BIANCO.com Avaliações 2.658

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Unfassbar schneller Versand und sehr niedliche Schuhe für den kommenden Sommer. Bequemer als erwartet: ich trage sie schon zu Hause, weil sie so bequem sind. Immer gerne wieder!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt snabb leverans, och hands down de skönaste klackskorna jag någonsin ägt! Kommer definitivt utöka min kollektion av Bianco-klackar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich habe Stiefeletten bei Bianco bestellt, nachdem ich das Modell auch bei einem Online-Händler gesehen hatte. Direkt beim Hersteller waren die Schuhe jedoch deutlich günstiger – deshalb habe ich mic... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig elendige papkasser at sende ordre i, og endnu værre når man skal sende retur. Når du åbner din pakke, er det umuligt ikke at smadre papkassen helt. Den smarte funktion med nemt at kunne lukk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Sobre BIANCO.com

Informação fornecida por fontes externas variadas

This is BIANCO.

Since the beginning of our journey in 1987 we have been a fashion-driven shoe brand inspired by the freedom of self-expression.

Through our mission we take the shoe fashion from catwalk to sidewalk, we strive to make fashion-forward collections and we insist on being brave, ambitious and better. We are your sole-mate for every and any occasion, with an uncompromising approach to style and quality.

BIANCO is part of the BESTSELLER group and is represented in more than 14 countries with a variety of retail shops and wholesale customers.

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

bianco.com/contact

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Den her er til Bianco City2

Den her er til Bianco City2

Især på grund af en bestemt medarbejder, som hjalp mig med at finde nogle lækre vinterstøvler, som jeg er blevet så glad for, dog gik de lidt op i sålen, men I tog pænt i mod dem og sendte dem til skomageren, sog kunne jeg have hentet dem i går, men da medarbejderen ikke havde skrevet hvad skoen ordentligt fejlet kom de tilbage uden at være blevet lavet der hvor udfordringen var, så det var lidt et minus, men de blev sendt ind igen til skomageren, og jeg er sikker på, at de er fine når de kommer retur.

Jeg har altid fået god service udover den ene gang, og det er ikke fair og give en dårlig anmeldelse på grund af en dårlig oplevelse ud af 100, så i får de 5 stjerner som i fortjener.

Lykke.

22 de fevereiro de 2018

Kære Lykke

Mange tak for din fine anmeldelse - vi er glade for, at de gode oplevelser trods alt opvejer den dårlige, du har haft.

Vi ser frem til fortsat at kunne byde dig velkommen i Bianco i City 2 samt i vores øvrige butikker.

Du ønskes en rigtig god dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Optisch Schöner Schuh, aber sehr sehr schlechte Qualität!

Optisch Schöner Schuh, ABER:
- Stinkt bestialisch nach Chemie, auch nach mehreren Wochen nicht weg
- Auf der Internetseite stand was von Made in Portugal, auf dem Schuh jedoch Made in India...
- Beim Imprägnieren löst sich die Farbe!?
- nach 4 Wochen Tragen löst sich die Sohle vom Schuh! Das kann ja wohl nicht sein!
+ Der Kundenservie war sehr freundlich und hat mir umgehend ein Rücksendeetikett zugeschickt - dort werden wahrscheinlich auf dem Müll landen!

ABER wo ist da der Nachhaltigkeitsgedanke?
Ich würde auch gerne etwas mehr zahlen, wenn der Schuh dann fair produziert wird und von der Qualität her stimmt! Schade!
Bei Bianco bestelle ich nichts mehr...

16 de janeiro de 2018

Hi Laura,

danke für dein Feedback über den WARMEN CHUNKY STIEFEL von BIANCO.

Deine Erfahrung mit dem Produkt tut uns wirklich sehr leid.

BIANCO legt sehr viel Wert auf die Qualität der Produkte, weswegen eine regelmäßige Überprüfung der Qualität stattfindet.
Es kann jedoch vorkommen, dass sich bei einzelnen Artikeln trotzdem ein Produktionsfehler einschleicht.
Um so mehr freuen wir uns, dass mit unserem Kundenservice eine unkomplizierte Lösung gefunden werden konnte.

Bezüglich des Herstellungslandes liegen keine Informationen auf unserer Website vor. Es tut uns leid, wenn es zu einem Missverständnis gekommen ist.

Falls du doch noch Fragen hast, kannst du dich jederzeit gerne an uns wenden.

Viele Gruesse
Bianco Footwear Online Shop
Customer Service

Dårlig håndtering af reklamation

Jeg var i torsdags inde på Strøget i København for at reklamere over et par støvler fra Bianco. Jeg har altid været glad for de produkter jeg har købt derfra i tidens løb, men nu må jeg erkende at jeg aldrig sætter mine fødder hos dem igen.
En del af min ene hæl på min ene støvle var faldet af og på min anden hæl er der kommet en stor revne hvor hælen og sålen er sat sammen. Derudover er der kommet et hul under den ene sål, som gør støvlen fuldstændig ubrugelig i den kolde tid.
Ekspedienterne tog imod støvlerne og sagde at de ville tage det videre end til deres reklamationsafdeling. Jeg får i dag, mandag, svar fra butikken at det hele er blevet bedømt til at være min egen skyld via slitage. De vil kun sætte et nyt stykke på den hæl hvor en del af den var faldet af.
Jeg købte støvlerne for et år siden, og jeg har aldrig før oplevet sko/støvler der er gået så meget i stykker på et år. Støvlerne er blevet brugt på normal vis og er endda blevet behandlet med forskellige produkter fra Bianco efter deres sælgeres anbefaling.
Jeg er chokeret over hvordan sådan nogle fejl på støvlen bliver anset udelukkende som slitage. Aldrig kommer jeg til at lægge mine penge i denne kæde igen.
Jeg er en meget skuffet og ærgelig kunde...

4 de dezembro de 2017

Kære Emilie

Tak for din anmeldelse - vi beklager den meget uheldige oplevelse du har haft med BIANCO og vores støvler. Det er bestemt ikke i vores ånd, hvorfor vi selvfølgelig også følger op på hændelsen. Vi håber derfor, at du via mail vil fremsende informationer om støvlen samt hvilken butik du var i - vi har to butikker på Strøget: Nygade og Amagertorv. Du kan sende til kundeservice@bianco.com - så kigger vi nærmere på sagen. Send også gerne billeder af fejlene på støvlen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Rigtig god dag.

BIANCO kundeservice

Bianco Waves.

Jeg var forbi Bianco i Waves i lørdags sammen med min kæreste.
Vi bliver mødt af en rigtig sød og imødekommende ekspedient, som straks er klar med hjælp.
Jeg skulle finde et par sko til et bryllup, og hun spøger pænt om hun må se et billed af min kjole.
Hun finder lyn hurtigt nogle sko, og er meget ærlig om hvad hun syntes, hvilket er rigtig skønt. 😊
Da jeg er gravid, faldt valgte på nogle flade sko.
Jeg kom hjem med de fineste små ballerinaer, som bare er helt perfekte til min kjole 😊

21 de agosto de 2017

Mybiaco abonnement afmeld

Utrolig dårlig stil, at det tilsyneladende er umuligt, at stoppe sit abonnement online? Jeg synes ikke jeg blev ordentlig informeret om, hvad jeg sagde ja til (400 kr om året, trukket på ens konto uanset om man køber noget eller ej), da jeg blev medlem. I skriver på mybianco.bianco.dk, hvor man har sin medlemsprofil, at man afmelder sig 'på din profil mybiacoplus.com under siden afmeld abonnement'. For det første er der ikke noget 'mybiancoplus.com', men derimod 'mybiancoplus@ bianco.com og mybiaco.bianco.dk - hvor det under ens profil IKKE er muligt, at afmelde noget sted. Derimod kan man fint se, de 99kr Bianco hæver på ens konto hver 3 måned og ændre sine kreditkortoplysninger. Altså et sted det ville give mening, at kunne afmelde sit abonnement, men hvor der henvises til noget andet? Det lugter lidt af svindel og bondefangeri - og i hvert fald sjusk og dårlig service. Jeg kan læse et andet sted her i anmeldelserne, at man skal ringe til kundeservice for at afmelde sit abonnement?! (og at man i øvrigt kan risikere, at sidde i telefonkø i 20 min..). Det står der intet om online! Til denne anmelder svarer i i, at det skal man, for at i kan sikre en ordentlig service til kunderne!! Det er jo næsten dumt - og i alle fald lidt ironisk - at svare sådan når der bliver klaget over servicen😳 I har fine sko, men det her er for dumt.

18 de agosto de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte str 37 i grå, men fik str 40 i sort???

Jeg bestilte et par sko på Bianco i str 37 i farven grå. De var forsinket og det var helt fair nok, da det står på deres hjemmeside, at de har travlt. Da jeg modtager mine sko, er det en str 40 i farven sort og der undrer det mig, hvordan man kan tage så meget fejl af både en størrelse, men også farve. På salgskvitteringen som kom med, står der endda: Farve: grå, str: 37, men i skotøjsæsken ligger der str 40 i farven sort.
Jeg kan derefter læse på deres hjemmeside, at når man har modtaget sine penge, skal man selv bestille sin vare igen. Der kan jeg dog se, at den vare jeg bestilte i str 37 i grå er udsolgt. Jeg er virkelig utilfreds!

15 de agosto de 2017

Kære Chanette

Vi er rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse og vil naturligvis meget gerne hjælpe dig. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@bianco.com, og så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Useriøs kundeservicesystem, som modarbejder en god kundeoplevelse

Jeg tilmeldte mig MyBianco+ abonnementet i en butik. Det gik hurtigt med at melde sig til, men da jeg vil afmelde abonnementet online står der at man skal ringe til deres kundeservice. Her begynder bøvlet allerede, for det ville da være nemmere bare at kunne melde sig fra online.

Jeg ringer til kundeservice og får at vide at jeg er nummer fire i køen. Det lyder overkommeligt, indtil det viser sig, at jeg kommer til at sidde 30 minutter i kø for at snakke med nogen. Det er altså under al kritik. Især når man så i ventesløjfen gentagne gange skal høre "Dit opkald er vigtigt for os. Vent venligst på personlig betjening".

Da jeg endelig kommer igennem tager det et minut at melde mig fra. Alt medarbejderen skal vide er mit kundenummer og mit telefonnummer og hun fortæller at jeg vil modtage en bekræftelse via mail.

Det her er langt fra en optimal og behagelig kundeoplevelse. Ikke fordi medarbejderen ikke var venlig, men fordi I spilder min tid fordi jeg skal vente. Og dertil kommer at jeg ikke har noget bevis på at jeg har ringet til jer for at afmelde mit abonnement. Det ville jeg jo få med det samme hvis det var indbygget i jeres onlineportal eller man kunne afmelde sig via mail. Og det er for mig at se ikke god service.

Jeg har læst flere anmeldelser her på trustpilot, hvor flere kunder klager over samme "service". I svarer at det er for at I kan give en god kundeoplevelse og for at videregive vigtige informationer. I dette tilfælde kan jeg ikke se hvordan det er et godt argument. Det eneste jeg fik at vide var, at jeg ville modtage en mail med bekræftelse. Det er noget som kan automatiseres og burde derfor ikke kræve et opkald eller personlig betjening.

Havde jeg bare selv kunne afbestille mit abonnement, ville I stå i meget højere kurs hos mig end i gør nu. Og det er beklageligt.

20 de julho de 2017

Kære Anne

Vi har taget din feedback til os og har nu gjort det muligt at melde sig ud af MyBianco+ online. Vi håber, at du fortsat vil besøge vores butikker i fremtiden.

Bliv ikke medlem

Bliv ikke medlem
Du kan kun afmelde dig ved telefonisk opkald, og der er 20 min ventetid..
Virkelig dårlig stil.
Hvordan kan dét være en god kundeoplevelse!??

6 de julho de 2017

Kære Luther

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deres kundeklub er konstrueret således

Deres kundeklub er konstrueret således, at dit (dyre) abb kun kan opsiges via besværligt telefonopkald til en kundeservice, hvor der er 20 minutters ventetid... I stedet for at det bare gøres via hjemmesiden med dit log-in. Men det havde jo også været for nemt, og på den måde havde Bianco gået glip af en indtægt, der generes uden salg overhovedet. Smart for Bianco - ikke så smart for kunderne.

18 de junho de 2017

Kære Louise

Vi er rigtig kede af, at du har haft en uheldig oplevelse, det beklager vi meget. Ved telefonisk opsigelse forsøger vi netop at sikre, at vores medlemmer får en god kundeserviceoplevelse og den nødvendige information. Vi vil tage dine kommentarer til os i vores videre arbejde med at forbedre kundeklubben.

Vh Bianco kundeservice

Min kærste har købt 2 par sko

Min kærste har købt 2 par sko, og før det mange mange andre sko og har enligt atid været tilfræds med services hos Bianco men oplevelsen hos Bianco på Fisketovet har gjort at det er sunket til et alt for lavt nivue.

Hun starter med at købe 2 par højhælet sko, og det ene par var helt ny og det andet par var en model der stod i butikken hvor det var den sidste der var tilbage, her fra spurgte vi om der ikke var andre men det var der desværre ikke så min kærste tager modellen i butikken fordi vi får afvide det ikke var muligt at skaffe en ny model af samme sko.

Det ender ud med at at vi idag kommer tilbage til Bianco ved Fisketovet og vil reklamer over at den ene sko sidder alt alt for løs fordi at andre føder fra butikken har udvidet, og kan derfor ikke bruge den ene sko da den falder af foden når hun går, så efter størrelse på udvidelsen så er den ene sko en 39 og den der er udvidet en svarende til en str 40. Og her møder min kærste så den første kasse-dame som påstår at det kan hun ikke reklamer over og da der er gået 2 dage over returretten kan vi ikke få penge retur, og den del er som sådan helt okay, men det er ikke okay at afvise en reklamersion på en vare der er betalt til fuldpris oven i købet har været en udstillings model, da jeg kommer der ind møder jeg min kærste som fortæller det der er sket, jeg går over i Bianco og der står her en ny kasse dame.

Vi møder det svar at der ikke er reklamatison på skoen, hvor jeg må sige at reklamesion er der 2 år på i danmark i følge dansk købelov, og så siger hun at det kan hun ikke tage stilling til fordi hendes chef ikke er der og vi skal prøve at komme der ind igen på Onsdag, det er under alt kretik at have ansat personale i sin butik der yder så ringe kundeservices og ikke har anvaret nok til at tage stiling til om man vil tage den ind eller ej, vi kommer 30km fra Fisketovet og er meget sur over denne behanling.

Nu står min kærste tilbage med en sko der faktisk er helt værdi løs fordi Bianco åbenbart mener at dette ikke er en reklamation og at vi derfor ikke kan reklamer over sko'en der er udvidet, købet er ca. 2 uger gammel +/- da vi er gået 2 dage over returretten i følge butikken på Fisketovet.

Jeg vil meget gerne i dialog med Bianco hvis de mener dette er en fejl, sko'en koster 399kr, og er helt ubrugligt, men desværre virker det til at Bianco er ligeglad med dette. :/

referencenummer kan angives ved et bon nummer fra butikken når du vil i dialog, handlet d. 27/5/2017 kl. 17:35

13 de junho de 2017

Hej Paris
Vi beklager hvis I ikke har fået den oplevelse som forventet ved at handle sko og at reklamere på Fisketorvet. Vi vil gøre opmærksom på at ved salget af det sidste par, som havde vært prøvemodel i butikken, var kunden bevidst om dette ved købet, da der ikke var nyt par at finde i vore butikker.
I er meget velkommen til at skrive ind til os i kundeservice for videre dialog hvis I ønsker, på mail: mail@bianco.com

Vh Bianco kundeservice.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Plejer at være fan er jeres sko

Plejer at være fan er jeres sko. Der er noget for enhver smag og jeg føler jeg køber forholdsvis kvalitet gennem Bianco.
Men det er skørt, at man med webshop ikke kan/må bytte eller returnere sin vare i en fysisk butik.
Dog Thumps up for fri fragt ved returnering.

11 de maio de 2017

Behandler ikke fortrydelsesret v. Fjernsalg

Svare ikke på mails og behandler derfor ikke min fortrydelsesret.. Virkelig dårlig stil at være på kant med loven og vise så lille en bekymring for jeres kunder...

6 de abril de 2017

Resposta da BIANCO.com

Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Kan du muligvis beskrive sagen lidt nærmere? Så hjælper vi dig meget gerne på bedst mulig vis.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Umuligt at have et par sko på sin cykel?

Egentlig rigtig fint. Nemt at købe via hjemmesiden og kunne hurtigt afhentes i butik i nærheden.
Dog var det ret utjekket, at Bianco valgte at putte et par små ballerinasko i en papkasse, der var så stor, at det ville være umuligt at fragte skoene med hjem på cykel.

10 de março de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fikk ikke lov å få igjen pengene mine siden skoene var kjøpt i en annen Bianco butikk

Kjøpte noen Camilla Pihl sko i str. 39 på Bianco på Storosenteret i Oslo. Jeg måtte kjøpe med skopleie da dette KUN gjaldt som garanti på skoene. Sa jeg hadde nok av dette hjemme, men "måtte" ha dem med. I tillegg stappet hun oppi en pusseklut. Måtte selvsagt betale for alt. Da jeg kom hjem syntes jeg skoene var små. Dagen etterpå fant jeg samme sko i en str. større på Bianco på Jessheim storsenter. Alt i alt ble disse for store.. Etter helga kom jeg tilbake med begge skoene på Storosenteret. En meget behjelpelig ansatt som prøvde å gjøre så godt hun kunne. Fikk nei fra sjefen sin om å returnere skoene som var kjøpt på Jessheim. Dette var visst nok en franchise butikk. Så her måtte man tilbake til den eksakte butikken. Ikke fikk jeg tilbakebetalt for skoene mine og heller ikke for den unødvendige skopleien jeg ble prakket på. Utrolig dårlig service. Kommer ALDRI til å sette min fot der igjen.

19 de setembro de 2016
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det gik hurtigt - men forkert st.

God service og det gik hurtigt med at få mine sko, desværre kom der en str. 36 og har købt den i str. 38. Nu venter jeg på den rigtige str. Og håber de kommer inden min ferie på torsdag 😅

8 de agosto de 2016

Ultra tilfreds :-)

Som altid en fornøjelse at handle med Bianco. Fuld tilfredshed med fodtøjet, god service og hurtig levering. :-)

5 de agosto de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais