamen…

De keramieken knutsel spullen kwamen goed verpakt en onbeschadigd uit de doos!

25 de março de 2026

Hoi,

Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling die u voor ons hebt achtergelaten.

We zijn erg blij te horen dat uw artikelen onbeschadigd zijn aangekomen.

Hallo,

Het spijt ons zeer dat uw bestelling niet is aangekomen.

We zien dat u contact met ons heeft opgenomen en dat er naar aanleiding daarvan een vervangend product voor u is verzonden.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

krijtstiften besteld waarin de rode…

krijtstiften besteld waarin de rode stift geen kleurpatroon in zit.
sneeuwbollen zijn leuk maar erg klein

Hallo,
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat de krijtstift niet goed was en dat de sneeuwbollen kleiner waren dan verwacht.
We zullen dit intern evalueren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duurde alleen heel lang voordat het er…

Duurde alleen heel lang voordat het er was.
Maar de knutselspullen zien er goed uit

Hoi Ellie,

Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons een 5-sterrenbeoordeling te geven; dat waarderen wij enorm.

Onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht, maar we zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw producten.

Hartelijk dank

porseleinen paasmandjes

We hadden porseleinen paasmandjes besteld. Helaas wat het voor de lange reis vanuit de UK niet zo heel goed verpakt en waren er een aantal gebroken. Ze zaten gewoon in een doosje en er was geen extra materiaal toegevoegd om kapot gaan te voorkomen. Zonde. Verder leuk om te knutselen en te versieren.

Hoi Linda,

Wij willen u hartelijk bedanken dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten over uw ervaring deze keer.

Het spijt ons te horen dat u bij ontvangst van uw pakket beschadigde artikelen heeft ontvangen.

Ik heb u hierover een e-mail gestuurd en wil mij verontschuldigen voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima product en vlot geleverd.

Prima product en vlot geleverd.

24 de março de 2026

Hoi,

We stellen de vijfsterrenrecensie die u zo vriendelijk was om achter te laten zeer op prijs.

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden was over uw product en de snelle levering.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veel keus en snelle levering

23 de março de 2026

Hoi Jolanda,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een geweldige recensie achter te laten.

We zijn blij te horen dat u tevreden was over het aanbod en de snelle levering.

Prima service.

Prima service.

20 de março de 2026

Hallo Peter,
Bedankt voor uw beoordeling.
We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling en de ontvangen service.

Huisjes volledig kapot ontvangen

We bestelden 10 bijenhuisjes uit keramiek om te schilderen. 8 van de huisjes zijn volledig kapot aangekomen. Heel jammer dat dit niet beter werd ingepakt! Enkel aan de bovenkant een beschermde folie.

19 de março de 2026

Hallo Jolien,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback achter te laten. Het spijt ons zeer dat u dit probleem had met uw bestelling.
Een medewerker van onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen om de situatie recht te zetten.
Onze excuses voor het ongemak of de teleurstelling.
Vriendelijke groeten
Het Baker Ross Team

Hele goede ervaring

20 de março de 2026

Hallo,
Bedankt voor uw beoordeling.
We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling en de ontvangen service.

Mooie paasknutselsets

25 de março de 2026

Hallo,
Wat fijn dat het knutselpakket zo'n succes was! We zijn blij te horen dat de kinderen er plezier mee hebben gehad en dat het jullie werk bespaard heeft. Bedankt voor de mooie review!
Valentina,
Het Baker Ross Team

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kleiner en kwetsbaarder dan verwacht

Kleiner en kwetsbaarder dan verwacht, andere kwaliteit dan voor ogen, niet bruikbaar voor kinderen in de kinderopvang. Retourneren is niet rendabel gezien het zelf bekostigd moet worden.

24 de março de 2026

Hoi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.

Het spijt ons te horen dat u deze keer niet tevreden was met uw aankoop.

Op onze website geven we advies over de maten van de artikelen die u heeft gekocht.

U kunt deze artikelen retourneren voor een terugbetaling, maar helaas zijn de verzendkosten in dit geval voor rekening van de klant.

Onze excuses voor het ongemak en de verwarring.

Het Baker Ross-team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.