Bakkermode

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

complete misleiding ! op de foto een mooie gebreide trui met kleurlijntjes in gekleurde wol. in realiteit een witte trui waarop kleurlijntje geprint waren, in andere kleuren. retour lukt niet want is... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scam artists!!! Buyer beware I had to pay to return the item as registered post and then they didn’t refund me!! Total scam I don’t understand how these types of websites do not get shut down

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

J’ai commandé un pyjama en coton … j’ai reçu un vêtement mal coupé en matière synthétique. J’ai demandé un formulaire de retour et de remboursement : je devrais ,selon eux , le renvoyer à mes frais à... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenlijk een 0 waard : de lange trui/jurk komt met moeite van onder mijn oksels en de mouw(tjes) komen tot aan mijn ellebogen. Lang moeten wachten op dit gedrocht en dit gaat rechtstreeks naar dekled... Ver mais

Todas as avaliações

37 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lijkt gewone Nederlandse website

Lijkt gewone Nederlandse website. Heb jas besteld. Zag er op plaatje mooi uit. Zeer slechte kwaliteit. Bij retour sturen moeten ze retour eerst " beoordelen" en doen ze moeilijk. Je moet dan eerst een foto opsturen. Ook als je foto stuurt krijg je je geld niet terug. Niet bestellen hier. ZIJN OPLICHTERS!!!

21 de maio de 2025

Wat erg dit

Wat erg dit, ik bestelde een leuke jurk, had niet door dat dit bedrijf gewoon een doorgeefluik van Aliexpress is. Ik kreeg een goedkoop stuk stof wat in de verste verte niet leek op de jurk die ik besteld heb. En nu maar afwachten of het nog retour gestuurd mag worden. Bestel hier niet!

17 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde een kleedje het is te klein…

Ik bestelde een kleedje het is te klein ik vraag om het terug te sturen en mijn centen terug te krijgen het voldoet ook niet met wat ik op iPad te zien kreeg antwoord dat ik het niet mag terugsturen en dat ik naar mijn centen kan fluiten ik vind dit echt BEDRIEGELIJKE PRAKTIJKEN RAAD IEDEREEN AAN DAAR NIETS TE BESTELLEN

14 de maio de 2025

In één woord schandalig

In één woord schandalig! Ze laten super mooie plaatjes zien en wat je in werkelijkheid krijgt komt niet eens een beetje in de buurt!! Retourneren schiet niet op want daar betaal je zo'n 50 a 70 euro voor. Echt mega frustrerend. Ik raad niemand aan hier te bestellen!!

13 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opgelicht? Via Ideal geld terug!

Voor diegenen die ook opgelicht zijn door Bakker mode. Als je betaald hebt via Ideal, neem contact op met Ideal. Ideal heeft een andere partij onderzoek laten doen naar Bakker mode en die partij heeft gekeken of mijn geld terug gestort kon worden. Het onderzoek duurt wel ff (bijna 2 maanden geduurd), maar vorige week is mijn geld gestorneerd. Het is het proberen waard, want via Bakker mode krijg je toch niks terug.
Ik ben iig blij dat ik mijn geld terug heb!

1 de janeiro de 2025

Oplichterij…

Ik bestelde gladiator sandalen bij bakkersmode.nl. ze zijn te groot en wou ze terugsturen en mijn geld terugkrijgen.
"Te groot" vinden ze geen geldige reden om ze terug te sturen...?! Ik krijg mijn geld niet terug . Oplichters!
Ps die sandalen stonden 49,99 geprijsd .. mooi lokmiddel want nu staan ze 123 euro geprijsd...

25 de abril de 2025

Ik heb een jurk besteld

Ik heb een jurk besteld, valt heel klein uit, is geen Nederlandse maat. Ik wil het terugsturen maar is niet mogelijk en ik heb het al betaald, na veel heen en weer gemail blijven ze bij hun standpunt, te klein is geen reden voor hun om het te retourneren en geld terug te geven.
Ik bestel nooit meer bij Bakker mode.

30 de abril de 2025

Bakker Mode

Bakker Mode, klinkt Nederlands. Het retour adres is welliswaar echt China..

Zakken vullen, dat kunnen ze wel op deze manier 😈

Nog nooit meegemaakt, dit is geen betrouwbare website!

Bestel beter ergens anders!

FAKE FAKE

Ik krijg mijn zin niet maar jullie ook niet! Geloof mij maar, jullie zijn geen 1 ster waard en dat ga ik hier heel vaak plaatsen!

29 de abril de 2025

Oplichters!

Oplichters!! Niet bestellen! Je krijgt plastic schoenen ipv leer, retourproces starten kan niet en e-mails komen van een AI klantenservice. Ga het overal melden bij de instanties.

26 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het product lijkt niet op de foto

Het product lijkt niet op de foto: het ziet erg goedkoop uit! Ik ga niet eens proberen het vreselijk lelijk artikel terug te sturen omdat ik vermoed dat ik mijn geld niet terug ga krijgen. Dus helaas veel geld betaald voor een lelijke stuk stof. Dus, niet kopen!!!!

9 de abril de 2025

Oplichters

Spullen komen rechtstreeks uit China. Niet gekregen wat ik bestelde. Maar aktie van Bakker hoef je niet te verwachten.
Oplichters.

13 de fevereiro de 2025