Sagde de havde varen på lager, det havde de ikke alligevel, så sendte bare en forkert vare og tog pengene. Nu skal jeg så vente en måned, og bøvle med at sende det forkerte retur.
Veja o que dizem as avaliações
Jeg måtte vente 2 måneder på tallerkener jeg bestilte. Jeg ville have afbestilt, men jeg bestilte i januar, og ventede 2 uger, før jeg fik at vide at varerne var forsinket fra leverandør og forve... Ver mais
Super dårlig kundeservice!! De er hurtige til at leverer din ordre, men har du handlet for over næsten 50.000,- kr. og et af dine produkter er forkerte, så kan du godt regne med at din returlabel... Ver mais
A empresa respondeu
Teknisk afdeling gav et pris overslag på rep. af opvasker 10.000kr.opvaskereren fejlede intet påviste anden reparatør. Det var et helhjertet forsøg på at sælge en ny opvasker..
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Udstyr til danske storkøkkener. Som Danmarks førende leverandør til professionelle køkkener har BENT BRANDT høj kvalitet samt flot og funktionelt design som omdrejningspunktet for alle produkter.
Informações de contato
Langdyssen 7, 8200, Århus N, Dinamarca
- bb@bentbrandt.dk
- www.bentbrandt.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg købte nogle ølglas hos dem, hvoraf det ene glas var i stykker ved modtagelsen. Jeg fik straks tllsendt 2 nye ølglas helt uden problemer. Det kalder jeg god service.
I øvrigt tilbyder de billig forsendelse i forhold til mange af deres konkurrenter.
God hurtig kundeservice...
Handlede idag på siden, og det gik som det skulle. Opdagede for sent at jeg havde glemt at bestille noget, så jeg kontaktede kundeservice der var behjælpelige med at sørge for at jeg ikke skulle betale for 2 x fragt... Det kan vi godt lide 👍
Fint
Ingen problemer, dog ikke helt tilfreds med afbildning af varerne på hjemmesiden i forhold til virkeligheden.
Fantastisk god service
Bestilte 6 kaffekopper og modtog leveringen få dage efter. Desværre var der fejl i glasuren på 2 af kopperne, hvorfor jeg straks kontaktede dem mhp. en ombytning. Fik lynhurtigt svar på min mail og besked om at jeg bare kunne beholde kopperne og at de så ville sende to nye afsted til mig straks. Dem har jeg nu 21 efter modtaget med pakkeposten - det er dælme god service! :-)
FANTASTISK service!
Tænk, jeg bestilte et 8 liters glas med tappehane, og afsluttede min ordre. Om aftenen ombestemte jeg mig, og skrev til dem for at høre om jeg kunne nå at få et ekstra glas med i min ordre. Det kunne jeg desværre ikke, da ordren var afsendt. Men hvis jeg bestilte et nyt og henviste til forrige ordre, så ville de sende et glas mere fragtfrit! Wow, det er sjældent at møde SÅ servicemindet et sted!
Her handler jeg HELT sikkert igen, og kan varmt anbefale andre det samme :) TUSIND tak :)
GOD SERVICE
Rigtig god service. Hurtig og professionel betjening. Fik det jeg skulle bruge hurtigt. Bestilte mandag kl. 13.45 og havde varerne tirsdag kl. 10.00.
Peter
God betjening
Kvalificeret og hurtig betjening af venligt personale.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.