www.bentbrandt.dk Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sagde de havde varen på lager, det havde de ikke alligevel, så sendte bare en forkert vare og tog pengene. Nu skal jeg så vente en måned, og bøvle med at sende det forkerte retur.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg måtte vente 2 måneder på tallerkener jeg bestilte. Jeg ville have afbestilt, men jeg bestilte i januar, og ventede 2 uger, før jeg fik at vide at varerne var forsinket fra leverandør og forve... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Super dårlig kundeservice!! De er hurtige til at leverer din ordre, men har du handlet for over næsten 50.000,- kr. og et af dine produkter er forkerte, så kan du godt regne med at din returlabel... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Teknisk afdeling gav et pris overslag på rep. af opvasker 10.000kr.opvaskereren fejlede intet påviste anden reparatør. Det var et helhjertet forsøg på at sælge en ny opvasker..

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Casa e Jardim

Informação fornecida por fontes externas variadas

Udstyr til danske storkøkkener. Som Danmarks førende leverandør til professionelle køkkener har BENT BRANDT høj kvalitet samt flot og funktionelt design som omdrejningspunktet for alle produkter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og god service

Gode priser og flotte produkter var meget tiltrækkende ved denne virksomhed. Vi modtog hurtigt en stor kasse med flotte glas der levede helt op til forventningerne. Dog var et enkelt glas gået i stykker under forsendelsen,og jeg kontaktede vedkommende der havde fremsendt min faktura med et billede af pakken. Næste dag fik jeg en undskyldning og information om, at to nye glas var på vej til mig. Super hjemmeside og super kundeservice.

26 de fevereiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God hjemmeside og kundeservice.

Jeg bestilte 5 målekander om fredagen. De kunne afhentes i en swipbox allerede mandag.
Var desuden i kontakt med kundeservice i forbindelse med et spørgsmål, og der blevet hjulpet godt igennem. Rigtig god kundeservice også! Kan helt sikkert anbefales.

13 de junho de 2018

Utilfreds kunde...

Utilfreds kunde...
Søde når man ringer og fejlmelder, også søde når man rykke og rykke og rykker, men det går MEGET langsomt. Har nu afv. reperation af opvaskemiddel i 7 uger😠
Hilsen en utilfreds kunde

4 de junho de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Overskuelig hjemmeside, velbeskrevet og hurtig bestilling, bekræftelse og levering. Det eneste der var, var at de tallerkener jeg havde bestilt var med mørk grøn kant og ikke lys sart kant som på billedet, men det er ok, jeg var forberedt på at det kunne afvige fra billedet lidt, da de er håndlavede. De er stadig super flotte, meget ens og kom helskadt hjem.

14 de fevereiro de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig godt sted at handle.

Rigtig godt sted at handle.
Jeg bestilte lidt sjov gastronomisk teknik og fik det leveret helt uden problemer. Måske ventede jeg lige et par dage mere, end jeg havde forventet, men det er muligvis mig, der havde taget fejl af leveringstiden. Deres priser er iøvrigt yderst konkurrencedygtige!
Jeg kan anbefale dette site.

22 de abril de 2017
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig levering og retur + dårlig service

Jeg måtte vente 2 måneder på tallerkener jeg bestilte.
Jeg ville have afbestilt, men jeg bestilte i januar, og ventede 2 uger, før jeg fik at vide at varerne var forsinket fra leverandør og forventedes ultimo februar. Så blev det dagen før de skulle afsendes, og der fik jeg mail om at det blev ultimo marts. Heldigvis kom de 2 uger før dette.

Ved returnering skulle jeg betale 190 kr. (billigste løsning) og det returneres ikke.
Det synes jeg er indbegrebet af dårlig service!
Tænk hvis det have kostet op mod 500 kr. at sende retur.....

17 de março de 2017

Super Service

Super service, som rettede op på de fejl i bogholderiet, som bad om betaling to gange for samme vare. Desværre lidt lang ventetid på min nye røgpistol, jeg håber det bliver denne uge.

7 de fevereiro de 2017

Perfekt handel

Super fin handel og hurtig levering. Kundeservice var super hurtige til at svare på spørgsmål på mailen.

En alt for fed webshop hvor jeg kunne købe mig fattig inde.

Kommer helt sikkert til at handle der igen!

23 de janeiro de 2017

Alt i orden!

En enkelt handel med perfekt forløb. Gode varer til billige priser. En forbedring for mig ville være, at også GLS eller PostNord til hjemadressen var muligheder som forsendelse, gerne mod en rimelig merpris.

15 de janeiro de 2017

I Toppen

Nemt og hurtigt!
Kommer helt sikkert til at handle der igen!
Jeg synes også meget bedre om deres måde at sende(Bring) pakker på end de andre(GLS)!
Kun positivt

27 de novembro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt, godt udvalg, hurtig levering

Bestilte nogle champagneglas til en god pris om søndagen. De blev leveret til den anden ende af landet, men havde allerede glassene tirsdag. De er nogle gode priser de har med et godt sortiment. Jeg har klar fornemmelsen af at virksomheden er både seriøs og grundig. Ingen forbehold herfra :)

22 de novembro de 2016

KONGE SERVICE!

Fine produkter til gode priser og hurtig levering.
Desværre var der skår i mine glas (som nok var mere postbuddets skyld).
Alligevel fik jeg en rigtig god behandling i en venlig tone og modtog et nyt produkt et par dage efter plus lidt ekstra.
Kan kun anbefale dem efter min meget positive oplevelse.

17 de novembro de 2016

Stort udvalg

Bestilte den ene dag og fik leveret til pakkeshop efter et par dage.
Fragten på 49 kr. er tilmed for høj, når man selv skal hente den i en pakkeshop. Den burde være leveret til døren til den pris.
Jeg fik dog aldrig nogen mail med tracking-nummer, så pakken kunne spores.

De har dog et stort udvalg af varer og så var de billigst med varen jeg skulle bruge. Varen var tilmed rigtig godt emballeret, da jeg fik den.
Mail besvares også hurtigt.

11 de julho de 2016

Styr på det

Hej Bent Brandt,

I får lige et offentligt feedback for jeres online del, som altid virker upåklageligt. Servicen er desuden altid i top, når vi er i dialog med jer.

Fortsæt professionalismen.

DBH. Kasper
Karma Sushi

1 de julho de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais