Veja o que dizem as avaliações
Hvis du sætter penge ind på en konto, skal du ikke bekræfte noget som helst. Men hvis du vil have gevinst udbetalt, skal du pludseligt sende billeder af pas, kørekort, eller sygesikring. Derudover... Ver mais
Eneste "kundeservice" er et chatbot. Ringer man til dem, får man fat på en bot der henviser til selvsamme chat, som er ubemandet. Prøvede at skrive mails, men den oplyste mailadresse virker ikke.... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Burde politianmeldes
Jeg er ny kunde og indbetaler 50 euro på min nye spillekonto. Jeg får tilmed en bonus på 30 euro. Jeg spiller 3 bets på 20, 20 og 10 euro. Jeg annullerer bonusordningen, fordi jeg ikke ønsker at være underlagt gennemspilskravene, så derfor forsvinder de 30 euro igen fra min konto.
Mit første bet på HSV vinder, går hjem og jeg vælger cashout på 58 euro.
Jeg får, til min store overraskelse ingen gevinst og betfair mener at det er fordi jeg har spillet for bonuspenge. Jeg gør betfair opmærksom på at de så har stjålet min 20 euro indsats, samt gevinst.
De mener at jeg kun har 20 og 10 euro væddemål, som er gyldige.
Hvor pokker er mine 20 euro så blevet af ???
Jeg har altså indbetalt 50 euro og kun kunnet spille for 30 euro. De sidste 20 euro (plus gevinst) er åbenbart en bonus til betfair.
Jeg har straks bedt bet(u)nfair om at lukke min konto og annullere mine åbne væddemål og tilbagebetale til min bankkonto.
Det har kostet mig 20 euro at prøve betfair uden at tabe et eneste spil
😡😡😡
SVINDEL!
Jeg oprettede en bruger hos betfair, da jeg i tv så en reklame for at man ved oprettelse kunne få odds 7 på at fck ville vinde over brügge. jeg spille de 100 kr som man som maks kunne spille, og mit bet gik igennem.
Da kampen så er færdig og jeg vil ind og hente mine penge ser jeg til min store undren at der kun står de penge jeg har sat ind?
jeg tjekker min spil historik, og kan konstatere at mit bet er gået igennem, men at betfair 5 min før kampen starter har annulleret det, og flyttet pengene tilbage på min konto. Jeg kan desværre nok ik gøre noget ved det andet end det jeg har gjort og taget mine penge ud og så fortælle andre om min oplevelse, men min holdning til dette er klar, jeg synes det er svindel, og vil klart ALDRIG anbefale betfair til nogen
vh
Daniel
Du kan nemt sætte penge ind. men du kan ikke få dem tilbage!
Derudover lover de "bonus" som man kan spille for, men glemmer at fortælle at man kun får en lille del af gevinsten udbetalt hvis man vinder.
Hold jer fra dem!
Svindel og humbug
Jeg spillede på gult kort indenfor næste minut til odds 29 - ramte heldigt men kupon stod som tabt. Intet at stille op med supporten. Langsom responstid og derefter blankt afviser de at udbetale noget som helst - ikke engang indskuddet retur.
Hold jer væk alle sammen!
Svindel og fup
Jeg lærte på det hårde måde at Betfair er svindel, fordi jeg fulgte hvert trin til at få boostede odds. Hvor efter jeg ikke modtager pengene, jeg kontakter kundeservice og afviser blot. Læs anmeldelserne, de er ikke skrevet for sjov.. Lav ikke samme dumme fejl som mig. Har oddset på flere sider og kan varmt anbefale Bet365 MEN ALDRIG Betfair, de laver falsk markedsføring og bør politianmeldes. Nu har jeg mange i min omkreds som oddser, dette er ikke godt for jeres rennomé, og ville også modreklamere jeres side på facebook og diverse medier.
Elendigt
Betfair snyder med deres bonuser. Havde vundet nogle penge til odds 12, som de ændrede til odds 2,1 efter kampene var slut. De brugte argumentet "stavefejl". STØTTER IKKE DET IKKE LÆNGERE!!!!!!!
Snyd med bonus
Jeg spillede et forhøjet odds til 5, på 100 kr. Vandt herefter 500 kr. Jeg havde så gennemspillet en del af min bonus, og overført 400 kr til mig selv. Der stod herefter 300 kr på min konto, da jeg gik i seng søndag aften. Mandag morgen var der kun 50 kr.
Skriver og spørger supporten, kommer i kontakt med en 18-årig dreng, der må spørge alle hans kollegaer før der kan findes en løsning på problemet. Så nu venter jeg på en e-mail, uden de store forhåbninger.
[Edit, modtog en mail fra supporten - med en søforklaring om at jeg skulle have nogle væddemål i gang, hvilket jeg ikke har. Tror bare jeg lukker den konto]
Super nice side
Hvis du har haft en yderst super god dag, kan betfair virkelig gøre den super fuckingg pisse dårlig. De snyder jer, så det fuckingg står ud med bræk ud af øjnene. Brug en anden side til at bette, dette site er en stor omgang loooort, det er svært at finde rundt, deres service er aldrig åbnet, deres kampagner er en stor scam og deres fremgangs måde er lige så klam, som betfairs direktørs kone :))
SCAM-SITE
De ville ikke udbetale min gevinst. Efter jeg har rettede henvendelse til dem har de lukket min konto. De vil ikke give en begrundelse. Da jeg forsøgt, at sige til dem, at jeg ville gå videre med sagen grinte de bare af mig i telefonen. Jeg har stadig ikke fået mine penge. Hold dig langt væk!!!
Inge problemer
Ved ikke om det bare mig der har været heldig når man læser alle de negative kommentar.
Jeg betted 100 kr på Trump ville blive president. Kom op på 350kr på main konto og så fik jeg 650kr i bonus som jeg kun kunne bruge på Betting. Så gik all in med de 650 bonus kr jeg fik og vandt så på kampen 1200kr som gik ind på min main konto så alt i alt hade jeg fået lavet de 100 kr om til 1550kr først der efter så jeg alle de negative kommentar om denne side og gik i panik valgte at trække de 1500 kr ud hvor de 100 kr af dem gik til betfair i gebyr. Gjorde det i torsdags og tænkte jeg ville vente og se hvad der så ville ske så rigtig nok her til morgen hade jeg modtaget 1400kr refund fra bet fair. Så jeg er ihvertfald fuld tilfreds :)
Hold jer væk
Virker som organiseret bondefangeri, fuld uigennemsigtighed, ingen overblik over historik, sindssygt dårlige vilkår på kampagner. Heldigvis er der masser af andre alternativer. Brug dem i stedet.
Great Spreads, lots of options
Betfair has so many games to choose from it's hard to decide which to choose first. Spreads a great too.
(FYI, I use the English version)
Betfair spammer mig med reklamer
Jeg er rigtigt træt af, at Betfair sender mig reklamer på min Facebook, også selvom jeg beder dem om at lade være. Hvis du vil spille (hvad jeg ikke gør), så brug dine penge på et firma, som ikke bruger piratmetoder.
Betfair gav mig en fremragende bonus, og udbetalte min gevinst uden problemer.
Jeg blev kunde hos Betfair, fordi de havde en kampagne hvor de gav odds 6 på sejr til FCK over FCM, med en maksimum indsats på 100kr.
Og ydermere ville man få sin indsats tilbage såfremt man tabte, /og/ man ville få dobbelt op på de normale odds (hvilket var 1.65), fordi det var en superlige kamp.
Well, jeg vandt, så derved havde jeg 230,- på min konto som jeg umiddelbart kunne få udbetalt.
De 600 jeg havde i bonus skulle jeg gennemspille 'en gang, på kampe til minimum odds 1.5. Så, der spillede jeg 10 kampe, og endte med yderligere 420kr på min hovedkonto (nogle af mine kampe gik ikke hjem).
Jeg undres over de lave bedømmelser, og jeg tror det skyldes det papirarbejde man skal igennem for at få sin konto endeligt godkendt. Et billede af brev fra de offentlige, og 2 former for identifikation, hvoraf ét skal være med billede.
Men værre er det heller ikke. Jeg tog et billede af mit pas, sygesikringsbevis, og et brev fra OUH, og vedhæftede det til den dertil indrettede formular på deres hjemmeside. Og bingo, min konto var godkendt.
Derudover skal første udbetaling ske til det betalingsmiddel man brugte til at gøre sit indskud. I mit tilfælde mit Mastercard. Det er også en løsning hvor der intet gebyr er.
Det gjorde jeg, og 5 dage senere (det var over en weekend), stod pengene på min konto.
Generelt, deres side virker umiddelbart kompleks. Man skal læse de gældende vilkår. Men det kan man jo så bare gøre.
De udbetalte mine penge uden problemer. Og jeg har ladet nogle stå på min konto til fremtidige bets.
Lad være med at spille her!
Ser kampagner er meget fine, men HUSK at læse alle regler inden i spiller, ellers bliver i R.. rendt. Spillede acca Edge på tre kampe. Da den ene kamp bliver aflyst. Så refundere de ikke pengene!!
Spillede 250 kr på Superliga kampagne, hvor man vil få 50 kr i bonus for hver kamp der blev scoret i. Men fordi jeg brugt cash out, så godkendte de den ikke. Så læs alt med småt!!
Fusk og bedrageri!
Har vundet 2.400 på et væddemål, men fik aldrig udbetalt pengene.
Det hele er fusk og bedrageri!!!
Dårlig kundeservice
Efter skulle igennem milliarder af id bekræftelse både over mail og telefon havde jeg en utrolig dårlig oplevelse. Personerne der tales med er meget skumle og konfronterende. Droppede det i sidste ende på grund af den dårlige service overall
Bliv snydt for et odds på 36 gang igen men fik kun 3 gang igen
Hade spillet på dets forhøje odds hvor alle 6 Superliga kampe på at hjemmeholdet skulle score i hver kamp og det skulle gi 36 gang igen det hade det stået på hele dagen uden de hade ændre på Oddset men da jeg så vinder får jeg kun Oddset til 3 gang igen og de påstår det lige pluslig er en fejl selvom det hade stået som 36 gang igen hele dagen frem til kamp start men det ville de ikke gøre noget og en kompation så lad vær at brug dem
Snyd
Fuldstænding tilgrin kundeservice!
Skrev en klage, omkring en i deres kundeservice, og fik svar på klagen tilbage fra den samme person.
Hold jer væk fra Betfair! Der er masser andre LANGT bedre steder at spille
Elendigt firma
Bliv væk, det er en dårlig side/app, dårlig kundeservice og så er deres freebet snyd og bedrag. Der er mange gode betting firmaer derude, betfair er bare ikke et af dem.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.