Banner for BergHOFF Belgium

BergHOFF Belgium Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aangezien wij op 30 mei 2026 een bezoek hebben gebracht aan BergHOFF te Paal kregen wij de cataloog van Leo mee, daar dit ons het beste beviel. Door onze verhuis van Keerbergen naar Oud-Turnhout plaat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering (binnen een dag), alle artikelen netjes verpakt. Ook heel tevreden met het product zelf: de LEO Smart seal voedselcontainers kosten wat meer, maar zijn van uitstekende kwaliteit, sluit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik sinds een aantal weken de Leo pannenset met antikleef en ben voorlopig heel tevreden. Omdat ze heel licht zijn(allu) hebben ze snel de gewenste temperatuur en zijn ze gemakkelijk te hantere... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beghoff leo Pannenset gekocht. Anti aanbaklaag na 2 jaar al ernstig beschadigd. Daarnaast niet geschikt voor een bora inductie kookplaat. De pannen laten zich slecht warm maken. Gewoon niet te doen. G... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Revendedor de Produtos Residenciais

Sobre BergHOFF Belgium

BergHOFF Belgium

BergHOFF Belgium staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige kookproducten die zowel functioneel als stijlvol zijn. Wij brengen keukengerei dat het koken eenvoudiger, efficiënter en plezieriger maakt voor iedereen.

Met een passie voor design en duurzaamheid werken wij dagelijks aan producten die beantwoorden aan de noden van zowel hobbykoks als professionals. Elk artikel in ons assortiment is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail, kwaliteit en gebruiksgemak.

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar uitstekende service en ondersteunen onze klanten bij elke stap — van aankoop tot dagelijks gebruik. Ontdek waarom duizenden tevreden klanten vertrouwen op BergHOFF Belgium.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten, promoties en inspiratie voor jouw keuken.

Bezoek onze website

Meer dan koken

...een beleving met BergHOFF
🍃 Meer dan 30 jaar ervaring in kookgerei van topkwaliteit 🍃 Innovatief en stijlvol design voor elke keuken 🍃 Duurzame materialen en energiezuinige producten 🍃 PFAS-vrije antikleeflagen 🍃 Geschikt voor zowel hobbykoks als professionals 🍃 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding 🍃 Duidelijke duurzaamheidsstrategie 🍃 Klantgerichte service en snelle ondersteuning 🍃 Gratis geschenk vanaf €30 en gratis levering vanaf €50 in de Benelux 🍃 Duidelijke garantievoorwaarden en betrouwbare aftersales 🍃 Wereldwijde erkenning en loyale klantenbasis

Persoonlijke klantenservice

Klantcontact

Klantcontact

BergHOFF Belgium

BergHOFF definieert, ontwerpt en levert al meer dan 30 jaar kookgerei en keukengerei van hoge kwaliteit.

Vertrouwd door een loyaal en groeiend klantenbestand — variërend van beginnende koks tot professionals — zorgt BergHOFF voor consistente uitmuntendheid in prestaties en productkwaliteit.

Als onderdeel van onze toewijding aan het leveren van topkwaliteit producten en klantenservice, introduceren we met trots onze garantiestrategie, in lijn met de visie van BergHOFF.

Wij staan achter onze producten en bieden een garantie tegen fabricage- en materiaalfouten vanaf de aankoopdatum.
Raadpleeg steeds de handleiding van het product voor een correct gebruik.

Heb je opmerkingen of een probleem?
Mail ons en we helpen je heel graag verder:

Mail ons

Informações de contato

🎉 Dubbel voordeel voor jou!

🎁 Gratis geschenk v.a. €30 🚚 Gratis levering v.a. €50 in Benelux!

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

167 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

108 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

the worst company

the worst company, very difficult communication, the customer service employees don't let you talk, they hang up on you, communication is only done by email and you wait a few days until you receive a response. Waiting to send two orders back so long. In the website it’s written something but it’s not like this.
We also fill the complaint at Consumentenombudsdienst, because it’s not normal.
I don't recommend.

2 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dure Leo pannen zijn het niet waard

Ik heb 3,5 jaar heleden Leo pannen gekocht. Ik ga ze nu al weggooien omdat de bodem begint af te bladeren. Het wordt en is helemaal zwart. Veel geld betaald maar kwaliteit is ver te zoeken.. ik heb ze altijd netjes gewassen en heb altijd gebruik gemaakt van de houten lepels..

24 de novembro de 2024

Eindelijk een SUPER WOK-PAN gekocht

Enige tijd geleden nog maar eens een WOK-pan gekocht, deze keer van het merk Berghoff op aanraden van een andere amateur-kok ;-)
Dit zou dan de 3de worden op korte tijd...
Maar wat een plezier om mee te werken. Licht maar stevig met deze keer "een echte antikleef laag" en niet onbelangrijk ... de pan warmt overal op. En na het kokerellen zo weer schoon te maken. Eigenlijk is erdoor gaan met wat keukenrol voldoende. BERGHOFF heeft er een klant bij! Zeker weten.
Ondertussen ook al enkele messen aangeschaft.

10 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Iets meer dan een jaar geleden besloten we als jong koppel, net samenwonend, op zoek te gaan naar een goede pottenset. We merkten al snel dat veel pannen erg prijzig waren, wat met alle budgettaire keuzes bij het samenwonen niet ideaal was. Daarom waren we blij toen we BergHOFF ontdekten: betaalbare én kwalitatieve potten en pannen. Onze keuze viel op de Hotel Line en dat bleek een schot in de roos. De kwaliteit is direct merkbaar, en ze warmen snel en gelijkmatig op, waardoor koken echt een plezier is geworden. Na iets meer dan een jaar zien ze er nog altijd perfect uit. Zeker een aanrader!

6 de setembro de 2023
logotipo da BergHOFF Belgium

Resposta da BergHOFF Belgium

Dag Kevin! Hartelijk bedankt voor deze fijne review.

LEO Tafel BBQ

Recent de LEO Tafel BBQ aangeschaft. Ideaal om mee te nemen naar een picnic. Het formaat is voor ons prima om met 3 personen van te eten. Het gewicht van de BBQ op zich valt mee, maar aangezien er meer mee moet dan alleen de BBQ is het toch verstandig om dichtbij met de auto te komen om een lange lastenloop te voorkomen. Overigens past deze ook (net) in de krat van onze bakfiets, dus dat wordt de volgende keer op de fiets meenemen.

Klein minpuntje van een lasnaad op het rooster die na 1x gebruik had los gelaten. Geen groot probleem, maar toch even contact gehad met de klanten service. Niki, top dat je ons een nieuw rooster hebt opgestuurd, wat een top service!!

11 de julho de 2024

Troep tegen dure prijzen

Een set berghoff pannen gekocht, in 1ste instantie zag het er allemaal degelijk en netjes uit, echter na een aantal weken kunnen we niks meer bakken in de pannen, dit brandt allemaal aan, vlees blijft plakken, rijst plakken in de kookpannen, dit uiteraard gecommuniceerd bij de klantenservice, zij geven aan ' u gebruikt de pannen verkeerd' hoe dan? Ik kook al 24 jaar!! Daarbij geven ze aan niets te kunnen betekenen
De service is belachelijk slecht. Ze zijn uit om zoveel rotzooi te verkopen, maar service zijn ze niet thuis.

We hebben nu pannen aangeschaft bij Hema, deze bevallen erg goed. Ik raad iedereen aan bij Hema te kopen en niet bij Berghoff, de pannen bij Hema zijn ook nog eens een stuk voordeliger.

19 de junho de 2024

Goede aankoop ..

Goede aankoop ..
Ook de service is mega goed ..
Complimenten voor medewerker Niki loos .zij heeft mij uitermate goed geholpen ..
Raad dit product en bedrijf zeker aan ..5 sterren ..ook als iets goed gaat mag dat gezegd worden ..

7 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hoe ga je met je klanten om?

Hier bij ons, precies hetzelfde als alle voorgaande beschrijvingen.
Boter glijd naar de zijkant.
Dus mail gestuurd.
Ook antwoord, verkeerd gebruikt en oververhit.
Net 2 maanden oud en vanaf 1ste gebruik niet goed dus kan zo de vuilnisbak in.
Zat bij mijn man in zijn kerst kies pakket. Hopelijk hebben niet teveel collega dezelfde keuze gemaakt.
Zonde van de kosten van de werkgever.
En weg kerst attentie.
Maar vooral, wat een waardeloze reactie van de klantenservice. Daar win je geen klanten mee.
Zonde van die mooi ogende pannen.

26 de fevereiro de 2024

Waardeloze klantenservice,

Waardeloze klantenservice,

Als je een goede pan treft dan heb je geluk en is het een fijne pan maar als er iets mis is dan kun je vergeten dat ze je helpen. Het ligt allemaal niet aan hun product maar hoe jezelf de pan gebruikt/ onderhoud. Daarvoor dat het zo dure pannen zijn zou je wat meer verwachten van de klantenservice. Ik zou het niemand aanraden om daar iets te kopen, puur voor de slechte klantenservice.

18 de fevereiro de 2024

Slechtste aankoop ooit

Slechtste aankoop ooit, heb 3 pannen van Berghoff die in het midden gedeelte aanbranden de boter verdwijnt naar de zij kanten, m.a.w die pannen zijn waardeloos.

12 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte pan, klantenservice dramatisch.

Eind december 2023 een nieuwe pannenset aangeschaft. 3 tal kookpannen en 1 bakpan. Nu januari 2024 is de bakpan volledig onbruikbaar. Klantenservice gecontacteerd met mijn probleem. Ze gooien het heel snel op “je hebt de pan verkeerd in gebruik genomen” of “je hebt de pan verkeerd onderhouden” of “je hebt teveel hitte toegepast”. Allemaal niet van toepassing overigens. En in ieder geval opmerkelijk dat mijn Hema pan die ik ook december 2023 heb gekocht en hetzelfde behandel er nog als nieuw uit ziet. Kortom dan concludeer ik maar dat deze pannen nergens tegen kunnen. Advies aan iedereen die bakpannen wil kopen. Ga verder kijken. Want prijs-kwaliteit verhouding is ver te zoeken en klantenservice is ronduit slecht. Ik zie ook op Google reviews dat dit bedrijf of de vele negatieve reviews enkel antwoord met hetzelfde standaard tekstje. Zoals Niki van de klantendienst overigens ook mijn mails met hetzelfde standaard mailtje beantwoordde. Zo zonde.

2 de janeiro de 2024

Vreselijke kwaliteit - verschrikkelijke klantendienst

Kocht 3 ovenschotels, 2 ervan zijn gebarsten bij 1° gebruik in de oven, de 3° durf ik niet gebruiken. Bij de klantendienst van Berghoff moet je zeker niet zijn, antwoord was dat de schotels wel verkeerd gebruikt zouden zijn en ik had maar binnen de week na aankoop moeten reclameren. Nou Berghoff, zoals ik al zei : bedankt voor jullie geweldige service en op naar nog wat meer slechte reviews :-(

22 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deksel mengkom na nog geen jaar al stuk

Heb set van 4 mengkommen met deksel gekocht, zien er mooi uit maar deksel is na nog geen jaar al helemaal stuk. Wij hebben tupperware deksels die al meer dan 15 jaar meegaan. Klantendienst gemaild, vriendelijk maar kordate reactie was: er kan tegen betaling een nieuw deksel besteld worden en dat ze het ook aan de kwaliteitscontrole zouden doorgeven. Nieuw deksel besteld en betaald maar had eigenlijk verwacht dat ze het gratis of alleszins met een korting zouden geregeld hebben gezien het zo vlug stuk gaat. Volgende keer terug tupperware…

14 de dezembro de 2023

Waardeloos

Voor mijn nieuwe keuken, een hele nieuwe pannenset aangeschaft bij Berghoff. Kookpannenset, koekepan, pannenkoekenpannen. Alles in de koekepan brandt aan, alle pannen lekken vocht bij de handvaten, kookpannen hebben roestvlekjes en beschadigingen. Na contact was het oordeel van de klantenservice dat het toch vooral mijn eigen schuld was en dat ik de pannen niet goed gebruikt had. Wat een ergernis, de hele zooi in de afvalbak geflikkerd

25 de novembro de 2022

Geen Aanrader!!

2 antikleef pannen besteld na ongeveer een jaar zijn er bubbels ontstaan en laat de lak los. Het handvat is eraf en het rubber/silicone gedeelte is versmolten. Met de klachten aangeklopt bij BergHOFF. De pan heb ik volgens hen niet gebruik zoals het hoort en hij is oververhit. Daarom valt het niet onder de garantie. Nadat ik een slechte review had geplaatst, werd ik gebeld met het bericht dat zij de politie gaan inschakelen en dat ik de reviews zou moeten verwijderen. GEEN aanrader. Slechte kwaliteit, respectloze medewerkers en slecht bedrijf.

13 de setembro de 2023

Wat een slechte service

Wat een slechte service! Een klantenservices medewerker die je niet laat uitpraten en die zelf even bepaalt hoe de schade is ontstaan aan de pannen en dat ik dit eerder moest doorgeven. Zij bepaalt even dat het niet onder de garantie valt terwijl deze pan net een jaartje oud is. Dit is gewoon iemand belazeren en doen alsof je een enorm coulant en vriendelijk garantiebeleid hebt van 2 jaar, terwijl je alles onder oververhitting verschuilt. Dit lijkt zowat op oplichterij. Wat een slecht bedrijf, slechte pannen en slechte medewerkers. Ik zou iedereen die overweegt iets bij jullie te kopen behoeden van jullie werkwijze en kwaliteit.

13 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos! Na nog geen jaar versleten!

Na nog geen jaar, kan ik mijn Berghoff Leo Stone pannen weggooien! Ik heb 2 grote kookpotten, een kleinere, steelpan, 2 kleine koekepannen, en 2 grote koekepannen. De anti aanbaklagen zijn al helemaal losgelaten.. en dat voor pannen van totaal een dikke 500 euro samen. Ben zo teleurgesteld. Daarbij heb ik alle bijbehorende spatels, opscheplepels etc. Er komt geen ijzer in onze pannen. Waardeloos.

4 de setembro de 2023