complete misleiding ! op de foto een mooie gebreide trui met kleurlijntjes in gekleurde wol. in realiteit een witte trui waarop kleurlijntje geprint waren, in andere kleuren. retour lukt niet want is... Ver mais
Bakkermode
Veja o que dizem as avaliações
Scam artists!!! Buyer beware I had to pay to return the item as registered post and then they didn’t refund me!! Total scam I don’t understand how these types of websites do not get shut down
J’ai commandé un pyjama en coton … j’ai reçu un vêtement mal coupé en matière synthétique. J’ai demandé un formulaire de retour et de remboursement : je devrais ,selon eux , le renvoyer à mes frais à... Ver mais
Eigenlijk een 0 waard : de lange trui/jurk komt met moeite van onder mijn oksels en de mouw(tjes) komen tot aan mijn ellebogen. Lang moeten wachten op dit gedrocht en dit gaat rechtstreeks naar dekled... Ver mais
Koop nooit bij Bakkermode het spul komt…
Koop nooit bij Bakkermode het spul komt uit Hong Kong.
De jas zou een winterjas moeten zijn maar voor de herfst is die nog te koud en maat is niet goed. Retour sturen kost nogal wat
Maar dat ga ik wel doen. Helaas moet je een QR code hebben om het terug te doen bij een DHL punt en die sturen ze niet.
Trui erg laat geleverd en 100% polyester
Trui uiteindelijk binnengekregen naar blijkt 100% polyester, terwijl op de website wol stond. Meestal check ik websites van tevoren, dit keer niet gedaan. Ik ga hier nooit meer iets bestellen en raad anderen aan dat ook niet te doen.
Eigenlijk geen ster waard!
Eigenlijk geen ster waard!
Ik had het eerder moeten checken, heb zon spijt van mijn bestelling. Stond een dons winterjas, het is gewoon prut en erg slechte kwaliteit. Terugsturen is naar China met hoge kosten, Ga ik wel doen want deze zijn altijd nog goedkoper dan de (mis)aankoop.
Helemaal eens met de rest van de…
Helemaal eens met de rest van de reviews! Ze doen alsof ze Nederlands zijn maar na bestelling blijkt het uit China te komen. Goedkope rommel. Ze verkopen suède maar sturen plastic. Tas totaal anders dan op de foto! Terugsturen kost €15-30! Echt oplichters nooit wat kopen!!
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!! Op website staat echte leren tas. Maar je krijgt plastic in plaats van het. Terugsturen alleen naar China op je eigen kosten.
FRAUDE!!
FRAUDE!!! Commande jamais reçue, aucun service après vente, numéro de téléphone avec aucun correspondant, print screens sur le site,…
Terrible service and they are…
Terrible service and they are completely fake , never do shopping from this store
Nepbedrijf met namaak producten
Nepbedrijf met namaak producten. Je krijgt niet wat je besteld hebt en moet op eigen kosten terug sturen naar China.
Ik snap niet dat dit 2,5 ster kan opleveren, want ik zie alleen maar reviews dat dit oplichters zijn, en iedereen geeft 1 ster. (die ook nog te veel is.
Bestel hier niks! Niet doen!
EEN STEL BEDRIEGERS
EEN STEL BEDRIEGERS, CHINESE ROMMEL !
En het ergste van al is dat zij een naam kiezen die heel erg overeenkomt met een andere winkel en voor veel Verwarring zorgen !
Leren tas blijkt plastic
Leren tas besteld, maar het is plastic. Terugsturen moet op eigen kosten. Dit bedrijf zit in China en komt hier ongestraft mee weg. Niet bestellen. Dit zijn oplichters!
bakkermode heeft FAKE logo's
bakkermode heeft FAKE logo's, TrustScores, sterrenscores, widgets en/of reviews van Trustpilot op hun website staan. Daarmee willen ze u, de consument, de indruk geven dat ze legitiem zijn. Ik kan u verzekeren; dat zal niet hun enige leugen zijn. Er zijn screenshots gemaakt en deze website is gerapporteerd.
Oplichters niet doen
De trui is niet van het beloofde materiaal, de mouwen zijn gek strak en terug sturen mag binnen een maand maar kost bijna net zo veel als de hele trui zelf. Oplichters.
Het is nog niet eens 1 ster waard
Het is nog niet eens 1 ster waard. Troep uit China. Beschrijving en foto's totaal anders. Trap er niet in!! Tas is plastic en geen suede moet het terugsturen naar China. Dat doen ze maar lekker zelf stelletje oplichters!
Bedrijf uit hongkong dat zich voordoet…
Bedrijf uit hongkong dat zich voordoet als een nederlands bedrijf. Spullen worden niet verzonden.
Oplichting items komen van aliexpress…
Oplichting items komen van aliexpress en bestelling niet binnengekregen