Alles was netjes verpakt. Er ontbrak alleen 1 artikel bij de levering. Maar de klantenservice was erg vriendelijk en stuurde het ontbrekende artikel alsnog op. De kinderen zijn heel erg blij met a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Leuke producten, prima levering (ik dacht dat het even een paar dagen duurde, maar ik vind dat geen ramp). Goede kwaliteit van de artikelen.
De materialen waren zeker ok, maar de bestelling was niet binnen 4-5 werkdagen beschikbaar, Colis Privés is niet langsgekomen, en toen ik in het afhaalpunt kwam na ontvangst van de mail, besteld 14 au... Ver mais
Bestel geregeld wat voor mijn gastouderopvang voor knutselactiviteiten. Leuke spullen voor een leuk prijsje. Laatst schudbollen besteld 2 van de 12 waren beschadigd. Heb contact opgenomen, binne... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Baker Ross Nederland
Kunst & Knutsels
Knutsel activiteiten
Speelgoed
Aanbiedingen
Neem contact met op
Inspirerende creativiteit sinds 1974
We vinden dat het voor ouders, leraren en vooral kinderen gemakkelijk moet zijn om hun creatieve potentieel te benutten met toegang tot leuke en educatieve knutselactiviteiten voor een geweldige prijs. Dat komt omdat het inspireren van jonge creatievelingen met educatieve spelideeën hen vanaf het begin aan het denken en leren zet.
We hebben een enorm assortiment aan knutselspullen op voorraad die spelenderwijs leren eenvoudig en plezierig maken voor het hele gezin. Bovendien hebben we honderden gratis knutselprojecten en leuke tekeningen met een thema - omdat we kinderen graag helpen om iets te bereiken!
Exclusieve producten
Met meer dan 75% van de producten exclusief voor Baker Ross, is het nergens beter om te winkelen voor uw benodigdheden voor kunst en handwerk of feestartikelen. Ons speelgoed, knutselsets en fantasiestimulerende activiteiten zijn ontworpen voor kinderen en brengen plezier en leren samen, zodat iedereen overal het creatieve plezier van knutselen en knutselen kan ervaren.
Geldteruggarantie
Alle producten die door Baker Ross Limited worden verkocht, worden geleverd met een geld-terug-tevredenheidsgarantie. Daarom, als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling of een product, stuur het dan gewoon binnen 28 dagen na ontvangst naar ons terug voor een volledige terugbetaling van de goederenwaarde of omruiling.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Er was iets kapot van mijn bestelling
Er was iets kapot van mijn bestelling. In hele snelle tijd kreeg ik het gelijk weer toegestuurd. Prima service.

Resposta da Baker Ross Nederland
Heb de bestelling nooit ontvangen
Heb de bestelling nooit ontvangen. 2 keer een mail naar jullie verzonden en geen reactie

Resposta da Baker Ross Nederland
Later geleverd dan verwacht waardoor ik…
Later geleverd dan verwacht waardoor ik elders materiaal heb moeten bestellen om te gebruiken op het verjaardagsfeestje van mijn zoon.

Resposta da Baker Ross Nederland
Zo leuk om te doen met de kleinkinderen.
De kleinkinderen zijn er blij mee.
Ze krijgen zo wel een paar
uurtjes om.
Heel leuk om samen iets te knutselen.

Trage levering
Snelle reactie op een bestelling. Producten zijn in orde.
Jammer van de lange levertijd. 13 dagen tussen bestelling en levering

Resposta da Baker Ross Nederland
Alles is geleverd wat ik besteld heb en…
Alles is geleverd wat ik besteld heb en de produkten zijn super leuk. Wel wat langer op moeten wachten, omdat het uit Engeland komt, dus goed van te voren bestellen, is niet binnen een week bij je in huis.

Resposta da Baker Ross Nederland
Leuke aparte knutselspullen voor de…
Leuke aparte knutselspullen voor de kleinkinderen
Vooral het houten materiaal vinden ze eindeloos
Het kan makkelijk ff opgeruimd als het nog niet af is ….ze hebben hun eigen mand met baker en Ross materiaal
Top en dank je wel

Resposta da Baker Ross Nederland
Wat er geleverd is was oke
Wat er geleverd is was oke. Helaas wel te weinig bekertjes die wij wel direct nodig hadden. maar wel snelle service met terugbetaling.

Aanrader!
Ik bestel regelmatig bij Bakerross en ze hebben mij (en vooral mijn kinderen) nooit teleurgesteld. Alles wordt altijd snel en compleet geleverd, ze hebben een enorme keuze, het is betaalbaar en van goede kwaliteit.

Als vanouds...
Goede verhouding kwaliteit - prijs.
Vlotte levering.
Duidelijke communicatie.

Resposta da Baker Ross Nederland
Helaas bleef het DIY niet zitten
We hebben leuke plastic flessen besteld die je dan zelf zou kunnen beschilderen met de aangegeven stiften. Helaas waren deze stiften niet watervast..

Resposta da Baker Ross Nederland
Product bleek uit het buitenland te…
Product bleek uit het buitenland te komen met een langere verzendtijd dan op de website was aangegeven.

Leuke producten
Leuke producten, blije kinderen, leuke prijzen en snelle levering.

Resposta da Baker Ross Nederland
Heb niks ontvangen en ook nog geen geld…
Heb niks ontvangen en ook nog geen geld terug! Komt dus eigenlijk door gls bezorging